çok mu çirkinim acaba?

merhaba kızlar.uzun bir aradan sonra burdayım.keşke buraya mutlu olduğum için birşeyler yazabilsem bi gün de ama ..neyse kızlar benim sorunum şu ki.hayatıma doğru dürüst kimse girmiyor.3yıl önce birini çok sevdim ben.askerdeyken hergün ağlayarak bekledim telefonunu her kahrını çektim ve askerden döndü sonuç hüsran oldu.yaklaşık bir buçuk yıldır görüşmüoduk dün bi facede arattım baktım ki evlenmiş fotoğrafları var.benle birlikteyken de seni çok seviorm ama ben evlenemem aileme bakmak zorundayım falan filan...o fotoları görünce icim çok garip oldu.onu sevdiğim için mi hayır ama kendimi kullanılmış hissettim askerdeyken her kahrını ben çektim.onun yüzünden 2 ders bıraktım geçemedim..ve sonuç ortada.ondan sonra da sınıfımdan biriyle bişeyler yaşamaya başladık derken onun da yok ablasının kıskançlığı yok arkadaşlarıyla gezmeleri derken onla da olmadı.21 yaşındayım bu iki kişi dışında kimsele birlikte olmadım..uzun bi aradan sonra ilk defa birinden hoşlanıyorum derken onu da bugün sevgilisiyle el ele gördüm..kalbim paramparça..ağlamak istiorum bağıra bağıra..hayatta kimi sevsem olmuyo.acaba sorun bende mi diye düşünüyorum..bakıyorum kendime biraz fazla kilom dışında herkesin çok güzelsin dediği bi kızım..karakter olarak da aykırı bi insan değilim ama anlamıyorum sorun ne.seneye okulum bitiyo.bi çok arkadaşım artık nişanlı gibi okul bitince evlenecek ama ben hala liseli kızlar gibiyim.özgüvenimi taamamen kaybettim.dışarı çıkmak okula gitmek hiçbişey istemiorum...bana akıl verin de diyemiyorum bu konu da kimsenin yapabileceği bişey yok sanırım.iyi ki burası var da yazıp rahatlıyorum.okuyan herkese çok teşekkürler

herşey sewgiLiimi ya

Back