çok mu değer veriyorum

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
832
268
103
34
arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum birisiyle güzel güzel konuşurken size bir anda ''içime sinmiyor,mesaj atma arama'' derse ki karşı tarafın hiç art niyeti yok iken bu mesajı yazan da biliyor ama bu şekilde bir şey söylese siz ne yapardınız? ayrıca ortak tanıdıklar var ve kimsenin ahı vs üzerimde kalmasın diye son kez mesaj attım cevap dahi gelmedi tamam mesaj atma dedi ama insan en azından bir geri dönmez mi nezaketen de olsa insanların çok fazla üstüne düşüldüğü durumda mı bunlar oluyor? ki inanın yaptığım hiçbir şey de yok bir kere rahatsızlandı aradım açmadı sonra hiç rahatsız etmedim bir kerede merhaba nasılsın dedim bu yemin ederim sanki karşı taraf sürekli kendine mesaj atmışım gibi davranışlar vs anlamadım yani

Neden arıyorsunuz ?
İnsanlara haddinden fazla değer vermeyin
Benzer şey başıma geldi kendimi açıklamak için aradım açmadı
Daha da aramadım asla da aramam
Çünkü kimsenin bir tarafını kaldırmaya gerek yok.
çok çok doğru söylemişsiniz bir tarafını kaldırmaya yarıyor sadece belki de engelledi bilmiyorum mesajı attım en son dün bir daha dönüş olmadı ama artık zaten bir kere aradım daha da aramam mesaj vs asla canı cehenneme dedim

Size mesaj atma denmiş
Neden anlamıyorsunuz

Ben yazma dedikten sonra karşı taraf yazınca iyice tiksiniyorum

Sakın, “ortak tanıdıklar var, ahı üzerimde kalmasın” gibi duygusal kılıflar bulmayın
Kendinizi ince ve zarif göstererek karşı tarafa mesaj atma bahanesi bunlar
inanın kalp kırmak en son istediğim şey sadece helallik için yazdım bu kadar ama o buna da değmezmiş

arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum birisiyle güzel güzel konuşurken size bir anda ''içime sinmiyor,mesaj atma arama'' derse ki karşı tarafın hiç art niyeti yok iken bu mesajı yazan da biliyor ama bu şekilde bir şey söylese siz ne yapardınız? ayrıca ortak tanıdıklar var ve kimsenin ahı vs üzerimde kalmasın diye son kez mesaj attım cevap dahi gelmedi tamam mesaj atma dedi ama insan en azından bir geri dönmez mi nezaketen de olsa insanların çok fazla üstüne düşüldüğü durumda mı bunlar oluyor? ki inanın yaptığım hiçbir şey de yok bir kere rahatsızlandı aradım açmadı sonra hiç rahatsız etmedim bir kerede merhaba nasılsın dedim bu yemin ederim sanki karşı taraf sürekli kendine mesaj atmışım gibi davranışlar vs anlamadım yani
İnanılmaz eksik anlatılmış bir konu, durduk yere karşı taraftakinin böyle bir tavır sergilediğini sanmıyorum. Ayrıca ahının üzerinizde kalması için o kişiye kötü bir şey yapmış olmanız lazım. Durduk yere bir insanın niye ahı üzerinizde kalsın?

Ah ne alaka sizin durumunuzda?
Hasta diye aramışsınız açmamış mesela bu insan. En azından sonrasında dönmediyse yine mesaj atılmaz. Siz ona rağmen mesaj atmışsınız, atma demiş yine atmışsınız. Bunun değer vermeyle alakası yok. Yaptığınız hoş değil.
Ahı, helalliği de yaptığınıza kılıf uydurmak için kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:
inanın kalp kırmak en son istediğim şey sadece helallik için yazdım bu kadar ama o buna da değmezmiş
Niye karşı taraf için “buna değmezmiş” diyorsunuz ki
Onu küçülterek içinizi rahatlatmaya çalışmayın

Hala anlamıyorsunuz
Yazma dediği halde yazmışsınız
Çok basit
Yazma demiş

Yapış yapış ve ısrarcı birisiniz

Yapmayin lütfen!
iletisimi kesen karsi taraf, siz neden hellalik olayina giriyorsunuz?

birisiyle güzel güzel konuşurken size bir anda ''içime sinmiyor,mesaj atma arama'' derse ki karşı tarafın hiç art niyeti yok iken bu mesajı yazan da biliyor ama bu şekilde bir şey söylese siz ne yapardınız?
Size göre "güzel güzel konusurken" miş Muhtemelen diger kişi icin zoraki surdurulen bir iletişimdi. Açıkça mesaj atma arama demiş.
Bu saatten sonrasinda da karşı taraftan bir dönüş olsa bile, cvp vermeyin derim.

Yapmayin lütfen!
iletisimi kesen karsi taraf, siz neden hellalik olayina giriyorsunuz?

Size göre "güzel güzel konusurken" miş Muhtemelen diger kişi icin zoraki surdurulen bir iletişimdi. Açıkça mesaj atma arama demiş.
Bu saatten sonrasinda da karşı taraftan bir dönüş olsa bile, cvp vermeyin derim.
haklısınız

Bence bir daha aynı hatayı yapma arama yazma bu durum seni daha da küçük düşürüyor
evet zaten bir kere ben mesaj attım bir kere de geçmiş olsun demek için aradım son kez de acaba hata mı yaptım dedim bir helallik alayım tamamen bitsin konuşma dedim ama yanlış ben yaptım insanların üstüne düşmemek en güzeliymiş

evet zaten bir kere ben mesaj attım bir kere de geçmiş olsun demek için aradım son kez de acaba hata mı yaptım dedim bir helallik alayım tamamen bitsin konuşma dedim ama yanlış ben yaptım insanların üstüne düşmemek en güzeliymiş
İnsanları boğmamak sıkmamak ve rahatsız etmemek en güzelidir

Halen kendinizi düşünceli ve ince ruhlu göstermeye çalışıyorsunuz
Oysa ince ruhlu biri, kendisine yazma dendiği halde insanları rahatsız etmez

Bence bir daha aynı hatayı yapma arama yazma bu durum seni daha da küçük düşürüyor
haklısınız dün de kendi kendime napıyorsun kendine gel dedim hiç bir zaman karşıyı zorlama gerek yok mesaj atma arama demiş ne gereği var ki son kez diye yazdın dedim inanın çok kızdım kendime çok

haklısınız dün de kendi kendime napıyorsun kendine gel dedim hiç bir zaman karşıyı zorlama gerek yok mesaj atma arama demiş ne gereği var ki son kez diye yazdın dedim inanın çok kızdım kendime çok
hiçbir zaman zorlamamak lazım ne arkadaşlığı,ilişkileri hiçbir zamanda olmadım sadece bir,iki konuşma sonrası karşının böyle mesaj atması çok şaşırttı beni ortada bir sorun da yoktu yada bana öyle geliyordu bilmiyorum

Back
X