İnsani iliskilerde biraz ölcüyü kacırıyorum galiba! İyi davranmak, kırmamak mı sorun? Deger vermek mi sorun oldu! Yaptıgım hic birsey görünmüyo, sayılmıyorum bunlar bana cok koyuyor düsün, düsün, düsün.. Sürekli bir cevap arıyorum ben oldugum gibi davranıyorum halbuki. Aramız iyi olan kisiyle, simdi yabancı gibiyiz desem yeridir. Nedenini bilmiyorum ama benden kaynaklı bir durum olmadıgına eminim.
Biz cok iyiydik, samimiydik sonra baska biriyle daha tanıstık, tanıstıgımız kisi iyi bir insan benim aramın kötü oldugu insanlar azdır zaten. Benim sikayet ettigim sey, onunla tanıstıgından beri beni unutması! Varsa yoksa diger arkadas! Ben onunlada iyiyim bir sorun yok ama bana eskisi gibi deger vermedigini farkettim.. Hatta aklına geldigim anlar bile yok denecek kadar az. Bastan hic umursamadım ama mesela ona gidiyorum, diger arkadasıda cagırıyoruz o geldigi an hersey degisiyor sadece o varmıs gibi. Samimi olabilmek icin kendini yırtıyor. Agzına da sı..sa o birtane! Ben cepteyim, o yoksa ben varım! Böyle birseyi tahammül edecek bir insan degilim ama bugüne kadar hep göz yumdum nedense sustum birsey demek istemedim tatsızlık olmasın dedim, abartmayalım dedim, ama üzülen ben oldum. :26:
Aynı şeyi zamanında bende yaşadım...
2 yakın dostken araya 3.arkadaşın girmesiyle dostum dediğim insanın bana ilgisi azaldı, 3. gelen şahıs'a yöneldi. Birlikte gezmeler sinemaya gitmeler...
diyeceğim şu ki sen yine olduğun gibi ol.. Ama gereğinden fazla da değer verme. Zamanla fazla takmamaya başlarsın zaten. Herkes kendi seçimini yapıyor çoğu kimse eşit, adil davranmayı beceremiyor bu konularda...
yaşınız kaç bilmiyorum ama lise yıllarım aklıma geldi.yol ver gitsin üzülen sen olursun.
Keske bende lise yıllarında olsaydım..
Genelde lise caglarında yasanır bu tür seyler degil mi?
Halbuki koskoca insanlarız o yasları coktan gectik arkadaslıgımız 3 yıldır var. O kızla da tanısalı iki yıl falan oldu.
Belki de ona cazip geliyordur şuan yeni gelen arkadaşın. Belki de öyle davrandığı için üstüne düşüyordur. Eğer öyleyse merak etme onu çözdükten sonra gerçek dostuna geri dönecektir.
üç yılın adı var bişey diyemem e diğeri de iki yıl.bence önemsemeyin.boşverin.hayat gerçekten kendinizi birileri için üzmeye değmez.
Kendi bilir ben 3' lü arkadaşlıklarda hep gruplaşma olduğuna inanıyorum bunu başaranlar da var ama ben yapamıyorum yapım gereği tek olsun öz olsun istiyorum...
benimde başıma geldi böyle bişi. mesela okulda öğle yemeğine çıkcaksak önceleri hep beraber gidiyoduk. sonradan yok onlar daha acıkmamış sonra gidelim yok onları bekleyelim. bende uzak durma kararı aldım. başka arkadaşlarımla takıldım. sonra o aradı hesap sordu. dedim sen bak keyfine ben iyiyim böyle. tabi dank etti aklına. sende boşver zamanla anlıcak ne kadar fedakarlık yaptığını..
ooooo yapma smuwila seni az cok KK´dan tanirim akilli, zeki, kendine güveni olan bir insansin bu konuyu sen actigina inanamadim.
Canim ya, her zaman icin ilk önce sen kendini seveceksin, sonra isini meslegini, esini ( var sa eger ), cocuklarini veya aileni yani arkadas benim siralarimda asagilarda bir yerde.
Sen deger vermedikce o kadar cok degerin olur bunu unutma.
Yani böyle bir sey icin ne kendini üz, nede kalbini yor, nede degerli zamanini böyle birsey icin harca.
Arkadas dedigin bir yere kadar var, ama ilk sen ve ailen var.
Yapma lütfen, baska derdinmi yok Allah askina.
Keske yakinda olsakda seni 3 günlügüne hastanin yogun bakimina götüreyim, orada insanlar hayat mücadelesi veriyor, serumlara bagli, burunlarinda oksijen hortumlari, arkasindan bu gibi düsüncelerinin ne kadar sacma oldugunu kendin anlardin.
Ben böyle seylere güler gecerim...
yaşınız kaç bilmiyorum ama lise yıllarım aklıma geldi.yol ver gitsin üzülen sen olursun.
kıskançlık kokusu varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?