Çok mu dertliyim herkes mi böyle

Cordelia

To be or not to be…
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
41.523
210.164
798
Merhaba,
sevgili kadınlar kulübü üyeleri.
Buraya açılan her konunun % 80 i bende mevcut. K.v, görümce sorunları dışında. Herkes için geçerli mi bu?
Dertsizler var mı gerçekten. Ne zaman düzelecek herşey.
Çocuğum olmuyor
Babam annem evde hep kavga
Kocam aldatıyor
Kocamın bana sevgi saygısı yok
Boşanmak üzereyim.
Vs vs vs.
Açıklama: 42 yaşındayım. Bu adamdan çocuğum olmaması değil, çocuğum olmaması sorun.

Son düzenleme:
Dertsiz kimse yok ama dermanı da kendin yaratırsın diye düşünüyorum.
Herşeyin çözümü sende bitiyor ve tabiki dua'da.

Merhaba,
Buraya açılan her konunun % 80 i bende mevcut. K.v, görümce sorunları dışında. Herkes için geçerli mi bu?
Çocuğum olmuyor
Kocam aldatıyor
Boşanmak üzereyim.
Vs vs vs.

Yhu koca aldatıyor , sevgi- saygı Yok siz çocuğun olmayışını dert mi sayıyorsunuz ? Yani genetik olarak çok mu mükemmel bir adam ki buna rağmen çocuk istiyorsunuz ? Orayı anlamadım ben .

Allah yardımcın olsun. Yok hayatta illa bir eksik var veya birçok eksik var. Hep bir sorun. Bizim bir tanıdık hep der parası olanın huzuru yok huzuru olanın parası yoky Saçı düz olanın derdi bukle. Buklesi olanın derdi pırasa diye. Öyle hayatta ya yoktan dert ya çoktan.

Merhaba,
Çocuğum olmuyor
Kocam aldatıyor
Boşanmak üzereyim.
Vs vs vs.
Açıklama: 42 yaşındayım. Bu adamdan çocuğum olmaması değil, çocuğum olmaması sorun.
Cok cocuk istiyorsaniz yumurtaniz varsa dondurtun acilen ve bosanin..iş bulun isiniz yoksa kadinlar ayaklari uzerinde durunca bakimli olunca mutlu olur..Mutlulugun tek cozumu evlat degil evlat var imtihan olur hayirlisi deyin olmuyorsa zorlamayin yahu..
Bi akrabam 40 yasinda bir Almanla evlendi gitti mutlulugunu anlatamam cocugu da olmadi hic ama mutlu 2.baharınizi arayin.

Bende daha dertsiz insan görmedim.
Ama önemli olan dert olması değil,çözüm için ne yaptığımız .
Eşiniz aldatıyor,sevgi ve saygısı yok.Bosaninca yüksek ihtimalle bu sorun ortadan kalkar.Calisirsaniz baba evindeki sorunlardan bir nebze uzakta kalmış olursunuz.Bellimi olur tekrar aşık olursunuz.Veya karşınıza size değer veren,huzurla yaslanacaginiz bir omuz çıkar .Malum herkes deli divane aşık evlenmiyor.
Siz ilk adımı atın,hayatta karşınıza kıymet bilen iyi insanlar çıkarsın insalah

Bir istatistiğe göre (bilimsel bir makalede okumuştum) kadınların depresyonu boşandıktan sonra yarıya inermiş. Erkeklerin depresyonu ise boşandıktan sonra iki-üç kat artarmış. Bu nedenle emin olun boşanınca birçok derdinizden hatta depresyon ve strese bağlı fizyolojik rahatsızlıklarınızdan kurtulacak ve hayata umutla bakacaksınız. Ayrıca bu hayatta mutlu olmak için kocaya ve çocuğa ihtiyacınız yok. Çok istiyorsanız yuvadan bir çocuk alıp koruyucu anne olabilirsiniz.

Back
X