çok mu erken

kesin bitti yani

bazı mesajlarından hala evlisin gibi anladım dabilmiyorumkismile

tanımadığın insana ilk başta ne kadar ısınsanda güvenme derim. daha ortada bir şey yokken yemeğini sonra yiyin. böyle aniden gelişen olaylar haz etmem şahsen. pat diye evine davet eden adamdan da:ecrin_bebek:

bencede haklısınn
kaydirigubbakcemile5

dün biri resimlere bakıp çok hoş olmayan şeyler yazmış bana.çok sinirlendim.çok basitlik.resimleri silmeyi de düşünüyorum.burda böyle mi.bazen yorumlara bakıyorum.ortada bişey yokken namus bekçiliği yapıyolar

dün biri resimlere bakıp çok hoş olmayan şeyler yazmış bana.çok sinirlendim.çok basitlik.resimleri silmeyi de düşünüyorum.burda böyle mi.bazen yorumlara bakıyorum.ortada bişey yokken namus bekçiliği yapıyolar

resimlerine bende baktım ama tekbir yorum var oda kötübişey yazmamış
sadece arkadaşlarım görsün resmi yazan kısmı işaretlersen herkes bakamaz ve yorum yazamaz

profiline 2çocugum var yazmışsın
onun için sordum ama 1 taneymiş

kimsenin birilerinin bekçiliği yaptığını düşünmedim hiç bir zaman

burda yazan olaylar şahsen bana çok da tınnn...

herkesin kendi hayatı. herkes kendi doğrularını- yanlışlarını yaşar

ha ben burdaki konulara kafamın estiğini yazarım. isteyen beğenir isteyen beğenmez...

konu sahibinin gönlü hoş olsun diye mırın kırın da etmem

burası herkese açık bir portal (erkekler hariç)

isteyen istediğini yazar (site kuralları dahilinde)

konu açılıyorsa tüm üyelerin yorumlarına açıktır

resim ekleniyorsa tüm üyelerin yorumlarına açıktır

bu kadar açık bir portalda her yoruma açık olmak lazım:lepi:

1 tane çocuğum var.orayı bilmiyorum.hızlı hızlı çok soru vardı hesbaı açarken.özelden msj atmış.ordan değil.aptal aptal konuşmuş.senin dediğin mesajı gördüm ben.o normal yazmış arkadaş.ben yanlış anlama.adam delisi değilim.durmumu bilemezsin belki.lütfen böyle yargılanmak istemyrm.yaptığım çok bişey değil.güvenmesem zaten gitmek istemem.ama bu yaptığı ister istemez hoşuma gidr.kaptırır mıyım kendimi bunun için düşündüm

ha ben burdaki konulara kafamın estiğini yazarım. isteyen beğenir isteyen beğenmez...

ben sana yaznmadım.burdaki genel yorumlar öyle hep bakıyorum.ayrıca resim olayına gelince kapalı biri yazmış.ben ne kapalılar biliyorum.özel parkları bile var sırf yeyişmek için kapalıların gittiği.insanın resmine bakarak hakaret etmek yotum değildir.lütfen bilmeden yazma.yorum falan değil onlar tanımadan.beni pohpohlamanı da beklemedim ayrıca.veya hoş bişeyler yazmanı da beklemedm.sein yorumlarına eleştiri yapmadım ki hemen sert yazıyosun.

1 tane çocuğum var.orayı bilmiyorum.hızlı hızlı çok soru vardı hesbaı açarken.özelden msj atmış.ordan değil.aptal aptal konuşmuş.senin dediğin mesajı gördüm ben.o normal yazmış arkadaş.ben yanlış anlama.adam delisi değilim.durmumu bilemezsin belki.lütfen böyle yargılanmak istemyrm.yaptığım çok bişey değil.güvenmesem zaten gitmek istemem.ama bu yaptığı ister istemez hoşuma gidr.kaptırır mıyım kendimi bunun için düşündüm

evet kaptırırsınnn dedigim gibi o cesareti ona verirsinn
neyse yaşa ve görr ne diyelimm

dedigimden hakaret falan çıkarma
sevgiye ilgiye aç oldugun için diyorum bunlarıı...

özel mesajı da kapatabiliyorsun

yargılamak değil yazılanlar. ama şimdi senin düşünmen gereken bir de evladın varsa adımlarını ona göre de atman gerekir. elbette yeniden seveceksin belki yeniden evleneceksin ama sırtında bir çocuğun bir canın sorumluluğu da var. şimdi kafanı koyacağın bir omzu aramaktan daha güzel bir derdin var bence, evladın...

eğer gidersen adam sandığın gibi şeyler hazırlamışsa zaten amacı ortadadır bana göre. etkilenirsin etkilenmezsin bunu ancak sen bilebilirsin...

attığın adımın sorumluluğunun farkına var öyle adım atmalısın.

neyse yazarım yarın veya p.tesi diyo.yarın aricak.anlatırım.ok.umarım mutluluğa çok uzakmışım meğer hissine kapılıp üzülmem

ben sana yaznmadım.burdaki genel yorumlar öyle hep bakıyorum.ayrıca resim olayına gelince kapalı biri yazmış.ben ne kapalılar biliyorum.özel parkları bile var sırf yeyişmek için kapalıların gittiği.insanın resmine bakarak hakaret etmek yotum değildir.lütfen bilmeden yazma.yorum falan değil onlar tanımadan.beni pohpohlamanı da beklemedim ayrıca.veya hoş bişeyler yazmanı da beklemedm.sein yorumlarına eleştiri yapmadım ki hemen sert yazıyosun.

opuyorumnanaktan sert yazmadım ama öyle algılamış olman normalkaydirigubbakcemile3

hakaret etmek yorum değildir elbette. zaten bunu ayırt etmen için "site kuralları dahilinde" ifadesini kullanmıştım. eğer sana bir hakaret varsa onu "kötü içerik" butonundan bildirebilirsin. :hulya:

inan tanısan nsl biri oldğumu anlarsın.rehberlik öğretmeniyim aslen.müdür yardımcısıyım şimdi.az çok kimin ne anlattığını ne istediğini anlarım.yanlışmbişey yapsan şimdiye kadar çoktan yapardm.eşim dışında kimse olmadı.olmazdı da.ama bitti.bu kişi olmasa illa başkası diye bişey de yok.erkek delisi değilim.yargılamak değil diyosun ama bazen baktım inan çok gereksiz ve yaralayıcı yorumlar var.ve genelde bakıyorum daha az seviyeli kültrü az olan ve aslen kendisi yapamadığı için kendini düzgün insan sınıfına koyup aklamak.kalabalık ortam durumudur bu.kendisini temize çıkarıp suçlamak.yksa normal yorumlara ve bana gerçekten akıl verenlere neden kızayım.sonuçta kadınız ve erkeklerin nasıl olduklarını bildikleri için yazıyo mantıklı olanlar.onlara zaten saygım var ve çok memnun olurum

: )

devir o kadar kötü ki kimin ne olduğunu anlamak çok zor

herkes çok güzel rol yapıyor. kendini olduğundan farklı gösteriyor ta ki istediğini sana yaptırana kadaraklinialirimsmile

anaya babaya güvenilmeyen bir devirde elin oğluna hiç güvenmem:lepi:

insanoğlu çiğ süt emmiş nihayetinde

umarım kararlarınla mutlu olursun:delphin:

çok talihsiz bir yorum olmuş bu... senin de o kapalı bayandan kalır tarafın kalmadı bu yorumunla..

evine yemeğe gitmeye çok acele etme bence, yada gideceksen bile arkadaşınla beraber git.. sonradan pişman olacağın birşeyler yaşamamak için..

ben ilk yorumlarda aldatmış olmuyormu yazıp geri düzeltmiştim cunki evli biri gibi algıladım sizin gibi :)) nitekim yazılımları da az çok bunu gösteriyo gibime geliyo arkadaş yorum yazılsın diye konu açmış yorumlar tahammül edememiş anlamadım :s sonra sizin bu yorumunuzu görünce rahatladım cunki niyet kalp kırmak deil :)

çok talihsiz bir yorum olmuş bu... senin de o kapalı bayandan kalır tarafın kalmadı bu yorumunla..

evine yemeğe gitmeye çok acele etme bence, yada gideceksen bile arkadaşınla beraber git.. sonradan pişman olacağın birşeyler yaşamamak için..

benim demek istediğim kapalı biri ama çok aptalca laflar etmiş.kapalı demek istediğim şu insanların görünüşüne göre direk yorum yapmaları sinir ediyo.benim bildiğim ne yerler var kapalı olup da kaşar olan karaktersizlere söylemek istiyorum ben.bana yazan da öyle biriydi.daha hiç yazışmamımışz bile.bu zamanda tipe bakarak kimse ne aklanır ne de karalanır.herkes saygılı olmalı eleştirse bile.yemek olayına gelince güvenmesem gitmem zaten ona.eşim dışında kimse olmadı.günde sarkan 30 kişi oluyo hepimize olmuyo mu arabada dışarda.mesleğim nedeniyle ileitşim bilgi becerim var.niyeti zaten farklı olsa bırak gitmeyi konuşmam bile.neyse canım.demek istediğimi anlattım umarım.öptüm

ben ilk yorumlarda aldatmış olmuyormu yazıp geri düzeltmiştim cunki evli biri gibi algıladım sizin gibi :)) nitekim yazılımları da az çok bunu gösteriyo gibime geliyo arkadaş yorum yazılsın diye konu açmış yorumlar tahammül edememiş anlamadım :s sonra sizin bu yorumunuzu görünce rahatladım cunki niyet kalp kırmak deil :)

ya neden bi türlü anlaşılmıyo.ben düzgün bi yorumu elbette dinlerim.hepimiz bayanız burda.tabi ki erkekler konusu olunca birbirimizi uyarıcaz ve konuşucaz.ama bilmeden hiç yazışmadığım resme bakıp yorum yapanlara dedim ben.ben kimseye niye böyle diyosun demedim ki düzgün bi şekilde eleştirse dahi.yazılarıma iyi bakın.bana mesaj atan aptal birinden bahsediyorum.burda yazıştığım kimseye değil.iyi okuyun lütfen.saygılı olduktan sonra niye bişey diyeyim burda.

bence kapalı açık diye yorum yapmak yanlış cunki herkes insan nihayetinde ayrıca neden hemen "kapalılar" diye hepsi bi kefe ye konuluyor ki? O zaman açıklar daha çok şey yapıyorlar bu mu yani herkesin ne yaptığı kimi ne ilgilendirir ki ben sen ve hepsi dahil . . . .

canım hayatında kötü bir dönemden sonra iyi bir gelişme olmasına çok sevindim,inşallah sonu da hayırlı olur,evine gidecek olman bence sorun değil zaten gidişatı sen belirlersin erkekler bu konuda sınır tanımaz çünkü ama sen sınırını koyarsan ve iradene hakim olursan o sınırı geçemez,geçmeye çalışırsa hem seni kaybedeceğini hem suç işlemiş olacağını bilir...
ondan önce kendine güvenmen lazım,ben iradeli bir insanım diyosan git ama dediğim gibi sınırını koy,inşallah herşey gönlünce olur canıma.s.

Back
X