- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi takintiliiii
Mutlaka üniversiteye git; kırk yaşından sonra başka meslek istediği için 2. kez üniversite okuyup başka iş yapanlar var hiç bir şey için geç kalmış değilsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bölümün ne?Merhaba hanımlar,
Önceki konumdaki kişiyle tüm irtibatımı kestim; yaptıklarımın, onunla yapacaklarımın çok yanlış olduğunu ve sadece beni üzeceğini düşündüm. Zaten saçmalığın daniskasıydı tabiri caizse.
Her neyse, kendimi toparladım. Bir şeyler yapmaya karar verdim ve yaptım da.
Tekrar Ygs ve Lys'ye hazırlanıyorum (!). Kazanmıştım önceden ama rahatsızlığım sebebiyle gidemedim, sonra da cesaret edemedim. Zaten rahatsızdım, gerek yoktu. Evde çürümeliyim diye düşünüyordum da 'hoop kızım ne çürümesi, sen ki bu kadar şeye göğüs germiş, çalışmadan üniversite kazanmış zeki bir kızsın, hazırlan ve git o okula' dedim. Yani verdim ara gazı :)
Şimdi sizlere bir şey soracağım; söylediklerinizi olumlu ya da olumsuz olsun çok umursuyorum, sizleri seviyorum. Ben 23 yaşındayım ve üniversiteye başladığımda 24 olacağım. Sizce çok mu geç olur?
Yani evet 29 30 yaşımda mezun olacağım lakin evde çürümek ya da kocaya gitmektense (sevmediğim) okumak daha iyi geliyor. Çalışırım da bir yandan.
Ama bir de ortaöğretim Kpss var, ona mı hazırlansam?
Sizin fikirleriniz nedir? Umarım imlam güzel ve anlaşılır olur da sizi sıkmamış olurum.
Merhaba hanımlar,
Önceki konumdaki kişiyle tüm irtibatımı kestim; yaptıklarımın, onunla yapacaklarımın çok yanlış olduğunu ve sadece beni üzeceğini düşündüm. Zaten saçmalığın daniskasıydı tabiri caizse.
Tekrar Ygs ve Lys'ye hazırlanıyorum (!). Kazanmıştım önceden ama rahatsızlığım sebebiyle gidemedim, sonra da cesaret edemedim. Zaten rahatsızdım, gerek yoktu. Evde çürümeliyim diye düşünüyordum da 'hoop kızım ne çürümesi, sen ki bu kadar şeye göğüs germiş, çalışmadan üniversite kazanmış zeki bir kızsın, hazırlan ve git o okula' dedim. Yani verdim ara gazı :)
Şimdi sizlere bir şey soracağım; söylediklerinizi olumlu ya da olumsuz olsun çok umursuyorum, sizleri seviyorum. Ben 23 yaşındayım ve üniversiteye başladığımda 24 olacağım. Sizce çok mu geç olur?
Yani evet 29 30 yaşımda mezun olacağım lakin evde çürümek ya da kocaya gitmektense (sevmediğim) okumak daha iyi geliyor. Çalışırım da bir yandan.
Sizin fikirleriniz nedir? Umarım imlam güzel ve anlaşılır olur da sizi sıkmamış olurum.
asla asla cok gec değil mutlska uni için hazırlanmalısın... illa kpss ye de girmeiyim diosan onada girersin daha sonra zaten o. ama uni mezunu ve lise mezunu memur arasındaki farkı atanınca anlarsın. ben senin yerinde olsaydım hazırlanırdım tabiki içinde bulundugun durum daha önemli. güzel bi bölüm okuyabilicelsen hıc dusunme. olmadı 3 ay sonra lys den kpss zaten onnunla atanırsın. cok zorlanmıycaksındır o bilgiler yetıcektr benceMerhaba hanımlar,
Ben de 2. üniversiteme 22 yaşında başladım.Geç kaldım diye düşünüyordum.Evet sınıfta benden küçüklerde vardı ama büyüklerde çok fazlaydı.30 yaşında insanlar vardı ve hiç şikayet ettiklerini görmedim hallerinden.Hatta tam aksine geç başlamak avantajlı hale bile gelebilir.Zira aklın bi karış havada olmaz ayakların yere saha sağlam basar.Şu an 27 yaşındayım ve olanaklarım olsa bi ünv. daha okumak isterdim.Dünyada öğrencilikten daha keyifli bir şey yok çünkü.
Umarım istediğiniz bölüme girer ve keyifle okursunuz.