• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu geç kaldım?

Psikologunuz dogru soylemis:)bi an once ders calismaya baslayin bence ozellikle lys ye daha bi yuklenin kendinize bi program hazirlayin simdiden uygulamaya baslayin derim:KK66:
Dershane ayarladım kendime, ona gideceğim 4 5 yıldır kitap ağzı açmadım takviye şart dedim de dedim yani :D bir türlü ders çalışmayı sevmedim sevemiyorum da :(

Dershane ayarladım kendime, ona gideceğim 4 5 yıldır kitap ağzı açmadım takviye şart dedim de dedim yani :KK70: bir türlü ders çalışmayı sevmedim sevemiyorum da :KK43:
Bende hic sevmem kitap gorunce tuylerim diken diken olur:KK19:ama kendime sart kosuyorum bak calismazsan sen üzülürsün ha gayret diyorum motive ediyorum kendimi cabalarinin karsiligini alacagini düsün surekli:KK52:

Bende hic sevmem kitap gorunce tuylerim diken diken olur:KK19:ama kendime sart kosuyorum bak calismazsan sen üzülürsün ha gayret diyorum motive ediyorum kendimi cabalarinin karsiligini alacagini düsün surekli:KK52:
Normal bir yaşantım olacağını düşününce bir şevk doğuyor da içime doğmasıyla ölmesi arasında dakikalar oluyor :D ama yarın başlamayı düşünüyorum artık (BAŞLAMADI)

Niye gec olsun bende 23 yasında başladım, insallah 2016 da mezun oluyorum, 28 yasında mezun olmuş alcam ğım, hiçte pişman olmadım

Bende 23 yaşinda 2.defa universiteye baslayanlardanim. İlkini bitiremedim, şimdi 27 yasimda mezun olcam insallah.. Dişimi sıkıp 3.sınıftan da ders alcam ve başarcam inşallah. Üniversite bambaşka bir hayat tecrübesi, allah herkesin gönlüne koysun dilerim.

Okula tabiki git.Şuan üniversite okuyorum fakat 26-27 yaşında mezun olucam.Ve şuanda üniversitede okuyup 28-29 yaşında mezun olabileceğinden emin olduğumuz (sınıf tekrarı , alttan ders almalar, devamsızlıktan kalmalar vs.) bir çok arkadaşımda var.Yani düşündüğün gibi kimse okula normal yaşında girip normal yaşlarda mezun OLMUYOR.Üniversitede 35 yaşında mezun olan insanlar görüceksinnnnn.28 de 29da mezun olmak nedir ki :S Önemli olan boş okuyupp sınıf geçmemek ve gerçekten donanımlı mezun olmak.Gereken tek şey bu.

Kim ne derse desin kesinlikle egitim cok onemli.. Egitim umuttur gelecegindir hayallerindir..Egitimin yasi yoktur..Kuzenim maliye bolumunde okuyor ve sinifinda 36 yasinda biri var. Yine bir tanidigimiz 38 yasinda evli cocuklu bayan universiteyi okuyor..insan istedikten sonra herseyi yapar

Bende 23 yaşinda 2.defa universiteye baslayanlardanim. İlkini bitiremedim, şimdi 27 yasimda mezun olcam insallah.. Dişimi sıkıp 3.sınıftan da ders alcam ve başarcam inşallah. Üniversite bambaşka bir hayat tecrübesi, allah herkesin gönlüne koysun dilerim.
Amin inşallah, insan isteyince her şey oluyor sadece bir harekete bakıyor, umarım istediğiniz olur, yolunuz hayırlı ve açık olsun

Okula tabiki git.Şuan üniversite okuyorum fakat 26-27 yaşında mezun olucam.Ve şuanda üniversitede okuyup 28-29 yaşında mezun olabileceğinden emin olduğumuz (sınıf tekrarı , alttan ders almalar, devamsızlıktan kalmalar vs.) bir çok arkadaşımda var.Yani düşündüğün gibi kimse okula normal yaşında girip normal yaşlarda mezun OLMUYOR.Üniversitede 35 yaşında mezun olan insanlar görüceksinnnnn.28 de 29da mezun olmak nedir ki :S Önemli olan boş okuyupp sınıf geçmemek ve gerçekten donanımlı mezun olmak.Gereken tek şey bu.
Kendime güvenmezdim eskiden; şevk, inanç yoktu, bir boş vermişlik vardı. Şimdilerde sosyalleşiyorum insan içine giriyorum ve eksikliklerimi tamamlamalıyım dedim ve bunun yolu okumaktan geçiyor, teşekkür ederim yorumunuz için :)

Kim ne derse desin kesinlikle egitim cok onemli.. Egitim umuttur gelecegindir hayallerindir..Egitimin yasi yoktur..Kuzenim maliye bolumunde okuyor ve sinifinda 36 yasinda biri var. Yine bir tanidigimiz 38 yasinda evli cocuklu bayan universiteyi okuyor..insan istedikten sonra herseyi yapar
Çok doğru dediniz, insan istedikten sonra her şeyi yapabilecek güçte, mutlaka okumam lazım hastalıklarımı yenmem için ama size de bir sorayım dedim, teşekkür ederim yorumunuz için :)

Geç değil.
Fakat tercih dönemi de buraya bir konu açmalısınız, zira alınan puandan çok yapılan tercihlerin önemli olduğunu düşünüyorum.
28 yaşında mezun olacaksınız, biraz daha dikkatli olmalı ve iş bulmada çok sıkıntı yaşamayacağınız bölümleri tercih etmelisiniz.
Yerinizde olsam dil ya da sağlık bölümü okurdum.

Geç değil.
Fakat tercih dönemi de buraya bir konu açmalısınız, zira alınan puandan çok yapılan tercihlerin önemli olduğunu düşünüyorum.
28 yaşında mezun olacaksınız, biraz daha dikkatli olmalı ve iş bulmada çok sıkıntı yaşamayacağınız bölümleri tercih etmelisiniz.
Yerinizde olsam dil ya da sağlık bölümü okurdum.
Dile giremem ve yaygın anksiyete hastasıyım sağlık bölümünde çalışamam zorlanırım da zaten aldığım puana göre hareket edeceğim ve yine size danışacağım elbette :)

kpssden cok cok yuksek almanız gerekiyor lise mezunuyken ki o zamn bile atanmanız kesin değil . uni okuyup ondan sonra kpss ya da akademik kariyer düşünebilirsiniz . şansınızın daha cok olacagını düşünüyorum. okurken calısırsanız da maddi özgürlüğünüzü de kazanmıs olacaksınız zaten.

Neden geç olsun iş bulabileceğin bir bölümde kendini geliştirme şansın da olduktan sonra? Yalnız özel sektörde iş tecrübesi sıkıntısı var, yaş itibariyle tecrübeyi sorun edebilirler. Yani ben 23 yaşını aşmamış yeni mezun, aynı zamanda okuduğu bölümle alakalı 3 senelik falan tecrübe arayan gördüm. :D O nedenle hem devlete girmesi kolay hem de özelde iş bulması kolay ve sevebileceğin bir bölümü okuman lazım bence.

Back
X