• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu gösteriyorum sevgi mi?

şımardıkları dogru.. bnde her cagrdıgnda gidiyorum özledigimmden ama gtmemek lazmmışş... aradıgında iki üç caldıktan sonra açmalımışş. meraklandırmak lazmış...

tabi böle biz taktıkca msjlar yagdrdıkca neden ugraşşınlar neyi merak etsinler ancak sıkılır bunalırlar..yinede msj atıp arayıp sormuyosa kndi haline bırakmalı demekki içinden gelmiyoo ve buda demekkiii ilişkinin bi önemi heycanı kalmamıışş geçmiş olaa...
bnmde başımda var bitane dertliyimm yannii:14:

Son düzenleme:
....ş........r........f....s zzzzz ! cnm çok üzüldüm senin adına ama ........................miş kurtulmuşsun boşver..ama cidden ilşkide taktik olmuor aşk varsa zaten her 2 taraftada yürür.taktikle olcaksa sevgisi kalsın.

biraz zor oldu ama atlattıımmm

evet taktikle sevgi mi oluurr

slmm, erkek arkadasimla 3 senedir birlikteyiz, 20 yasindayim oda 23, evlenmeyi düsünüyoruz allah nasip ederse. beni cok seviyor biliyorum bende onu cok seviyorum ama ben sevgimi cok asiri gösteriyorum sanirsam. Cok üstüne gidiyorum bazen, oda tam aksine hic sevmiyor öyle üstüne gidilmesini, hos kimse sevmez heralde.. ilk baslarda hep o benim üzerime düserdi, küsünce o barismaya calisridi simdi tam tersi oldu. Ben onun pesinden kosuyorum özürler diliyorum oda umursamaz davraniyo. sonra barisinca hersey yoluna giriyor. Simdi bu olayin tersine dönmesi icin ne yapmaliyim? dedim eskiden böyle degildin merak ederdin beni, simdi merak etmeye zaman kalmiyor ki dedi sen benden önce yaziyorsun zaten falan dedi:(

cok arayip sormayim mi?
her yaptigimi söylemeyim demi?
merak etsin beni istiyorum.
soguk davranmak istemiyorum, yani normal ama uzak durmam gerekiyo..
siz ne düsünüyosunuz bu konuda??

erkek arkadaşım beni işlerinden dolayı akşam 8 den önce arayamıyor genelde bazen aramıyorum akşamlara kadar ,çok yoğun olduğu için konuşamıyoruz..ben buna sinir oluyodum tabii,dedim bende aramıcam artık o arayana kadar..ilk arayan o olunca da bu sefer,sen neden aramıyorsun beni,insan merak eder falan diyo :)) ama tabii bende bunu herzaman yapamıyorum,aramadan duramıyorum :69:

Back
X