- Konu Sahibi Legal Alien
Senin ev kurma gibi bir derdin yok Ayrıca maddi sıkıntım da yokmuş o yüzden kafan rahat. Ama en iyisini yapıyorsun. Stres olunca ne oluyor ki gelip geçiyor bir şekilde oluyor her şey kafana takmamaya devam et bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi fikir daha vereyim.onun icin pek bi hazirlik yapilmiyo tabi.Mesele de pek bir şey bilmiyor olmak zatenBenden önce evlenen abi-abla kuzen vs yok, yani onlarda bir şey görmüş değilim. Kendim zaten pek hazzetmem gürültüden kalabalıktan, hiç aman gelinliği olsun, yok düğünüm şöyle olur hayalim falan olmadı. Adetler vs nedir anlamam da zaten. Misal davul zurna iyi fikirmiş, sizden onu alayım
![]()
Yok canm ya kimse hicbisey dusunmemiski ben dahil.Sen dugun videom yok dedin bnm icim cız etti cnm ya kimseninde aklina gelmemismi
Bi fikir daha vereyim.onun icin pek bi hazirlik yapilmiyo tabi.
Yine gorumcemin dugununde gordum.tabi baska yapan vardirda bende sizin gibi pek dugunlere gitmem.
Hani filmlerde cicek atma olayi oluyoya.
Tuttugunuz salonda bundan bahsedin.en son guzel bi ayarlasinlar hareketli guzel bi muzik.
Siz elinizde cicek.arkada butun salon.sen atiyimi atmiyimi arkadakiler bi bekleyis.
İnan cok guzel oluyo.
Bunu denemelisin bence.
Hevesim yok diyosunya.bence doya doya gul oyna eglen tadini cikar.
Sonradan benm gibi kafani vurursun.
Aa bide ani defterini unutma.
Oturacagin masanin yanina koyulsun.arkadaslarin ailen yazsinlar biseyler.
Bu hani dugununden yakinan insanlari cok kinardim.hic sevmezdim basima geldi :))Çiçek atma olayının pek hareketli geçeceğini sanmam zira bizim pek arkadaşımız olmayacak ortamda, ikimizin de yaşamadığı bir şehir, geneli akraba vs ama fikir güzelmiş. Anı defteri olur belki, bizim kendi anı defterimiz var zaten eşim ara sıra yazar içinden geçenleriÜzüldüm içinize sinmemesine ama huzurluysanız gerisini boşverin derim naçizane
![]()
Çiçek atma sırasında çekilmiş çok güzel bir fotoğrafım var. Çok severim o fotoğrafı güzel bir an yakalamış fotoğrafçı.Bi fikir daha vereyim.onun icin pek bi hazirlik yapilmiyo tabi.
Yine gorumcemin dugununde gordum.tabi baska yapan vardirda bende sizin gibi pek dugunlere gitmem.
Hani filmlerde cicek atma olayi oluyoya.
Tuttugunuz salonda bundan bahsedin.en son guzel bi ayarlasinlar hareketli guzel bi muzik.
Siz elinizde cicek.arkada butun salon.sen atiyimi atmiyimi arkadakiler bi bekleyis.
İnan cok guzel oluyo.
Bunu denemelisin bence.
Hevesim yok diyosunya.bence doya doya gul oyna eglen tadini cikar.
Sonradan benm gibi kafani vurursun.
Aa bide ani defterini unutma.
Oturacagin masanin yanina koyulsun.arkadaslarin ailen yazsinlar biseyler.
Aynen ev kurma derdim yok, maddi açıdan da pek sıkıntılı sayılmayız da işte benim bu işlere çok para saçasım gelmiyor, hafta sonu gelinlik bakayım dedim de etiketlerden bir sıfır silmeyi unutmuşlar gibiydi, neyse ki buldum kafama göre bir şeySenin ev kurma gibi bir derdin yok Ayrıca maddi sıkıntım da yokmuş o yüzden kafan rahat. Ama en iyisini yapıyorsun. Stres olunca ne oluyor ki gelip geçiyor bir şekilde oluyor her şey kafana takmamaya devam et bence.
Ben de böyle hevessizdim. Kardeşim benim için gelinlikten gelin çiçeğine,iç çamaşırına kadar bir dosya hazırlamıştı ben onlardan bakıp seçmiştim. Ama şimdi keşke her şeyi ince eleyip sık dokusaydım diyorum.
Ilk girdiğim yerden gelinliği almasaydım mesela. Evet güzeldi gelinliğim ama biraz daha gezip keyif yapsaydım falan filan işte.
Bu hani dugununden yakinan insanlari cok kinardim.hic sevmezdim basima geldi :))
Cevrede onemli bu konuda.hani biz bilmiyoduk gosteren ogretende olmadi.
Amannnn bosver canm yaa.
Hayir bide neye gicik oluyorum biliyomusun.kv hicbisey yapmadi.hicbiseyyy.ama kizinin dugunu dortdortluk oldu caka satiyo bize.
Sans iste.diyodumki kendi kizida var basina gelir diyodum.yok valla kadinin bi istedigi bin oldu :))
Benm sanssizligim
Ben de sizin gibi düşünüyordum.Yani düğün olayını falan basit düşünürdüm. Ta ki erkek kardeşim evlenene kadar . Ustelik ben yengemle birlikteydim . Beraber gelinlik almaya gittik . Gercekten çok zormus. Yengem de rahattı.. Ama günler yaklaştıkça stresi heyecani artmıştı. Ben de bile oldu o stres ,heyecan.![]()
Birebir sizin gibi kolay oldu benim dugunumde nisanimda kinamda.etrafima bakiyorum cok ince detaylara takilip boguyorlar hersey mukemmel olsun diye.valla gayette guzel gecti.hicbir detayla ugrasmadim bende..Herkese merhabalar;
Öncelikle okuduğum dertlerin arasında benimkisi o kadar da mühim bir şey değil ama son günlerde kafama takılmaya başladı; fikrinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler..
Ben hiçbir zaman düğün heveslisi biri olmadım, gelinlik hayalim, düğün planım vs olmadı yani. Geçen yaz da nikahımızı yaptık ailelerimizin olduğu bir ortamda, burada da sıkıntı yok. Fakat bir de düğün yapılması gerekiyor ailelerin hevesi kırılmasın diye. Bana kalsa nikahla yetinmek mis gibiydi ama olmadı işte. Maddi açıdan da bir sıkıntımız yok bin şükür, ondan çekiniyor değilim yani.
Mesele şu ki bana kalsa çok basit bir şey düğün. Hafta sonu gittim bir gelinlikçiye şipşak bir gelinlik beğenip aldım; tarih belli olunca internetten davetiye sipariş vericem; pasta-müzik vs olaylarını mekan hallediyor zaten. Fotoğrafçı da kolay. Kınayı evde yapıcam sade basit, maksat adet yerini bulsun. Kına hazırlığını da netten ayarlamayı düşünüyorum çerezi kınası vs artık ne lazımsa. Damatlık düğün haftası bakıcaz, eşim yurtdışında çalışıyor önceden almak istemiyoruz kilo alıp verirse diye. Ne kalıyor; gelin arabası süsleme, kuaför randevusu. Mayıs ayındaki düğün için şubatta gitsem randevu verecek yer bulurum diye düşünüyorum (düğünün yapılacağı şehirde yaşamıyorum bu arada). Düğün sonrasına yurt dışında kısa bir balayı bile koyduk hatta bu akşam konuşurken, o iki gidiş dönüş bileti, biraz da tripadvisor-booking yardımıyla halloluyor.
Yani bana kalsa hepsi şipşak halledilir işler gibi geliyor, başkalarındaki heyecanı, planlamayı vs görünce acaba diyorum benim bilmediğim başka gereklilikler var mı? Konuyu düğün hazırlıklarına açmamış olmamın nedeni de; benim düğün hazırlıklarıyla ilgili sıkıntım yok, benim derdim acaba ben mi düğünü hafife alıyorum, koşuşturmalı bir şey mi olmalı illa, yoksa bir yerlerde yanlış mıyım?
Şu rahatlığın az biseysi bende olsa dunya yansa umrumda olmazdi sen yaşlanman anacim oh ne güzel valla. . Bsiy solim mi gayette guzel olcak gör rahat ve stressz yapılan hersy guzeldir.Herkese merhabalar;
Öncelikle okuduğum dertlerin arasında benimkisi o kadar da mühim bir şey değil ama son günlerde kafama takılmaya başladı; fikrinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler..
Ben hiçbir zaman düğün heveslisi biri olmadım, gelinlik hayalim, düğün planım vs olmadı yani. Geçen yaz da nikahımızı yaptık ailelerimizin olduğu bir ortamda, burada da sıkıntı yok. Fakat bir de düğün yapılması gerekiyor ailelerin hevesi kırılmasın diye. Bana kalsa nikahla yetinmek mis gibiydi ama olmadı işte. Maddi açıdan da bir sıkıntımız yok bin şükür, ondan çekiniyor değilim yani.
Mesele şu ki bana kalsa çok basit bir şey düğün. Hafta sonu gittim bir gelinlikçiye şipşak bir gelinlik beğenip aldım; tarih belli olunca internetten davetiye sipariş vericem; pasta-müzik vs olaylarını mekan hallediyor zaten. Fotoğrafçı da kolay. Kınayı evde yapıcam sade basit, maksat adet yerini bulsun. Kına hazırlığını da netten ayarlamayı düşünüyorum çerezi kınası vs artık ne lazımsa. Damatlık düğün haftası bakıcaz, eşim yurtdışında çalışıyor önceden almak istemiyoruz kilo alıp verirse diye. Ne kalıyor; gelin arabası süsleme, kuaför randevusu. Mayıs ayındaki düğün için şubatta gitsem randevu verecek yer bulurum diye düşünüyorum (düğünün yapılacağı şehirde yaşamıyorum bu arada). Düğün sonrasına yurt dışında kısa bir balayı bile koyduk hatta bu akşam konuşurken, o iki gidiş dönüş bileti, biraz da tripadvisor-booking yardımıyla halloluyor.
Yani bana kalsa hepsi şipşak halledilir işler gibi geliyor, başkalarındaki heyecanı, planlamayı vs görünce acaba diyorum benim bilmediğim başka gereklilikler var mı? Konuyu düğün hazırlıklarına açmamış olmamın nedeni de; benim düğün hazırlıklarıyla ilgili sıkıntım yok, benim derdim acaba ben mi düğünü hafife alıyorum, koşuşturmalı bir şey mi olmalı illa, yoksa bir yerlerde yanlış mıyım?
Herkese merhabalar;
Herkese merhabalar;