Çok mu hassasım ?

Sesssizgemi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
106
58
18
37
Valla durup dururken canim sikildi.. Az once yattik esimle sonra aciktik kalktik biseler atistrdik bi tane kutu kola actik ortak iceriz diye dusunerekkten ilk ben ictim. Sonra baktim eline aldi kutunun ağzını eliyle defalarca sildi .. Sasirdim neden yapiyo diye izledim. O da anladi aciklamasi sigara iciyosun mikrop bulasmasinn iyy falan dedi ben de ben iceli alti saat oluyor dedim. Yorum yapmadi ve bana daha içirmedi valla kırıldım ya .. Ben o zehir içse de hic onun agzi değdi diye öyle silmedim delice .. Bilmem bi garip geldi

Sağlıklı olan bu rahat ol hatta örnek al eşini bizde böyleyiz su bardaklarımız dahi ayrı olur gayette memnunuz.Adamın üslubu kırıcı o ayrı..

İnsan yeri geliyor arkadaşının şişesinden su içiyor. Ki siz eşisiniz gerçekten yaptığı şey onur kırıcı.

Öpüşme ile de mikrop kapmasın, hiç öpmeyin size yeltenince de mikrop kapma diyin. Pis misiniz siz neyin mikrobu?

Yaptigi hos degil. Bu kadar dusunuyorsa kendine ikinci bir kutu acsaymis.

O sigara içmiyor dogru duzgun dis de fircalamiyor ben bi iki tane kafa sigarasi icerim ama ona rahatszlik verck kadar degilm

Birlikte içersiniz içmezsiniz o ayrı. Ama yaptığı hareket terbiyesizce.

Öpmeye kalkınca "mikrobum bulaşmasın" deyin.
Neticede öpüşmek tükürük takasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…