• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu hassasım ?

Öpusunce hic demezdi böyle ve zaten ben ona rahatzislk vercek derecede icmem ki biliyo bnu
Belki de espri yaptı.
'ııyy' filan demiş ya, dalga mı geçti.

Ya da sigara içmenizi istemiyor, sizi bu şekilde aşağılayarak baskılamak istiyor.

İkisinden biri olmalı. Çünkü 4 yıllık evlilikte başka bişey olamaz,ilk defa bir içecek paylaşıyo olamazsınız

Belki de espri yaptı.

Ya da sigara içmenizi istemiyor, sizi bu şekilde aşağılayarak baskılamak istiyor.

İkisinden biri olmalı. Çünkü 4 yıllık evlilikte başka bişey olamaz,ilk defa bir içecek paylaşıyo olamazsınız
Evet, ben ilk basta yeni evliler sandim acikcasi. 4 yila sasirdim

Belki de espri yaptı.

Asljnda icmemi istemedigi icn diyo biliyorm da öyle sildigini görünce iyy falan diyince bi tuhaf hissetm kendmi ne o öyle karinm ben senin demi :(

Aynen bi icen olarak arada esimde bara baski yapiyo birak diye ama o hiç yeltenmiyo bırakmaya. Sadece benim bırakmami istiyo. Pışıkkk. Ben krizlere gircen beyfendi fosur fosur iccek. Adeletmi bu. Birakacaksak beraber diyorum destek oluruz birbirimize

Aynen bi icen olarak arada esimde bara baski yapiyo birak diye ama o hiç yeltenmiyo bırakmaya. Sadece benim bırakmami istiyo. Pışıkkk. Ben krizlere gircen beyfendi fosur fosur iccek. Adeletmi bu. Birakacaksak beraber diyorum destek oluruz birbirimize
Sorma kendisi niye birakmiyomuş al iste. İki kisi icince aslinda bir sikinti olmuyo gbi koku rahatsz etmez sizi icmeyene fena kokuuo aslinda o da hakli

Ay anlayamıyorumki durup dururken hadi sigarayi bırakıyoruz dedigi bile oluyor. Sonra ben bütün gün icmemişim beyfendi işten bi geliyo agzi sigara kokuyo.o az içiyomuş güya

Olabilir. Herkes herkesin ağzının değdiği yerden bir şey yiyip içemez. Bunun sevgiyle filan da ilgisi yok. Bir de alınmayın da sigara içen ağızla içmeyen ağız bir olmuyor. İçenler içmeyenleri pek anlayamıyor bu konuda. Ben de içmiyorum ve sigara kokusuna, üste başa sinmesi olsun, ağız kokusu olsun, dumanı olsun, çok hassasım.

Benimki de sigara için sürekli laf söylerdi. Sen annesin, çocupunu düşün içme falan. Ayda 1 kırmızı şarap alırdım, haftasonu keyfine 1 kadeh içerdim. Ona da bi sürü laf. Kendisi asla alkol sigara kullanmazdı. Başka sorunlar yüzünden boşandık. Şimdi günde 1 paket sigara içiyor. Arabada bile sek viski içtiğini gördüm. Yani herşeye karışmasınlar. Muhtemelen seni sigaradan soğutmak için öyle söylemiştir.

Benimki de sigara için sürekli laf söylerdi. Sen annesin, çocupunu düşün içme falan. Ayda 1 kırmızı şarap alırdım, haftasonu keyfine 1 kadeh içerdim. Ona da bi sürü laf. Kendisi asla alkol sigara kullanmazdı. Başka sorunlar yüzünden boşandık. Şimdi günde 1 paket sigara içiyor. Arabada bile sek viski içtiğini gördüm. Yani herşeye karışmasınlar. Muhtemelen seni sigaradan soğutmak için öyle söylemiştir.
İyi yapmissn bosanarak . isabet olmus. Asiriya kacsam rahatsiz olmasi normal ama gunde iki uc sigara cok değil. Beni sogutmak icin yapiyo evet

evli olduğunuza göre sevişme, koklaşma, öpüşme mevzuları geçiyordur aranızda :)
sizden temelli tiksinse bunları zaten yaşayamazsınız.
bazen dağınık içeriz ya etrafa falan dökülür, içi kalkmıştır öyle bir şey olduysa.
her zaman yaptığı bir şey değilse takmayın.

Back
X