Çok mu Hayalciyim?

Öyle mi diyorsun, ben de annemden rica edeyim o zaman geçen bir arkadaşının kızları büro açmıştı oraya gitmeye çalışayım :1:

tabiki de ne kadar erken başlarsan o kadar faydası olur ben mezun olunca bu işi bilerek başladım ben iş istemedim işler bana geldi bir iki şirketten teklif geldi herkes deneyimli mimar arıyor çünkü eğer önündeki fırsatları değerlendirirsen tecrübe sahibi bir mimar olarak mezun olabilirsin sende canım:ssz:

Bu da merak ettiğim şeylerdendi, teşekkürler :31:
İstanbul Üniversitesi diye düşünmüştüm puanı gayet uygun gelmişti. Amacım biyoloji alanında çalışmak değil aslında sadece bilmek istiyorum ama sanırım 4 yıl biyoloji okumam mimarlık alanında gelişmemi engelleyecek. Açıköğretim olabilir belki :44:

Yetenek olarak da mimarlığa yetenekli olduğumu düşünüyorum, ama biyolojiye de ilgim var. Farklı alanlar biliyorum ama ilgi alanlarım genelde böyle birbirinden bağımsız oluyor benim de :1:

Çok para kazanayım zengin olayım diye hayallerim yok, ama kendime yetebilecek ve gelecek için de bir kenara koyabilecek kadar bir para almayı istiyorum
Açıköğretim biyoloji var mı?
Farklı ilgi alanları aslında insanın beyninin gelişmesini sağlar,ben bu neden ile farklı alanlarda okumaya gayret ediyorum ama konu 4 yıllık bir eğitim olduğunda durum ilgii duymanın ötesine geçiyor.

Eğitime olan bu heyecanınız çok hoşuma gitti.

Canım para kazanmak için farklı olduğunu göstermen gerekiyor.Bu da bir alanda yoğunlaşmayı gerektiriyor.Herkesin bildiğinin üstüne ne koyabileceksin diye bakılıyor?Sen mimarlık okurken,dinlendiğin zamanlarda da biyoloji ile ilgili yazılar okuyup,videolar izleyebilirsin...

Son düzenleme:
Back