Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnce dertliyim cnm Dr ince derilisin 3 ayda oturur dedi saol içime su serptin insallah bende ilk gündwn beri alcı cıkınca iyi olacak insallah diyorum ilk gün cok fena morarmıstım cok hızlı şişlik oldu cabuk da indi sanırım yanak altında kaldı morluklarda sarıya döndüHayır canım kalkık değil gayet doğal olmus anladığım kadarıyla kalın derili gibisin. Alçıdan kalkık görünüyor inecek o![]()
Resimlerini atar mısın alçılı ve alçısız ne kadar değişiyor merak ediyorumbenimde bugün alçım cıktı önü dehşet şiş top gibi adeta ve çok kalkıkdoktor inecek sabret dedi asıl şeklini göstermeye başlar 1 2 aya dedi bende kalın deriliyim
burun ameliyatı oldum konum var şimdi fotolarımı atıp güncelleyeceğim 10 dk içersinde atmış olurumResimlerini atar mısın alçılı ve alçısız ne kadar değişiyor merak ediyorum
Alemsin valla burun estetiği forumunda tabi ki de burun olacakKusura bakmayın, başlığı görünce çok mu kalkık g*tü yazıyor sanmışım
Birinden dert yanıyorsunuz diye girdim, burun çıktı![]()
Alemsin valla burun estetiği forumunda tabi ki de burun olacak![]()
Hic ince derili gibi gozukmuyorsunuz. 1 2 ay sonra burun ucu dusuyor diyor herkes.İnce dertliyim cnm Dr ince derilisin 3 ayda oturur dedi saol içime su serptin insallah bende ilk gündwn beri alcı cıkınca iyi olacak insallah diyorum ilk gün cok fena morarmıstım cok hızlı şişlik oldu cabuk da indi sanırım yanak altında kaldı morluklarda sarıya döndü
Dr öyle dedi bnde onun yalancısıyım :)Hic ince derili gibi gozukmuyorsunuz. 1 2 ay sonra burun ucu dusuyor diyor herkes.
Bana alçılı resmini atar mısınız bnm ki gibimiydiAlçı çıkınca sakın aynaya bakmayın benden tavsiye :) Benim şu an 11.günüm bitiyor. 6.gün alçım çıkarılıp da kendimi gördüğümde 2 gün ağladım, resmen burun deliklerim havadaydı, burnumun ortasında bir adet odun oturuyordu.Alçıdan sonra inmeye başladı hemen. Bugün bantları da çıkardım orta kısım hala kalın ve sert ama daha çooook erken. Hani herkes iniyor diyor ya kesinlikle doğru :)
Atayım :) benimki daha kalkıktı :)Bana alçılı resmini atar mısınız bnm ki gibimiydi
Teşekkür ederim yarın cıkacak bnimde bakalım duruma göre bende rapor alıcam 1 haftaAtayım :) benimki daha kalkıktı :)
Bu ameliyat sonrası halletmiş Dr attı resmi ama yine yandan