Cok mu kalkık önü sizce

bhtsz

GEL BEBİŞİM GELLL....
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
86
16
88
İstanbul
Bugun 6. Günüm cok kalkık geliyor burnumun ucu özellikle kalkık olmasın demiştim ama yandan iyi alçı ile bile ama önden nasıl olacak cok merak ediyorum

Eklentiler

• _20180201_193443.webp
    _20180201_193443.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 353
Hayır canım kalkık değil gayet doğal olmus anladığım kadarıyla kalın derili gibisin. Alçıdan kalkık görünüyor inecek o ☺️

Daha çok yeni ödemi var burnunun canını sıkma çok güzel olacak gibi alçın çıkarken sor doktoruna inmezse o yol gösterir geçmiş olsun

benimde bugün alçım cıktı önü dehşet şiş top gibi adeta ve çok kalkık :D doktor inecek sabret dedi asıl şeklini göstermeye başlar 1 2 aya dedi bende kalın deriliyim

Hayır canım kalkık değil gayet doğal olmus anladığım kadarıyla kalın derili gibisin. Alçıdan kalkık görünüyor inecek o ☺️
İnce dertliyim cnm Dr ince derilisin 3 ayda oturur dedi saol içime su serptin insallah bende ilk gündwn beri alcı cıkınca iyi olacak insallah diyorum ilk gün cok fena morarmıstım cok hızlı şişlik oldu cabuk da indi sanırım yanak altında kaldı morluklarda sarıya döndü

benimde bugün alçım cıktı önü dehşet şiş top gibi adeta ve çok kalkık :KK70: doktor inecek sabret dedi asıl şeklini göstermeye başlar 1 2 aya dedi bende kalın deriliyim
Resimlerini atar mısın alçılı ve alçısız ne kadar değişiyor merak ediyorum

Kusura bakmayın, başlığı görünce çok mu kalkık g*tü yazıyor sanmışım:KK70:

Birinden dert yanıyorsunuz diye girdim, burun çıktı:-)

İnce dertliyim cnm Dr ince derilisin 3 ayda oturur dedi saol içime su serptin insallah bende ilk gündwn beri alcı cıkınca iyi olacak insallah diyorum ilk gün cok fena morarmıstım cok hızlı şişlik oldu cabuk da indi sanırım yanak altında kaldı morluklarda sarıya döndü
Hic ince derili gibi gozukmuyorsunuz. 1 2 ay sonra burun ucu dusuyor diyor herkes.

Alçı çıkınca sakın aynaya bakmayın benden tavsiye :) Benim şu an 11.günüm bitiyor. 6.gün alçım çıkarılıp da kendimi gördüğümde 2 gün ağladım, resmen burun deliklerim havadaydı, burnumun ortasında bir adet odun oturuyordu. :D Alçıdan sonra inmeye başladı hemen. Bugün bantları da çıkardım orta kısım hala kalın ve sert ama daha çooook erken. Hani herkes iniyor diyor ya kesinlikle doğru :)

Alçı çıkınca sakın aynaya bakmayın benden tavsiye :) Benim şu an 11.günüm bitiyor. 6.gün alçım çıkarılıp da kendimi gördüğümde 2 gün ağladım, resmen burun deliklerim havadaydı, burnumun ortasında bir adet odun oturuyordu. :KK70: Alçıdan sonra inmeye başladı hemen. Bugün bantları da çıkardım orta kısım hala kalın ve sert ama daha çooook erken. Hani herkes iniyor diyor ya kesinlikle doğru :)
Bana alçılı resmini atar mısınız bnm ki gibimiydi

Ben hatta diyorum biraz kalkık mı isteseydim diye benim ilk çıktıgında aşırı kalkık değildi. İnme payı bende çok az oldu. Bence dert etmeyin o inecek☺️

Back
X