Merhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldüm

ne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü