• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu kilo aldım

Ben 14 kilo aldm ama ben ilk 3 ay cok aşırı aldim bayada dikkat ettim sonra hic sislik vs olmadı bende dogumdan sonra 10 kiloya yakin gitti ama ben emzirme döneminde aldim :) sen emzirme döneminde almamaya bak..

Şuan zaten üroloji kardiyoloji dahiliye kadın doğum derken diyetisyene gitmeye vakit bile bulamıyorum o yüzden hiç aklıma gelmiyo kilo konusu elimden geldiğince dikkat ediyorum ama doğumdan sonra inşaallah diyetisyene gidicem sütüm kesmeden sağlıklı beslenip bol yürüyüşle veririm

Ben çok becerikli değilim zaten hamur işi ve tatlı konusu bizde söz konusu olmuyor o yüzden sebze yemeği yiyorum bol bol buğday ekmegi ve evime pirinç sokmuyorum bulgur yiyorum pilav istesem bile dışardan fast food da yemiyorum
canim bulgur yerine mercimek nohut gibi bakliyatlar tavsiye ederim hem protein almis olursun.

canim bulgur yerine mercimek nohut gibi bakliyatlar tavsiye ederim hem protein almis olursun.

Yardım eden kimsem yok sürekli sancim oluyo o yüzden pek açıkçası mutfaga girip onu bunu yapayım diyemiyorum o an en kolay ne gelirse onu yapıyorum

Merhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldüm :KK43: ne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
Bebeğin sağlıklı olsun istersen 25 kilo al.

Yardım eden kimsem yok sürekli sancim oluyo o yüzden pek açıkçası mutfaga girip onu bunu yapayım diyemiyorum o an en kolay ne gelirse onu yapıyorum
Istersen kolay ve cabuk hazirlanabilen yemekler konusunda biraz arastirma yap canim. Esin de biraz destek olsa bu konuda cok iyi olur. Her gun bir tabak salata yapsa soyle marullu dereotlu falan buyuk kârda olursun. Dogumdan sonra sutunu de arttirir. Su anki durumunu tahmin ediyorum ve bebek dogduktan sonra su anki durumun biraz daha da zorlasacak. Bebekli anneler banyo wc ihtiyacini giderecek vakti bile bulmakta zorlanabiliyor ozellikle de yardimcisi olmayan anneler. Bu da erisilmesi, hazirlamasi kolay cabuk doymaya yonelik besinlere itiyor insani. Maalesef bu gidalar genelde daha kalorili oluyor.

Bebeğin sağlıklı olsun istersen 25 kilo al.

Bende istemem çok kilo almayi ama sonuçta elimde değil yani ıllaki aliniyo insanın üstüne bu kadar gidilmez ki kendisi sigara içtiği için sütü acimis ve emzirmiyo bebek emmiyo sütü acı diye ve hala günde kaç paket sigara iciyo ben hala ona moral veriyorum olsun mama da zehir değil emmiyo diye üzülme diyorum ama onun bugün bana yaptığı çok çirkin di

9 kilo gayet normal

Hamilelikte kilo almak normal

3 kg mi alcaktınız demişler yani nedir anlamadım çocuk kivi kadar doğar mazallah

Istersen kolay ve cabuk hazirlanabilen yemekler konusunda biraz arastirma yap canim. Esin de biraz destek olsa bu konuda cok iyi olur. Her gun bir tabak salata yapsa soyle marullu dereotlu falan buyuk kârda olursun. Dogumdan sonra sutunu de arttirir. Su anki durumunu tahmin ediyorum ve bebek dogduktan sonra su anki durumun biraz daha da zorlasacak. Bebekli anneler banyo wc ihtiyacini giderecek vakti bile bulmakta zorlanabiliyor ozellikle de yardimcisi olmayan anneler. Bu da erisilmesi, hazirlamasi kolay cabuk doymaya yonelik besinlere itiyor insani. Maalesef bu gidalar genelde daha kalorili oluyor.

Eşim sagolsun elinden geleni yapıyo ama sonucta erkek temizliği yapması bile bana çok çok büyük bi destek internetten bakicam kolay tariflere çok teşekkür ederim :)

Bende istemem çok kilo almayi ama sonuçta elimde değil yani ıllaki aliniyo insanın üstüne bu kadar gidilmez ki kendisi sigara içtiği için sütü acimis ve emzirmiyo bebek emmiyo sütü acı diye ve hala günde kaç paket sigara iciyo ben hala ona moral veriyorum olsun mama da zehir değil emmiyo diye üzülme diyorum ama onun bugün bana yaptığı çok çirkin di

Deli gibi sigara içerim ama hamile kalmayı planlasam o an bırakırım bide emzirirken mi içiyo ? Yazık

Çok takılma derim dünyaya bi can geliyo tüm hayatını nefes alamaz şekilde kilolu geçirmiyceksin 10 kilo 20 kilo 30 olsa nefark eder bebekte sende sağlıklı ol kafi .

Çok alırsan doğumdan sonra verirsin azda alsan vericeksin şervetlere saldırmazsan :)

Deli gibi sigara içerim ama hamile kalmayı planlasam o an bırakırım bide emzirirken mi içiyo ? Yazık

Çok takılma derim dünyaya bi can geliyo tüm hayatını nefes alamaz şekilde kilolu geçirmiyceksin 10 kilo 20 kilo 30 olsa nefark eder bebekte sende sağlıklı ol kafi .

Çok alırsan doğumdan sonra verirsin azda alsan vericeksin şervetlere saldırmazsan :)

Bende hamile kalmadan önce sigara iciyodum öğrendiğim gün bıraktım ve içilen ortamda bile bulunmuyorum suan bebeğimin hakkına giremem o bana emanet çünkü .

InşaAllah doğumdan sonra diyetisyene gidicem hem sütümu arttiricak hemde kilo vermeme yardimci olucak bi program uygulamak istiyorum

170 boyundayim 52 kilo ile hamile kaldim 72 ile doguma gittim. Tam 20 kilo aldim.

Doktorum durmadan cok aldin cok kilo aldin bu hic iyi degil diyip durdu.

Dogum yapali 1 yil oldu 55 kiloyum. Istesemem 52 ye de duserim ama istemiyorum cok zayif duruyor boyuma gore.

Takilma kimseye bebegin bir saglikli dogsun verirsin insAllah.

170 boyundayim 52 kilo ile hamile kaldim 72 ile doguma gittim. Tam 20 kilo aldim.

Doktorum durmadan cok aldin cok kilo aldin bu hic iyi degil diyip durdu.

Dogum yapali 1 yil oldu 55 kiloyum. Istesemem 52 ye de duserim ama istemiyorum cok zayif duruyor boyuma gore.

Takilma kimseye bebegin bir saglikli dogsun verirsin insAllah.

Amin inşaallah hayirlisiyla bi sağlıkla kavussaydim tek derdim kilo olsun dogucakmi kuveze girermi yasarmi diye düşünmekten beynim uyuştu

Back
X