• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu kilo aldım

Bende hamile kalmadan önce sigara iciyodum öğrendiğim gün bıraktım ve içilen ortamda bile bulunmuyorum suan bebeğimin hakkına giremem o bana emanet çünkü .

InşaAllah doğumdan sonra diyetisyene gidicem hem sütümu arttiricak hemde kilo vermeme yardimci olucak bi program uygulamak istiyorum

Belki gerek kalmaz doğum emzirme koşturma derken eski haline dönersin 9 kilo hiçbişey değil .

40a kadar durmuycak heralde bebiş 36-37 her hafta 1 kilo alsan bile hiçbişey değil

Tanıdığım tüm doğum yapanlar 12 kaşık kuralını uyguluyo öğlen et ve salata akşam 12kaşık sebze yemeği arada yoğurt süt hepsi eski kilosuna döndü çok kasmana gerek yok

170 boyundayim 52 kilo ile hamile kaldim 72 ile doguma gittim. Tam 20 kilo aldim.

Doktorum durmadan cok aldin cok kilo aldin bu hic iyi degil diyip durdu.

Dogum yapali 1 yil oldu 55 kiloyum. Istesemem 52 ye de duserim ama istemiyorum cok zayif duruyor boyuma gore.

Takilma kimseye bebegin bir saglikli dogsun verirsin insAllah.

Çok çıtır bi anne var karşımızda tebrik ederim :)

Off 9 kilo bi de 31.hafta.. bravo diyorum baska bisey demiyorum...
Ben 20kg almis olarak girdim doguma aynwn ben de balik etliyim.incecik bi kiz olmamisimdie hic bi zaman...normal kilomun ustune cikmistim hamile kalmadan once de..
Smdi fazla olan 10 kilomla ugrasiyorum,yani hamile kaldigindaki kilodan 10 fazlayim..daha fazla versem daha iyi de.... Dogum yapali 5ay olcak...
Off durumum kotu yani.
Bence siz cok.iyi gelmissinz bu haftaya... bebeginizi saglikla kucaginiza alin gerisi onemli degil bence amaaan.. :)

Belki gerek kalmaz doğum emzirme koşturma derken eski haline dönersin 9 kilo hiçbişey değil .

40a kadar durmuycak heralde bebiş 36-37 her hafta 1 kilo alsan bile hiçbişey değil

Tanıdığım tüm doğum yapanlar 12 kaşık kuralını uyguluyo öğlen et ve salata akşam 12kaşık sebze yemeği arada yoğurt süt hepsi eski kilosuna döndü çok kasmana gerek yok

Malesef 40 haftalari goremeyecegiz doktorumuzun söylediğine göre Mayıs sonu En gec haziranın 1 falan doğum bekliyo zaten duan ilacı kesse direk dogurucam bebek doğum pozisyonunda ve sürekli kaliyo kanamam oluyo ilacı bırakınca .

12 kasik hiç duymamistim ama bunu bende deneyeyim :) zaten kolay kilo veren bi insanım ama kolayda alıyorum

Off 9 kilo bi de 31.hafta.. bravo diyorum baska bisey demiyorum...
Ben 20kg almis olarak girdim doguma aynwn ben de balik etliyim.incecik bi kiz olmamisimdie hic bi zaman...normal kilomun ustune cikmistim hamile kalmadan once de..
Smdi fazla olan 10 kilomla ugrasiyorum,yani hamile kaldigindaki kilodan 10 fazlayim..daha fazla versem daha iyi de.... Dogum yapali 5ay olcak...
Off durumum kotu yani.
Bence siz cok.iyi gelmissinz bu haftaya... bebeginizi saglikla kucaginiza alin gerisi onemli degil bence amaaan.. :)

Amin inşaallah Rabbim sizinde bebeginize hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.
10 kilo yine çok değil verirsin üzme kendini sağlığın yerinde olsunda bi şekilde gidiyo kilolar

Yaa canım sen o ve onun gibi kadınları takıp ne diye moralini bozuyorsun ki? Bebeğin yeter ki sağlıklı olsun, sen 20 kilo almış olsan ne olur? Ben bir ay erken doğum yapmama rağmen 15 kilo aldım,oğlan bir ay daha dursaydi kaç kilo olurdum hiç bilmiyorum :) ama doğumda 10 kilo gitti kaldı 5 kilo. Kendimi kassam eminim o 5 i de veririm ama ben şu an istemiyorum ve doya doya yiyorum 9 kilo hiç fazla bir kilo değil sakın takılma ve sen hamileligin keyfini sür, çünkü bu zamanlar o kadar ozleniyor ki sen tadını çıkar; )

Yaa canım sen o ve onun gibi kadınları takıp ne diye moralini bozuyorsun ki? Bebeğin yeter ki sağlıklı olsun, sen 20 kilo almış olsan ne olur? Ben bir ay erken doğum yapmama rağmen 15 kilo aldım,oğlan bir ay daha dursaydi kaç kilo olurdum hiç bilmiyorum :) ama doğumda 10 kilo gitti kaldı 5 kilo. Kendimi kassam eminim o 5 i de veririm ama ben şu an istemiyorum ve doya doya yiyorum 9 kilo hiç fazla bir kilo değil sakın takılma ve sen hamileligin keyfini sür, çünkü bu zamanlar o kadar ozleniyor ki sen tadını çıkar; )

Moralim yerine geldi ya yorumlarınız sayesinde hepinizden Allah razı olsun

9 kilo kilo mu behh karşında 25 kilo almis biri olarak diyorum ki az bile almissin:KK49:

Cocuk dogunca zaten gitti bitti o 25 kilo hatta daha fazla verdim suan dal gibiyim:rapci:

Etrafı dinleme bosverrrr

9 kilo kilo mu behh karşında 25 kilo almis biri olarak diyorum ki az bile almissin:KK49:

Cocuk dogunca zaten gitti bitti o 25 kilo hatta daha fazla verdim suan dal gibiyim:rapci:

Etrafı dinleme bosverrrr

Ayy maşallah nasıl verdiniz kilolarinizi

Canm bende hamileligimde toplam 14 kilo almıştım plates topu gibi dolasiyodum ortada hatta doktorda demisti karnin cok buyuk diye senin aldigin kilo gayet normal sen bakma milletin agzi torba degilki buzesin he he de gec

Ben 23 kilo aldim on ayda anca 16 kilo verdim bidona dönmüştüm boyumda kısa onemli olan alınan kilo değil dogumdan sonra o kiloları verebilmek ..emzirdikce verirsiniz hem bebis iki hafta onden gidiyomus ona göre aldığın kilo cok normal hatra az bile sayılır canını sıkma bidaha gitmezsin olur biter...sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah yavrunu

Yeme şeklimle devrim yaptim. Hamurişi tatli kistim birde yürüyüş eklenince veriliyor inan..zaten cocuk yürümeye başlayinca peşinde koşmaktan veriyorsun :KK55:

Ayy darısı başıma :D bi dogurayim azmedip önceki kilomunda altına dusucem çok hırs yaptım

Ben 23 kilo aldim on ayda anca 16 kilo verdim bidona dönmüştüm boyumda kısa onemli olan alınan kilo değil dogumdan sonra o kiloları verebilmek ..emzirdikce verirsiniz hem bebis iki hafta onden gidiyomus ona göre aldığın kilo cok normal hatra az bile sayılır canını sıkma bidaha gitmezsin olur biter...sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah yavrunu

Amin inşaallah zaten psikolojik olarak çökmüş durumdayim erken doğum falan kendi ağrılarım oluyor bir sürü sorun var moral vermiyosun madem olan moralimide bozma dimi insanları anlamak çok zor hayirlisiyla bi gecseydi zaman

Canm bende hamileligimde toplam 14 kilo almıştım plates topu gibi dolasiyodum ortada hatta doktorda demisti karnin cok buyuk diye senin aldigin kilo gayet normal sen bakma milletin agzi torba degilki buzesin he he de gec

Bide göbeğime baka baka söyledi iyice içerlendim :D Ayy kendi halime gülüyorum sinirlerim bozuldu valla .
Ama maşallah sende az kilo almissin 14 çok değil bence iç karnın darmış demekki seninde benim gibi göbek büyük olunca milletin gözüne batıyo bi değişikler ya

Ayy darısı başıma :KK70: bi dogurayim azmedip önceki kilomunda altına dusucem çok hırs yaptım

Moral bozan cok olur valla...ayyy cok kilo almissin ayy ayy:işsiz: dogum yaptim geldim karnim kocaman kayinvalidem demezmi ayy göbegin kalmiş:kızgın: anne dedim sen 3 dogum yaptin ee uzun zaman gecti tabi unuttun sanirim dedum..Neyse agzini sustursum boylelikle:63:

Bizim insanimiz kadar kiloyla ugraşan hele ki kadinlar kadar ugrasan yoktur dunya genelinde:KK11: sezeryan olmama ragmen gobegimde dümdüz oldu bu arada:63: onlar sık bagla dedi ben inat ettim baglamadim valla ben sıkıntıya gelemem

40 kilo alanlardan biri de benin ne olmuş yani :KK53:
bu arada ne olursa olsun asla ne kendinizi ne bebeğinizi başkalarıyla kıyaslamayın ve kıyaslanmasına izin vermeyin, onun az kilo almış olması, bebeğinin zayıf olması, sizin bebeğinizin kilolu olması inanın hiçbir şey ifade etmiyor, sağlıklı olsunlar yeter.

Back
X