• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu kilo aldım

Kızlar doktorum bile çok kilo aldigima kizmiştı. 1 ayda 5 kilo almıştım kadin çıldırmıştı:KK48: doguruyorsunuz 3 kilo cocuk alıyorsunuz 30 kilo demisti:KK70:

86 kiloyla doguma gitmiştim:KK59:

:D Asabi bi doktormus benim doktorum hiç kilo konusu bile acmiyo bana ama sağolsun etrafimdakiler açığı kapatıyo

Yemeyle içmeyle alakası Yok alan alıyo valla ben şuan 17 kilo almış durumdayım ve 30. Haftadan beri 2 kilo anca almışımdır. Çok yemekten mi ? Hayır bünyeyle alakalı bence kafana takma Doğumdan sonra bi anda gidiyormuş o kilolar :) en azından ben öyle umuyorum ;)

canim lutfen oyle konuşanlari kafana takma..moralini bozmalarina izin verme gül geç.ben hamilelikde toplam 25kilo almişdim sonuç şuan hamile kaldigim kilodan eksideyim.emzirdikce diyütle bir srkilde gidiyo kilolar.bebegine odaklan sen uzulmeki bebeginde uzulmesin.. saglicakla kucagiba alirsin inşaallah bebegini

Ben 47 kilo aldim hamileyken.komsun delirmis fesatliktan konusuyor.97 kilo ile dogum yaptim 6 ay sonra yine 50 kilo olmustum

Benden aşağı kalır yanıda yok neyimi cekemiyo anlamadım herseyi şükür benden daha iyi Allah daha iyi etsin ama hala bi laf sokma çabası .

Maşallah siz nasıl kilo verdiniz

Yemeyle içmeyle alakası Yok alan alıyo valla ben şuan 17 kilo almış durumdayım ve 30. Haftadan beri 2 kilo anca almışımdır. Çok yemekten mi ? Hayır bünyeyle alakalı bence kafana takma Doğumdan sonra bi anda gidiyormuş o kilolar :) en azından ben öyle umuyorum :KK66:

InşaAllah öyle olur ya bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalımda kilo dert değil iradeyle verilebilir

Amin inşaallah Rabbim sizinde bebeginize hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.
10 kilo yine çok değil verirsin üzme kendini sağlığın yerinde olsunda bi şekilde gidiyo kilolar
Ya gitmezse de gitmesin bosverin. Onde bi sarkik gobek kaldi o sinirimi bozuyo.. ama zayiflasam da durcak sanirim,spor mpor lazim.. ama gel gor ki dikislerim hala.aciyo... 2haftada ayaga kalkanlardan olmadi. 2ayda zor kendime geldim. Sezeryandi :( ..
Bence sen eve geldiginde o 9un var ya 6 7 si belki 8i gitmis olucak..inan bana.. ha miadini tamamlayana kadar olsan olsan 12 kg almis olursun korkma..

canim lutfen oyle konuşanlari kafana takma..moralini bozmalarina izin verme gül geç.ben hamilelikde toplam 25kilo almişdim sonuç şuan hamile kaldigim kilodan eksideyim.emzirdikce diyütle bir srkilde gidiyo kilolar.bebegine odaklan sen uzulmeki bebeginde uzulmesin.. saglicakla kucagiba alirsin inşaallah bebegini

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşaallah sağlıkla kavusurum minigime

Aman Allah'ım maşallah maşallah. Ben şok ben iptal. Ilk defa gözlerim böyle bir şeyi okuyor. Merak ettim bebek kaç kilo doğdu
: ))yemin ederim bende ole 1 şeyi ilk kendimde gordum.nasil desem fil mi manda mi o tarz 1 sey olmustum.kizim 5 kilo dogdu fakat bende o kiloya es deger oranda süt oldu
Cicekleri suluyorduk dokmek gunah olur diye sutle.belki o sebeple cabucak verdim.ama muthis krater tarzi catlak degil yariklarim oldu

Ya gitmezse de gitmesin bosverin. Onde bi sarkik gobek kaldi o sinirimi bozuyo.. ama zayiflasam da durcak sanirim,spor mpor lazim.. ama gel gor ki dikislerim hala.aciyo... 2haftada ayaga kalkanlardan olmadi. 2ayda zor kendime geldim. Sezeryandi :KK43: ..
Bence sen eve geldiginde o 9un var ya 6 7 si belki 8i gitmis olucak..inan bana.. ha miadini tamamlayana kadar olsan olsan 12 kg almis olursun korkma..

Benim ablamda sezeryan oldu malesef onunda hala ağrıları oluyo 5 sene olmasına rağmen bide o sarkiklik oluyo çoğu kişide deri genisledigi ve catladi gi için olsun canımız sağ olsun iyi olalimda

Merhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldüm :KK43: ne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
zevzeklik etmiş. 15 bile olabilrsin. korkma. boşver apti yi...

: ))yemin ederim bende ole 1 şeyi ilk kendimde gordum.nasil desem fil mi manda mi o tarz 1 sey olmustum.kizim 5 kilo dogdu fakat bende o kiloya es deger oranda süt oldu
Cicekleri suluyorduk dokmek gunah olur diye sutle.belki o sebeple cabucak verdim.ama muthis krater tarzi catlak degil yariklarim oldu

Oyy göz Bebeklerim büyüdü maşallah

Benden aşağı kalır yanıda yok neyimi cekemiyo anlamadım herseyi şükür benden daha iyi Allah daha iyi etsin ama hala bi laf sokma çabası .

Maşallah siz nasıl kilo verdiniz
Ben hep zayif fasulye sırığı bir kizcagizdim.kilo aldim diyede hic uzulmedim.
Millete dert olmustu.vahh vahhh yazik diye aciyarak bakiyorlardi ama ben gayet neseli mutlu ve kocaman halimle keyifliydim.
Size ne diyordum.
Bilmem yapim zayif herhalde emzirirken eski halime döndüm. Hic uyumayan bir bebekti.belki uykusuzluktan bile vermis olabilirim.
Hic keyfinizi kacirip steres yapmayin

Ben hep zayif fasulye sırığı bir kizcagizdim.kilo aldim diyede hic uzulmedim.
Millete dert olmustu.vahh vahhh yazik diye aciyarak bakiyorlardi ama ben gayet neseli mutlu ve kocaman halimle keyifliydim.
Size ne diyordum.
Bilmem yapim zayif herhalde emzirirken eski halime döndüm. Hic uyumayan bir bebekti.belki uykusuzluktan bile vermis olabilirim.
Hic keyfinizi kacirip steres yapmayin

Benim bunyemde normalde zayıf değilim ki hiç kendimi 40 bedenin altında bulmadım baya yapiliyim keşke bende Citi piti olsaydim ama yapım bu insanlar herseye bu kulp buluyolar

Ya onde kalan sarkiklik sezeryan ile alakali sanirim.o bende de oldu minik bisiydi ama ben bi yan yaglarimi aldirdim sarkiklikta toparlandi.
Duzenli spor bana gore degil.ama yapan yapar.
Mesela atarsiniz bebisi arabasina o hava alir size yuruyus olur

Ya onde kalan sarkiklik sezeryan ile alakali sanirim.o bende de oldu minik bisiydi ama ben bi yan yaglarimi aldirdim sarkiklikta toparlandi.
Duzenli spor bana gore degil.ama yapan yapar.
Mesela atarsiniz bebisi arabasina o hava alir size yuruyus olur

Evet sezeryanda daha çok oluyor sarkiklik
Sizin adınıza sevindim bende ağır spor yapamam sıkılırım ama yuruyebilirim oturduggum site çok musait yürüyüş için

Benim bunyemde normalde zayıf değilim ki hiç kendimi 40 bedenin altında bulmadım baya yapiliyim keşke bende Citi piti olsaydim ama yapım bu insanlar herseye bu kulp buluyolar
Onlara ne.
Bebek dogar baska 1 seye takarlar.buyur baska 1 seye.
Benim kizim 8 yasinda saclarini kisacik kestirdim rahat oluyor artik tek dusa girmek istiyor bide bitlendi diye.
Ona bile kac kisi laf etti emin ol.
Sizi ilgilendirmez diyorum.sende de.diyemem deme cunku hak ediyorlar

Kendi 5 kilo aldı 33 haftaya kadar o yüzden beni yerin dibine soktu sağolsun
ay boşver herkesin bunyesi bir degil ki... bizim gelin hiç kilo almadı, ark. 25 kilo aldı, ablam 17 aldı. alanların hepside aynı kilolarına geri döndü. lütfen kendini sıkma zaten bir sürü şey ile uygraşıyorsun zevzek bir kadının dediklerine hiç bakma. kaldı ki öyle cok kilo almamışsın. 12-15 arası normal...
birde eger saglık acısında da bebek içinde diyesitsyene git. ve saglıklı beslenme adına sana bir cizelge versin. ona göre beslenirsin. devlet hast. gitsen sanırım yardımcı olurlar.

Back
X