• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu kilo aldım

: ))yemin ederim bende ole 1 şeyi ilk kendimde gordum.nasil desem fil mi manda mi o tarz 1 sey olmustum.kizim 5 kilo dogdu fakat bende o kiloya es deger oranda süt oldu
Cicekleri suluyorduk dokmek gunah olur diye sutle.belki o sebeple cabucak verdim.ama muthis krater tarzi catlak degil yariklarim oldu
:110: Maşallah kuzuya. 6 gün sonra ikinci bebeğim gelecek inşallah. Şu an 3500 gram. 40 haftayı beklesek benimki de 5 kilo üzeri doğacak muhtemelen. Ilk çocuğumda 16 kilo almıştım ama şu anda bu haftaya kadar hiç almadım aynıyım.
Iyi sütun olmuş yaa maşallah. Ne diyeceğimi şaşırdım. Rabbim bebeğinize hayırlı ömür versin inşallah. :KK200:

Amin inşaallah zaten psikolojik olarak çökmüş durumdayim erken doğum falan kendi ağrılarım oluyor bir sürü sorun var moral vermiyosun madem olan moralimide bozma dimi insanları anlamak çok zor hayirlisiyla bi gecseydi zaman
Geçer geçer bi bakmissin kucağında bi bakmissin o önde sen arkada evin içinde dolaniyonuz ....

Evet sezeryanda daha çok oluyor sarkiklik
Sizin adınıza sevindim bende ağır spor yapamam sıkılırım ama yuruyebilirim oturduggum site çok musait yürüyüş için
Tamam iste.bol bol yurursun.: )zaten bol yesiliik yersin sut artsin diye.ole komposto falan iciriyorlar ne alaka tatli tatli bulasma onlara.
Zaten uyku duzenin vs bozulacak bebekten dolayi.
Ayrica sen mutlu olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez.
Hayatlarini oturup.millete laf sokmaya harcayan komsular icin hic hic degmez sıkkınligin

:110: Maşallah kuzuya. 6 gün sonra ikinci bebeğim gelecek inşallah. Şu an 3500 gram. 40 haftayı beklesek benimki de 5 kilo üzeri doğacak muhtemelen. Ilk çocuğumda 16 kilo almıştım ama şu anda bu haftaya kadar hiç almadım aynıyım.
Iyi sütun olmuş yaa maşallah. Ne diyeceğimi şaşırdım. Rabbim bebeğinize hayırlı ömür versin inşallah. :KK200:
Aminnn.benim ki bebek degil artik 8 yasinda.
Allah hepimizinkine uzun saglikli omurler versin.sizde saglikla alin kucaginiza.hayirli kolay dogumunuz olsun
Ben 42.haftada dogum yaptim.tabi onunda etkisi vardir.

Tamam iste.bol bol yurursun.: )zaten bol yesiliik yersin sut artsin diye.ole komposto falan iciriyorlar ne alaka tatli tatli bulasma onlara.
Zaten uyku duzenin vs bozulacak bebekten dolayi.
Ayrica sen mutlu olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez.
Hayatlarini oturup.millete laf sokmaya harcayan komsular icin hic hic degmez sıkkınligin

:) moralim yerine geldi gerçekten kadının halinden kadın anlar derler gerçekten öyle arada bi fesatlar cikiyo ama olsun

Yumuşak yüzlü olduğum için böyle üzülüyorum .

Rabbim sanada şifa versin inşaallah zamanında sağlıkla kavuşalim miniklerimize kaç haftaliksin suan
30 haftalik oldu canim.
Senin gunlerinin tatli tatli gecmesi gerekir,o kisi gibilerden uzak dur hele ki bu donemde.
Minnoşun icin huzurlu gunler gecirmelisin annesi..

O komşu dengesizlik yapmis da siz niye bu kadar kafaya takiyorsunuz onu anlamadim.
Zaten erken dogum riskim var konustukca karnima agrilar girdi demissiniz bir de.
Bu kadar hassas olmayın, insanlar konuşur. Siz he deyip gecin.

O komşu dengesizlik yapmis da siz niye bu kadar kafaya takiyorsunuz onu anlamadim.
Zaten erken dogum riskim var konustukca karnima agrilar girdi demissiniz bir de.
Bu kadar hassas olmayın, insanlar konuşur. Siz he deyip gecin.

Artık sürekli olumsuz eleştiri duymaktadır çok yoruldum çünkü artık bi bu değil ki daha nice kafalardan ses çıkıyor yoruldum artık bi yerden sonra He deyip gecemiyo insan

Bende hamile kalmadan önce sigara iciyodum öğrendiğim gün bıraktım ve içilen ortamda bile bulunmuyorum suan bebeğimin hakkına giremem o bana emanet çünkü .

InşaAllah doğumdan sonra diyetisyene gidicem hem sütümu arttiricak hemde kilo vermeme yardimci olucak bi program uygulamak istiyorum
Ne programı ya 9 kilo için. Sakın ol bakalım önce. Önemli olan doğumdan sonra senin zinde olup bebeginle ilgilenmen . Tomris in emzirme notlarını oku önce. Artı zaten 500 kalori günde bebek senden yiyecek emzirirsen. Tatlı hoşaf vs yeme bak nasıl gidiyor. Emzirme konusunda instada emziren anne var. Onu da takip et şimdiden. Hayırlı doğumlar. Bebeğini düşün. Seni üzen insanlarla da bir arada olma. Ağrı girdi de kaç.

Artı 9 kilodan sana doğum sonrası birşey kalmaz. Artı son haftalar kilo almıyor anne. Üzme kendini bebek hissediyor.

Aminnn.benim ki bebek degil artik 8 yasinda.
Allah hepimizinkine uzun saglikli omurler versin.sizde saglikla alin kucaginiza.hayirli kolay dogumunuz olsun
Ben 42.haftada dogum yaptim.tabi onunda etkisi vardir.
Hay maşallah büyütmussunuz bile.
Amin teşekkür ederim
Bu arada konu sahibine de diyeceğim var. Hiiicccc kafana takma. 16 kilo aldığım gebeligimde sezeryan oldum ve hastaneden çıkar çıkmaz tartildim tam 12 kilo gitmişti doğumda. Hiç açıp bakmadin mi internetten. Mesela benim şu an ortalama bebek ,plasenta ,suyu ve rahim hepsi toplam 6 kilo civarı yapıyor. E bir de vücut sıvı ve fazladan kan tutuyor vücutta. 9 kilo bence çok az. Yani iyi demek istedim. Çünkü son haftalar az kilo alınıyor hatta son bir iki hafta ortalama 2 kilo zayıflaniyor . Doğum egitimine gittiysen bilirsin zaten. Hayırlı doğum diliyorum.

Bi daha cok almissin derlerse hemen yanlarinda esini ara hayatim gelirken bana 2 3 kilocuk baklava al de.tiye al onlari ya cokta darlanirsan bu yediklerim kesmedi gideyimde manti borek yapip yiyeyim de

Bide göbeğime baka baka söyledi iyice içerlendim :KK70: Ayy kendi halime gülüyorum sinirlerim bozuldu valla .
Ama maşallah sende az kilo almissin 14 çok değil bence iç karnın darmış demekki seninde benim gibi göbek büyük olunca milletin gözüne batıyo bi değişikler ya
Hic sinirlenme sakin onlar kiskaniyolar bir daha oyle bir sozle karsilasirsan poponu kasi masallah de

Ne programı ya 9 kilo için. Sakın ol bakalım önce. Önemli olan doğumdan sonra senin zinde olup bebeginle ilgilenmen . Tomris in emzirme notlarını oku önce. Artı zaten 500 kalori günde bebek senden yiyecek emzirirsen. Tatlı hoşaf vs yeme bak nasıl gidiyor. Emzirme konusunda instada emziren anne var. Onu da takip et şimdiden. Hayırlı doğumlar. Bebeğini düşün. Seni üzen insanlarla da bir arada olma. Ağrı girdi de kaç.

Emziren anneyi takip ediyorum emzirme desteği falan ınstagramdan baya bilgi ediniyorum şimdiden goguslerimde sızıntı var inşaallah emziricem bebegimi . Zaten destek olucak kimsem yok pek kV var onuda yanımda tutmayı pek düşünmüyorum herseyi yle tek ilgilenecegim için eminim aldigim kiloda rahatlıkla gider . Destekleriniz için çooook teşekkür ederim çok sağolun

Hic sinirlenme sakin onlar kiskaniyolar bir daha oyle bir sozle karsilasirsan poponu kasi masallah de

:D çok değişik insanlar var ya kiskanilicak neyim var acaba gobegimi büyük olmasimi neyimi cekemedi anlamadım . Ama galiba gerçekten nazara geliyorum bebeğim onun yüzünden hala kasilip duruyo

Bi daha cok almissin derlerse hemen yanlarinda esini ara hayatim gelirken bana 2 3 kilocuk baklava al de.tiye al onlari ya cokta darlanirsan bu yediklerim kesmedi gideyimde manti borek yapip yiyeyim de

:D kadın sinirden küplere biner herhalde o zaman :D Ahaha sevdim bu fikri

Back
X