• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu kilo aldım

Ohoo 9 kilo nedir ki ne guzel az almissin. Ben 18 kilo aldim simdiden ve oyle asiri yiyen sagliksiz beslenen biri de degilim benim de metabolizmam kendi aldi elimde olan bir sey degil. Ayrica ne kadar salak komsun var hamile bir bayana asla soylenmemesi gereken seyler soylemis densiz

Gerçekten hamilelikte insan yemesi bile alıyo ki bu ödem bebek suyu plesanta rahim in agirlasmasi hepsi var ama insanlar direk löp löp et aliyomusuz gibi konusmuyolarmi deli oluyorum :(

Ohoo 9 kilo nedir ki ne guzel az almissin. Ben 18 kilo aldim simdiden ve oyle asiri yiyen sagliksiz beslenen biri de degilim benim de metabolizmam kendi aldi elimde olan bir sey degil. Ayrica ne kadar salak komsun var hamile bir bayana asla soylenmemesi gereken seyler soylemis densiz

Gerçekten hamilelikte insan yemesi bile alıyo ki bu ödem bebek suyu plesanta rahim in agirlasmasi hepsi var ama insanlar direk löp löp et aliyomusuz gibi konusmuyolarmi deli oluyorum :(

Ben 33 kilo aldım ..birisi de çıkıp demedi ki ne çok kilo almışsın :sopa: gerçi yiyerek almadığım biliniyordu fakat ben yine de Huzursuz oluyordum . Doğumdan sonra bütün bu hisler ve kilolar gidecek ,üzülme ! O kendini bilmez komşulardan da uzak dur ..

bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle ..

Dogursam da farklı bişeyler karşıma çıkıcak eminim en iyisi bi daha muhatap olmamak .
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim tüm. Hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarimiza hayırlı uzun ömür versin

Bencede yoksa birden instagramda ki resimlerime nasıl gecebilirdiki baya dolmuş belliki
Benimde böyle çok samimi 20 yıllık arkadaşım vardı bitirdim aynı sizin anlattığınız tipideydi bence engelleyin gitsin uzak durun böyle insanların zararı çok oluyor insan onlardan uzak durunca anlıyor zararın büyüklüğünü

Dogursam da farklı bişeyler karşıma çıkıcak eminim en iyisi bi daha muhatap olmamak .
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim tüm. Hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarimiza hayırlı uzun ömür versin
Amiiinnn insallah ..
Bu durumda kendini Gereksiz insanlardan uzak tutarak biraz izole bir yaşam sürmek ,hem senin hem de bebeğinin sağlığı için iyi olacak sanırım .

Merhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldüm :KK43: ne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
28. haftadayım 10 kilo aldım .Bana cok almışım gibi geldi cevremdekilere göre belli olmuyormuş bile bu kadar aldığım.Bende o biraz boşboğazlık yamış gibi .Takma kafana kilolar gidiyor nasılsa :)

Benimde böyle çok samimi 20 yıllık arkadaşım vardı bitirdim aynı sizin anlattığınız tipideydi bence engelleyin gitsin uzak durun böyle insanların zararı çok oluyor insan onlardan uzak durunca anlıyor zararın büyüklüğünü

Çok tuhaflar gerçekten neyin tribini yasadiklarini bi anlasam :D bugün onun inadına suslendik dışarıda esimle yemeğe gittim boy boy resim çektim attım instagrama :D yorum yapmış yemeğe gidilmiş yine afiyet olsun yazmış :D yediklerimi takip ediyo

Bebek sağlıklı olduktan sonra alınan kg önemsiz ama zaten az almissiniz bencede. Bana verilen sezeryan tarihi 15 20 Mayıs arasi haftaya netlesir suanlik 12 kg aldım daha ne kadar alırım acaba (ilk ay 10 Kg verdim yani 2 kg fazlaydı hamilelik oncesinden)

Bebek sağlıklı olduktan sonra alınan kg önemsiz ama zaten az almissiniz bencede. Bana verilen sezeryan tarihi 15 20 Mayıs arasi haftaya netlesir suanlik 12 kg aldım daha ne kadar alırım acaba (ilk ay 10 Kg verdim yani 2 kg fazlaydı hamilelik oncesinden)

Ay hiç umrumda değil kaç kilo aldığım benden çok ona dert olmuş aman olsun Hasretinden kilo alamıyo oda :D .

Sizinde hayırlı olsun doğum tarihiniz sağlıkla kavuşur inşaallah bebeginize darısı bize zamanında sağlıkla inşaallah zaman daraldikca daha çok heyecanlaniyo insan Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ay hiç umrumda değil kaç kilo aldığım benden çok ona dert olmuş aman olsun Hasretinden kilo alamıyo oda :KK70: .

Sizinde hayırlı olsun doğum tarihiniz sağlıkla kavuşur inşaallah bebeginize darısı bize zamanında sağlıkla inşaallah zaman daraldikca daha çok heyecanlaniyo insan Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

ya daha ne olacak gayet normal 9 kilo ..ben de balık etli bir insanım kızıma hamileyken 20 kilo aldım ..doğumdan 1 sene sonra da diyetisyene giderek hepsini verdim ne olacak..sakın kafana takma bebişin gelişimi çok çok önemli almasan bu seferde bebeğin gelişimi iyi olmaz diye moralini bozacak ..kadın kadının düşmanı arkadaş..

kormayın kilolar gidiyor, hele çocuk ayaklanınca ister istemez veriyorsunuz.
9 kilo da normal bence. boyunuz da uzunmuş. ben bit kadar boyumla 18 kilo aldım, sezeryan oldum, diyetisten yardıymıyla eski halime döndüm.

Zavalli komsunuz cok uzuldum.Bayagi ezik ozguven fukarasi olmali insan karsisindakine boyle hissettirmesi icin.Belli ki ovunecegi bir seyi yok ve cok yalniz.Umursamayin ezik insanlar bunlar ve yucelmenin tek yolunun baskalarini elestirmek oldugunu dusunmeleri de ezikliklerine eziklik katiyor.9 kilo cok cok iyi.Diplomasiz mahalle doktorlarina itibar etmeyiniz :KK66:

Zavalli komsunuz cok uzuldum.Bayagi ezik ozguven fukarasi olmali insan karsisindakine boyle hissettirmesi icin.Belli ki ovunecegi bir seyi yok ve cok yalniz.Umursamayin ezik insanlar bunlar ve yucelmenin tek yolunun baskalarini elestirmek oldugunu dusunmeleri de ezikliklerine eziklik katiyor.9 kilo cok cok iyi.Diplomasiz mahalle doktorlarina itibar etmeyiniz :KK66:

Ayy çok güldüm diplomasiz mahalle doktoru sözünüze gerçekten Öyle ler teşhis koyup üstüne üstü bide kendilerince tedavi bile veriyolar :D

Back
X