- Konu Sahibi Minikkuala
benim kuzenim 6. ayın 21 kilo almıştı var sen hesp et doğuma 35 kilo almış olarak girdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kuzenim 6. ayın 21 kilo almıştı var sen hesp et doğuma 35 kilo almış olarak girdi
verdi verdi doğumda zaten epey bi gitti sonra biraz dikkat ederek verdi
Merhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldümne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
dünyanın en önemli ve en anlamlı kelimesini söyleseydin keşke
SA NA NE
Insanlarin içinde terslemek istemedim küçük düşmesin diye ama sanırım hata yaptım
Böyle lüzumsuz insanları gerçekten kafaya takmaya değmez, gülüp geçin lütfen. O kadar sıkıntının içinde sizin için önemli olan kilo değil bebeğinizin ve kendinizin sağlığıdır zaten. Bunu düşünemeyen, böyle patavatsız yorum yapan insanları kaaleye bile almayın derim. Ben 37.haftamdayım ve 15 kilo almış bulunmaktayım. Hamileyiz yani alacağız ne var bundaMerhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldümne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
sen onu düşürmedin ama o seni bilinçsizce düşürdü , ki aldıgını kilo çok normal ,
Böyle lüzumsuz insanları gerçekten kafaya takmaya değmez, gülüp geçin lütfen. O kadar sıkıntının içinde sizin için önemli olan kilo değil bebeğinizin ve kendinizin sağlığıdır zaten. Bunu düşünemeyen, böyle patavatsız yorum yapan insanları kaaleye bile almayın derim. Ben 37.haftamdayım ve 15 kilo almış bulunmaktayım. Hamileyiz yani alacağız ne var bundaSizde çok az kilo almışsın zaten, hiiiiç üzmeyin kendinizi
![]()
İyi o zaman canım sevindim adına, amin inşallahŞükür atlattım ya onun bunalimini ama ilk bu konuyu açtığım gün çok kötü olmuştum Rabbim hepimize sağlıkla kavusmayi nasip etsin bebeklerimize