Yaa oyle mi...belden aşağısı hep çatladı bi gorecen kremleri hep gobegime kullandydm orda çıkmadı belden aşağısı kötü oldu pembe pembeAhh cnm bende 30 kilo aldim 10 dogumda gitti 20 hala uzerimde nasil vericm bilmiyorum valla kilo veren bi yapin varsa verirsin insallh
Bnm bacaklarim catlamadi gobegimde var biraz onlarda beyazlasti simdi pek dert etmiyorum seninde beyazlar onlar meral etmeYaa oyle mi...belden aşağısı hep çatladı bi gorecen kremleri hep gobegime kullandydm orda çıkmadı belden aşağısı kötü oldu pembe pembe
Ah bi bilsem nasıl aldığımı doğum da ürkütüyor beni ne yap cam bilmiyorumoy masallah nasıl aldınız kızlar bu kıloları bence ödem de vardır bu sadece kılo degıldır
20-30 kılo hepsı kılo olsa heralde cok fena catlardı vucudunuz...
Cnm benim yememle alakali degildi son uc ay kan serumu aliyidum her hafta onlar cok kilo yaptioy masallah nasıl aldınız kızlar bu kıloları bence ödem de vardır bu sadece kılo degıldır
20-30 kılo hepsı kılo olsa heralde cok fena catlardı vucudunuz...
İns Canm sağol.Bnm bacaklarim catlamadi gobegimde var biraz onlarda beyazlasti simdi pek dert etmiyorum seninde beyazlar onlar meral etme
hııııccc korkma :) cok guzel gecıcek saglıklı sıhhatlı yavrun kucagında olucakAh bi bilsem nasıl aldığımı doğum da ürkütüyor beni ne yap cam bilmiyorum
ooo baya zor gecmıs anlasılan...Cnm benim yememle alakali degildi son uc ay kan serumu aliyidum her hafta onlar cok kilo yapti
Ewet cnm normalde anami hastasiyim zaten 6 dir kanim hamileykn bebekte beslenince hepten dustu dr bu kanla masada kalirsin dogum yaptiramam dedi serumlarla duzeldi biraz cok sukur dogumda sorun cikmadi oglum yeni yurumeye basladi bakalim gorucezooo baya zor gecmıs anlasılan...
cook normal ozaman
gıder o kılolar ya... hele bebıs bı ayaklanmaya baslasın ıgne ıplıge dönulur bence :)
İns Canm ya normal doğum istiyorum ama alttan kesiyorlar ya korkuyorum ilk gebeligim olduğu için çok düşünüyor beni doğrusu sezeryanda de göbekten.kafam allak bullakhııııccc korkma :) cok guzel gecıcek saglıklı sıhhatlı yavrun kucagında olucak
o kılolarda gıder lohusalık donemını avantaja cevırmekle cozulur
guzel saglıklı beslenırsen hem sutun kalıtelı olur hemde hemencecık verırsın kıloyu hıc olumsuz dusunme :)
doktoruna guven derım ...İns Canm ya normal doğum istiyorum ama alttan kesiyorlar ya korkuyorum ilk gebeligim olduğu için çok düşünüyor beni doğrusu sezeryanda de göbekten.kafam allak bullak
ayy masallah ne guzel evladınız saglıklı sıhhatlı sızın sıhhatınız yerınızdeEwet cnm normalde anami hastasiyim zaten 6 dir kanim hamileykn bebekte beslenince hepten dustu dr bu kanla masada kalirsin dogum yaptiramam dedi serumlarla duzeldi biraz cok sukur dogumda sorun cikmadi oglum yeni yurumeye basladi bakalim gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?