cok mu kilo aldım

bahar1607

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
16
5
1
Arkadaşlar 34 haftalık hamileyim.21 kilo aldım sizce normal mi bebeğim 2.200 gr su anda düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum

Ahh cnm bende 30 kilo aldim 10 dogumda gitti 20 hala uzerimde nasil vericm bilmiyorum valla kilo veren bi yapin varsa verirsin insallh

Ahh cnm bende 30 kilo aldim 10 dogumda gitti 20 hala uzerimde nasil vericm bilmiyorum valla kilo veren bi yapin varsa verirsin insallh
Yaa oyle mi...belden aşağısı hep çatladı bi gorecen kremleri hep gobegime kullandydm orda çıkmadı belden aşağısı kötü oldu pembe pembe

oy masallah nasıl aldınız kızlar bu kıloları bence ödem de vardır bu sadece kılo degıldır
20-30 kılo hepsı kılo olsa heralde cok fena catlardı vucudunuz...

Yaa oyle mi...belden aşağısı hep çatladı bi gorecen kremleri hep gobegime kullandydm orda çıkmadı belden aşağısı kötü oldu pembe pembe
Bnm bacaklarim catlamadi gobegimde var biraz onlarda beyazlasti simdi pek dert etmiyorum seninde beyazlar onlar meral etme

oy masallah nasıl aldınız kızlar bu kıloları bence ödem de vardır bu sadece kılo degıldır
Ah bi bilsem nasıl aldığımı doğum da ürkütüyor beni ne yap cam bilmiyorum

Cnm benim yememle alakali degildi son uc ay kan serumu aliyidum her hafta onlar cok kilo yapti

Ah bi bilsem nasıl aldığımı doğum da ürkütüyor beni ne yap cam bilmiyorum
hııııccc korkma :) cok guzel gecıcek saglıklı sıhhatlı yavrun kucagında olucak
o kılolarda gıder lohusalık donemını avantaja cevırmekle cozulur
guzel saglıklı beslenırsen hem sutun kalıtelı olur hemde hemencecık verırsın kıloyu hıc olumsuz dusunme :)

Cnm benim yememle alakali degildi son uc ay kan serumu aliyidum her hafta onlar cok kilo yapti
ooo baya zor gecmıs anlasılan...
cook normal ozaman
gıder o kılolar ya... hele bebıs bı ayaklanmaya baslasın ıgne ıplıge dönulur bence :)

ooo baya zor gecmıs anlasılan...
cook normal ozaman
gıder o kılolar ya... hele bebıs bı ayaklanmaya baslasın ıgne ıplıge dönulur bence :)
Ewet cnm normalde anami hastasiyim zaten 6 dir kanim hamileykn bebekte beslenince hepten dustu dr bu kanla masada kalirsin dogum yaptiramam dedi serumlarla duzeldi biraz cok sukur dogumda sorun cikmadi oglum yeni yurumeye basladi bakalim gorucez

hııııccc korkma :) cok guzel gecıcek saglıklı sıhhatlı yavrun kucagında olucak
o kılolarda gıder lohusalık donemını avantaja cevırmekle cozulur
guzel saglıklı beslenırsen hem sutun kalıtelı olur hemde hemencecık verırsın kıloyu hıc olumsuz dusunme :)
İns Canm ya normal doğum istiyorum ama alttan kesiyorlar ya korkuyorum ilk gebeligim olduğu için çok düşünüyor beni doğrusu sezeryanda de göbekten.kafam allak bullak

İns Canm ya normal doğum istiyorum ama alttan kesiyorlar ya korkuyorum ilk gebeligim olduğu için çok düşünüyor beni doğrusu sezeryanda de göbekten.kafam allak bullak
doktoruna guven derım ...
hangısını senın ıcın uygun gorduyse o yolda gıdın normal dogum yapmanda engel yoksa bı dene derım
kesınlıkle hıc bı dogum seklı kolay degıl ama hepsı gecıyor toparlanıyorsun sonucta onu dusun :)
ben 10 gun sonra sezeryan olucam ... nasıl gectıgını paylasırım :)

Ewet cnm normalde anami hastasiyim zaten 6 dir kanim hamileykn bebekte beslenince hepten dustu dr bu kanla masada kalirsin dogum yaptiramam dedi serumlarla duzeldi biraz cok sukur dogumda sorun cikmadi oglum yeni yurumeye basladi bakalim gorucez
ayy masallah ne guzel evladınız saglıklı sıhhatlı sızın sıhhatınız yerınızde
allah bırbırınıe acınızı gostermesın saglıklı guzel omur versın :)

Back
X