Herkes emeğine açır henimefendiSorun ne olursa olsun tup bebek asamasinda ne diye kavga etmeye gidiyorsun ki
Hic mi emeklerinize acimadiniz
4. Denememdi canım.Emeginize yazik ya hem maddi hem manevi. Ne dusuncesiz kadinmis. Herseyin basi moral hele de boyle bir konuda. Bende olsam kafaya takardim herhalde. Bu surecte bence kimseyle gorusmeyin mumkunse ve esinizde daha dikkatli davransin. Umarim diger deneme olumlu sonuclanir.
Eşim in zoruyla gittim.degıl knusmak muhattap bıle olmzdm ben
Tartisma diyince emin ol daha masum olmuyorHerkes emeğine açır henimefendi
Kavga deneyelim de tartışma diyelim
Bunuda düşünmesi gereken 55 yaşındaki kadin
Emin ol evlatsizligin ne demek olduğunu bende iyi bilirim sadece sen bilemezsin bunu.Tartisma diyince emin ol daha masum olmuyor
55 yasindaki kadin dusunmemis olabilir ama sen daha akli basindasin
Gercekten emeginize acisaydiniz transfer asamasinda benim derdim simdi bu degil derdiniz
Ben evlatsizligin ne demek oldugunu bilirim sanirim bu acidan duygusal yaklasiyorum.
O da su an icin karışmıyor. Ben çok sinir oldum eşime bugün dedim kına gondercem diye. Biraz bu sebepten tartıştık.Uzulme lutfenkocana soyle senin yaninda konusmasin sana hicbirsey yansitmasin kafanin iyice rahatlamasi lazim, mutlu huzurlu olman lazim.
Belki direkt sebep bu degildir ama olabilirde. %1 ihtimal de olsa yazik degil mi o kadar beklentinin bosa gitmesi. Kanitlanmis birsey var ki hamile kalmak icin moral cok onemli. Stres oldugumuzda regli duzeni bile degisiyor o kadar etkili bence. Konu sahibine sormussunuz ama bende haddim olmadan cevaplamak istedim.Neden tedavinin olumsuz cikmasinin faturasini kayinvalidenize kesiyorsunuz?
Sanirim hayal kirikliginiz henuz taze ondan bu öfkeniz.
Yoo ahkam kesmiyorum ne haddimeEmin ol evlatsizligin ne demek olduğunu bende iyi bilirim sadece sen bilemezsin bunu.
Haklısın zaten bizde masustan gittik tutmasın Bebegimiz diye ne güzel ahkam kesiyorsun masallah
Canım zaten gittiğimde yuzlesmekten kaçtıAyrica oraya gitmese yine uzulurdu herhalde cunlu telefonda duyduklarida yeter kafaya takip uzulmek icin. Yani herkes niye gittin demis ama kafaya cok takan birisiyse hakkinda soylenenlerde yeterli.
Tabiki oyle ama böyle düşünürse zamanla daha cok öfkesi būyūyecek.Belki direkt sebep bu degildir ama olabilirde. %1 ihtimal de olsa yazik degil mi o kadar beklentinin bosa gitmesi. Kanitlanmis birsey var ki hamile kalmak icin moral cok onemli. Stres oldugumuzda regli duzeni bile degisiyor o kadar etkili bence. Konu sahibine sormussunuz ama bende haddim olmadan cevaplamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?