Çok mu kinciyim...

folower

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.183
1.844
333
35
Merhaba kızlar nerden başlayım bilemiyorum ama canım sıkkın moralim bozuk
KV denen kadın dan nefret ediyorum.
Neden mi? Bi insan neden gıcık olur kiskanc olur fesat olur.
10 gun once tup bebek yaptırdım tam transferime 3 gün kala sağolsun kV dem oğlunu doldururken duydum
Ne benim sinsiligimi bıraktı ne beyin yikamisligimi ne doldurmuslugumu ne de malina göz dikmisligimi bıraktı.
Bende moral motivasyon 0 ve o kadar üzüldüm ki duyduklarima sinirden mahvoldum
Telefonu eşimden kaptim anne sen ne diyorsun bunlar naisl konuşmalar dedim. Bu böyle olmaz çık gel dedi
Eşimle ciktik gittik 80 km yol teptik
Evine gittık hiç konuyu acmadi. Ve bana hadi gül gül hasgeldik sarıl bana diyor pişkin piskin
Eşim konuşmaya geldik dedi
Ne dese beğenirsiniz?
E konuşun geldiniz madem geldiyseniz konuşun dedi.kan beynime sıçradı.
O kadar oyuncu ki anlataMAM
Sonuç olarak da tedavi sonucum koskocaaa bir negatif
Şimdi ben bu kadınla neden görüşıyim neden seviyim.
Çok canımı yaktı
Ama hicbirsey olmamış gibi davraniyor
Sanki o laflari saymis gibi davraniyor nasıl insanlık bu ya
Şimdi ben bü kadınla konuşmaSam haksız miyim

Sorun ne olursa olsun tup bebek asamasinda ne diye kavga etmeye gidiyorsun ki
Hic mi emeklerinize acimadiniz
Herkes emeğine açır henimefendi
Kavga deneyelim de tartışma diyelim
Bunuda düşünmesi gereken 55 yaşındaki kadin

Öyle bir süreçte keşke hiç muhatap olmasaydınız...

Emeginize yazik ya hem maddi hem manevi. Ne dusuncesiz kadinmis. Herseyin basi moral hele de boyle bir konuda. Bende olsam kafaya takardim herhalde. Bu surecte bence kimseyle gorusmeyin mumkunse ve esinizde daha dikkatli davransin. Umarim diger deneme olumlu sonuclanir.

4. Denememdi canım.
O kadar uzgunjm ki beni kimse anlayamaz heralde. O kadar yaptıklarına rağmen hala hicbirsey olmamış gibi davranması beni sinir ediyor. Nefret ediyorum görmek istemiyorum. Zaten konuşmuyorum da ve su an icin düşüncem hiç konusmamak ta

Herkes emeğine açır henimefendi
Kavga deneyelim de tartışma diyelim
Bunuda düşünmesi gereken 55 yaşındaki kadin
Tartisma diyince emin ol daha masum olmuyor
55 yasindaki kadin dusunmemis olabilir ama sen daha akli basindasin
Gercekten emeginize acisaydiniz transfer asamasinda benim derdim simdi bu degil derdiniz
Ben evlatsizligin ne demek oldugunu bilirim sanirim bu acidan duygusal yaklasiyorum.

Uzulme lutfen kocana soyle senin yaninda konusmasin sana hicbirsey yansitmasin kafanin iyice rahatlamasi lazim, mutlu huzurlu olman lazim.

Emin ol evlatsizligin ne demek olduğunu bende iyi bilirim sadece sen bilemezsin bunu.
Haklısın zaten bizde masustan gittik tutmasın Bebegimiz diye ne güzel ahkam kesiyorsun masallah

Uzulme lutfen kocana soyle senin yaninda konusmasin sana hicbirsey yansitmasin kafanin iyice rahatlamasi lazim, mutlu huzurlu olman lazim.
O da su an icin karışmıyor. Ben çok sinir oldum eşime bugün dedim kına gondercem diye. Biraz bu sebepten tartıştık.
Çok acayip insanlar var bu hayatta dengesiz değişken ruhlu. Ne yapalım bi şekilde karşı koyacağız

Neden tedavinin olumsuz cikmasinin faturasini kayinvalidenize kesiyorsunuz?
Sanirim hayal kirikliginiz henuz taze ondan bu öfkeniz.

Neden tedavinin olumsuz cikmasinin faturasini kayinvalidenize kesiyorsunuz?
Sanirim hayal kirikliginiz henuz taze ondan bu öfkeniz.
Belki direkt sebep bu degildir ama olabilirde. %1 ihtimal de olsa yazik degil mi o kadar beklentinin bosa gitmesi. Kanitlanmis birsey var ki hamile kalmak icin moral cok onemli. Stres oldugumuzda regli duzeni bile degisiyor o kadar etkili bence. Konu sahibine sormussunuz ama bende haddim olmadan cevaplamak istedim.

Ayrica oraya gitmese yine uzulurdu herhalde cunlu telefonda duyduklarida yeter kafaya takip uzulmek icin. Yani herkes niye gittin demis ama kafaya cok takan birisiyse hakkinda soylenenlerde yeterli.

Emin ol evlatsizligin ne demek olduğunu bende iyi bilirim sadece sen bilemezsin bunu.
Haklısın zaten bizde masustan gittik tutmasın Bebegimiz diye ne güzel ahkam kesiyorsun masallah
Yoo ahkam kesmiyorum ne haddime
Evlatsizligi da sadece ben bilirim de demedim hatta senin 4. denemenmis sen benden kat kat daha fazla bilirsin
Demek istedigim keske gitmeseydin esin ne kadar cok zorlasa da kolundan tutup zorla goturemezdi ya
Maddi manevi emeginize acidim
Ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Ayrica oraya gitmese yine uzulurdu herhalde cunlu telefonda duyduklarida yeter kafaya takip uzulmek icin. Yani herkes niye gittin demis ama kafaya cok takan birisiyse hakkinda soylenenlerde yeterli.
Canım zaten gittiğimde yuzlesmekten kaçtı
Yani gittim ama boş bi gitmeydi
Telefonda duyduklarim neyse o yani
Gittiğimde de benle tartışmadi oğluyla tartıştı. Yargısız infaz yapılmasın lütfen

Tabiki oyle ama böyle düşünürse zamanla daha cok öfkesi būyūyecek.
Ileriki tedavi zamanlarini da bu durum etki edecek.
Bir sonraki tedavi de olumsuz sonuclanirsa hepten daha kötü "Geçen sefer tutabilirdi bu şansı elimden aldı" düsüncesi beyninde dolasacak.
Kayinvalide demekki umursamaz kinci bir insan yapacak pek fazla da birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…