• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu kıskançlık yapıyorum acaba

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar beni dışardan bir göz olarak değerlendirir misiniz şu an çok ihtiyacım var çünkü. uzun süreli bir ilişkim var. Facebook u bi açıyorum çalıştığı iş gereği (gerçi işte denilemez ama bir çeşit hobi eğitmenlik yapıyor) fotografları görüyorum face te yani öyle absürt fotograflar değil aslında gülüp eğleniyorlarken çekilen fotograflar tabi ben fotograftaki kimseyi tanımıyorum yalnız olduğu fotograflara bakıyorum kızlar beğenmiş ztn onları da tanımıyorum kızların profiline giriyorum erkek arkadaşımda da ekli yani kan beynime sıçrıyor belki çok yersiz ama kızlara bakıyorum arkadaş sayısı az yani tanımadan etmeden eklemiyorlar demek ki samimiyetle ekliyorlar. belki de yersiz bir kıskançlık ama uzak şehirlerdeyiz istediğimiz zaman görüemiyrz ben mezun oldum memleketime döndüm ama böyle şeyler görünce kendimi o kdr zor kontrol ediyorum ki hoşlanmadığımı da biliyor halbuki ne yapayım ben yersiz bir kıskançlıksa da nasıl önüne geçebilirim

Bir face kiskancligi daha....
Bu face oldukca hayatimizda daha ne yaralar acilacak kimbilir....

aslıda konu face değil yani yüz yüze de olabilir bu durum ben onun selam verdiği herkesin çetelesini tutamam tabi ki ama asıl sorun tanımam bunun içinde bir şey yapamıyrm ben hep evde olduğum için onun benimle ilgili böyle bir sıkıntısı yok. konu face kıskançlığı değil bu kıskançlık yersiz bir kıskançlık mı onu öğrenmeye çalışıyorum

Evet yersiz kıskançlık. Erkek arkadaşının hayatındaki her bayanı tanıman veya tanışman mümkün değil. Samimi olduklarıyla tanışırsın da her girdiği ortamdaki bayanı nasıl tanıyacaksın? Benim Facebook hesabımda da 10'larca erkek vardır belki, bir çoğu çok samimi olmasam da görüştüğüm kişiler. Erkek arkadaşımı hepsiyle nasıl tanıştırayım şimdi? Mantıklı olmak lazım biraz.

Son düzenleme:
Bu face hayatimizda hic guzel bi yerde degil. Evlendiktn sonra eşimde bende face ler kapattik.. ohh kafamiz rahat:-)

Çok saçma bir kıskançlık bu bana göre.
Sen de söylemişsin arkadaşı olan her kızla tanışman mümkün değil.
Sen şimdi sürekli evde oturduğun için sana tuhaf geliyor, acilen bir sosyal ortam edin kendine :31:

Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum , bence tamamen haklısın aklını karıştırmak istemem ama onun sana yeterince açıklama yapıyor olması lazım, seni huzurlu halde bırakması lazım sorular karşısında.

Benim erkek arkadaşımın garip garip bayan arkdaşları çıkıyor, kimi dul , onlara abla diyor, kimi evlenmek isteyen kız,

Haa buna yazan, çizen kızlar oluyor facebookta tek tek soruyorum bu kim ki canım yaa diye önce sakince sorarım, ondan bahsetmesi için bir iki laf söylerim

aa geçen senin facete fotoğrafını beğenen kızın elbisesini beğendim hoşmuş, o kimmm ?

oda detaylıca anlatıyor, beni tatmin ediyor yani açıklamaları.

Kıskanç oldugumuda biliyor , ama ciddi vukaat yaşamadık gülerek açıklatıyorum ben herkesi

ama uzak ilişki çok zor valla ben olsam dayanamazdım , o kadar çok aldatan erkek hikayeleri duyuyorum ki

Hem ben hiç sevmem öyle çok kız arkdaşı olan erkeği :)

Benimde erkek arkadaşlarım var ama aramda mesafeler var, sevgilimi kolundan tutup tanıştaracak kadar samimi değilim onlarla , o yüzden o herkesi tek tek tanımak zorunda değil. Erkek içinde aynı derecede olmalı,

Ne malum ateşle barut sonuçta ,

Arkdaş olur olur tabi, fotolarını da beğenir, yorumda yapar ama belli bir seviyede olur, arkdaşını tanıman gerekmez ama erkek arkdaşının sana yeterlice açıklama yapması gerekir ki fikir sahibi olasın.

Back
X