Saç Rengi ve Saç Boyama Çok mu kötü oldu sizce? Kazıklandım mı?

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar Buradaki kuaförler çok iyi değil. Bi kuaför bulmuştum istanbuldan gelmiş. Ona gidiyorum normalde iyiydi bu sefer üzdü beni. O kadar da para verdim boşa gitti resmen. Sizce çok mu kötü olmuş.İlk iki resim eski hali dipler çıkmış iğrenç gördüğünüz gibi. Komple boyatıp ombre yaptırdım. 150 ye boyadı 200 e de ombreyi yaptı. Bana çok pahalı geldi bir de beğenmedim hiç istediğim gbii olmadı ya sizce becerememiş mi? Olmuş mu? Ordaki çalışanlar güzel oldu gayet falan dediler ama Bana sanki hiç ombre yapılmamış gibi görünüyor o kadar para boşa gitmiş gibi değiştirmeli miyim kuaförü sizce?

Son düzenleme:
Pahali.Daha güzel olabilirdi.Yine de fena degil.Ama cok tatlıymışsınız bu arada.

Son fotoğraflardaki saç rengini ben daha çok yakıştırdım size :KK66:
Fiyat konusunu ,bilmiyorum ama bence yakışmış güle güle kullanın...

Yeni hali daha güzel bence oncesinde sacta turunculuklar var onlar gitmis biraz pahali ama seninde masallahin var ne renk olsa yakisir :) bikac yikamada akar uclar boya uzerine boya olunca mutlaka acilma yapar daha acik olur uclar ombre oldugu belli olur...

Uzun zamandır saçımı boyatmadim, fiyatları bilmiyorum. Belki sizin beklentiniz farklıdır bilemiyorum ama bence hoş olmuş, kötü değil yani.

Yeni hali daha güzel bence oncesinde sacta turunculuklar var onlar gitmis biraz pahali ama seninde masallahin var ne renk olsa yakisir :) bikac yikamada akar uclar boya uzerine boya olunca mutlaka acilma yapar daha acik olur uclar ombre oldugu belli olur...

Haklısınız :) yıkadıkça açılıyor önceki de kahveydi açılıp turuncuya dönmüştü teşekkür ederim :)

cnm o kadar para vereceğine Van'a gelip burda yaptırabilirdin istediğin gibi ;) ama tatlı olmuş yine de

Kızlar konuştum kuaförümle beğenmedm içime sinmedi dedm. Para almadan tekrar yapacak müsait vaktimde gidicem

saçların doğal olmuş tabi içine sinmediyse git yaptır o kadar para vermşsin bende ombre yaptıracaktım ama eşim karamele boyat diye tutturdu daha önceden boya var açılıp boyanması lazım kötü olursa diye korkuyorum

Back
X