• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu önemli bu kilo denen şey insanlar için !!!!

erkekler balık etli bayanlardan hoşlanıyo genelde sanırım.bende 1.67 ye 65 kiloyum.aynı dert bendede var.63ten 65 çıktım. hemen ordan vurmaya çalışıyolar.ki ben biraz sıkıyımdır 2 kilo dışardan farkedilmez öyle.hatta bazıları zayıfladığımı söylerken bazıları özellikle özel günlerde illa bi kusur bulmak için sen kilo almışsın diyolar.yıllardır balık etliyim işte neden kabul görmüyo anlamıyorum.halbuki kilomdan memnun olduğumu da sürekli belirtiyorum.gerçekten çok sinir bozucu.herkes zayıf olmak zorunda sanki.sırf bu sözlere hırslanıp kilo vermek istiyorum zaman zaman.

işte tamda bu anlatmak istediğim yıllardır böyleyim ben yeni mi problem oldu :)

çok güldüm ya hoşuma gitti bu cümlen :) güzel tespit mi diyeyim ne diyeyim bilemedim artık :)

benim eşim akşam yemek yemiyor, adam saatli yiyor içiyor fiziğim bozulmasın diye:9:
ben de daha yoldayken gidince ne yapsam diye düşününmekten kendimi alamıyorum vallahi:1::1:

yok canım sen beni yanlış anlamışsın ... biz tanıştığımızda 65 tim 1.5 yıla yakın nişanlılık sürdü o sırada da 65 tim ama düğün öncesi neden bilmem 60 düştüm ... düğün sonrası 8 kilo aldım ... şimdi diyorum ki önceki kiloma göre 3 kilo fazlam var ve bu durum beni değil çevremdeki insanları rahatsız etti...demek istediğşm buydu :)
İnsan zaten evlenince ayrı bir göz önünde oluyor.

kilondan kendine bakmana saçına kadar yorum gelebiliyor. komik gül geç :9::9::9:

işte tamda bu anlatmak istediğim yıllardır böyleyim ben yeni mi problem oldu :)

insanlar kilolusun şişmansın diyemediklerinden kilo almışsın diyolar.onların gözünde kusur olduğu için bu illa yüzüne vurmak istiyolar.halbuki ben zayıflıktan hoşlanmıyorum.kilo vermek istesem bile 58in altına kesinlikle inmek istemem.bana en ufak zarar verdiğini hissettiğim anda da zaten zayıflıyorum.zayıf olmak zorundaymışım gibi diretmek neden yani...bence tek amaçları kusurumu yüzüme vurmak ama benim için kusur değil.

selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
Eğer kilolarınızdan rahatsız değilseniz,kulaklarınızı tıkayacaksınız.
İnsanoğlu konuşur konuşur konuşur maalesef.
Milleti boşverin, mutlu musunuz? Bitti gitti.:34:

bende sinir olurum kilomu aldın kilomu verdin diye soranlara üstelik hiç olmadık yerlerde (davetlerde düğünlere)
özellikle bir aile tanıyorum her gördüğümde : sen kilomu verdin? daha verme böyle iyisin, yoksa yüzün çöker, diyorum yoo kilo vermedim verdin verdin diyorlar ve ne yaptında verdin diye soruyorlar :53: kilo vermedim birşeyde yapmadım diyorum en son pes ediyorum kendimi vermiş gibi hissediyorum :1:

benim erkek arkadaşım biz tanıştıktan sonra yurt dışına gitti, ve aylardır görüşmüyoruz, internette falan görüştügümüzde her seferinde çok kilo almış oluyor, ona söylemiyorum ama acıkcası üzülüyorum zaten balık etliden fazlaydı şimdi tam kilolu biri oluverdi, 10 kilo kadar aldı, ve kendiside söylüyor, ben hiç birşey demedim ama o diyorki beni beğenen böyle beğensin :53: Bana kilomu aldın diye soranları sevmedigim için, bende ona demiyorum ama içten içten üzülüyorum damatlık yakışmayacak diye :43:

bende sinir olurum kilomu aldın kilomu verdin diye soranlara üstelik hiç olmadık yerlerde (davetlerde düğünlere)
özellikle bir aile tanıyorum her gördüğümde : sen kilomu verdin? daha verme böyle iyisin, yoksa yüzün çöker, diyorum yoo kilo vermedim verdin verdin diyorlar ve ne yaptında verdin diye soruyorlar :53: kilo vermedim birşeyde yapmadım diyorum en son pes ediyorum kendimi vermiş gibi hissediyorum :1:

benim erkek arkadaşım biz tanıştıktan sonra yurt dışına gitti, ve aylardır görüşmüyoruz, internette falan görüştügümüzde her seferinde çok kilo almış oluyor, ona söylemiyorum ama acıkcası üzülüyorum zaten balık etliden fazlaydı şimdi tam kilolu biri oluverdi, 10 kilo kadar aldı, ve kendiside söylüyor, ben hiç birşey demedim ama o diyorki beni beğenen böyle beğensin :53: Bana kilomu aldın diye soranları sevmedigim için, bende ona demiyorum ama içten içten üzülüyorum damatlık yakışmayacak diye :43:

bende çok sinir oluyorum ya insanın canını sıkmaktan başka bi işe yaramıyor ... ya birdebunu fidiyenler eşim ailesi yada akrabaları değil. . beni yılda bi gören kv komsusu eşimin eniştesinin akrabası falan iş ve kurs arkadaşlarım bazen gıcıklığına bile diyorlar yani ... sevgilin içinde üzülme düğün öncedi eşimde kilo vermişti :)

selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...

Benimlede zayıfım diye uğraşırlar. Zayıflamaya başlasanızda eminim çökmüşsün hasta mısın falan derler. Hiç takmayın bence eşiniz böyle beğeniyormuş sizi boyunuzda uzunmuş diyete falanda gerek yok bence. Kilo almaya müsaitseniz günlük hafif egzersizlerle kilonuzu koruyabilirsiniz. Birileri bir şey dediğinde gereken cevabı verin bence ve özgüveninizi gösterin ozaman böyle konuşmaya devam edemezler.

ÜZgünüm ama bence kilo güzellik açısından çok önemli eskiden belki böyle değildi ama artık günümüzde zayıflık güZellikle eşdeğer görülmeye başladı sanırım evlenen bayanlar ilk yıl hep kilo alıyor zaten
Erkekler kilo verme desede zayıflayınca hoşlarına gidiyordur herşeyden önce kendiniz için zayıf kalın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaa ne tesaduf sende de. :27: Milletin ne dedigini cok takma ama ben hemen hemen seninle ayni kiloda ve boydayim suan 60 a inmeye calisiyorum ama millet icin degil kendim icin. :34:

seni anlıyorum eyer sen mutluysan kilonla sağlık acısından rahatsız etmiyorsa çünkü eminim boyuna göre kilon gayet iyi boş ver söyleyenleri çünkü toplum böyle kilo aldınmı aaakilo almışsın kilo verince sen kilomu verdin hayırdır hastamısın derler tatlım
:20:

'Kilo mu aldın sen '? diyen her kadında art niyet ararım. Kadın pskolojini çökertmenin en iyi yollarından biri.

Elealem - agzi -torba degil - buzemezsin derim.

Kime ne, istersen 100 kilo ol, millete mi vazife .

Son düzenleme:
Evlendikten sonra 13 kg alarak Bu durumu bende yaşadım birazda herkesin aklında kilo vermek rejim diyet var bundan dolayı muhabbet direk konudan açılıyor bunun yanında kiloyu yüzüne vurarak tatmin olmaya çalışanlar , seni önemsediği için uyarmaya çalışanlar derken herkesin nasılsın iyimisinden sonraki cümlesi kilo almışsın oluuyor

Ben düğün zamanı aşırı kilo aldım, tombik gelin oldum, evlendilten sonra da aşırı verdim. Tersım ben ters ;) bana da çok zayıfladın diyorlar. İnsanlar konuşuyor işte, takmamak lazım.

bence deyişir kişiden kişiye bu durum ben 54 kiloydum 160 boyum var istiyerek kilo aldım şimdi 65 kiloyum herkez kilo almışsın dediklerinde ben mutlu bile oluyorum ben antepliyim burda kilolu kadın çok ama genede saglık önce gelir bir insan saglıklı kilosu varsa saglına zarar vermiycek gibiyse :36:zayıf olmak çokta önemli deyil diye düşünüyorum

hanımlar bırakın şu ben kilomla mutluyum eşim de beğeniyor laflarını.
sanki sen 55 kilo olsan kocan, hiç güzel olmadın ben eski şişman halini istiyorum diyecek.
zayıflık= güzellik , sağlık, zerafet....
kilolu olana da ayy ne güzel kilo almışsın denmeyeceğine göre etrafınızdakiler de iyi niyetle uyarıyorlar haliyle...

Canim bende 157 boyunda 47 kiloyum aslinda normlara bakılınca zayif degilim .. ama ben suna dikkat ettim.. bana ayyyy ne kadar zayifsin diyenlerin hepsi kilolu yada göbekli yada kalçali insanlar... aslinda bana zayifsin derken kendilerinin kilolarinin normalliginden dem vurmaya çalışıyorlar etraftaki insanlara akilllarinca.. en komik olanida kilom on yildir hemen hemen ayni olmasiina ragmen hep kilo vermissin sen sozleri ile karsilasmam .. hatta ayni gin icinde hem kilo aldigim hemde kilo verdigim soylenmisti baska baska insanlar tarafindan .. cok gulmustum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X