• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu önemli bu kilo denen şey insanlar için !!!!

hanımlar bırakın şu ben kilomla mutluyum eşim de beğeniyor laflarını.
sanki sen 55 kilo olsan kocan, hiç güzel olmadın ben eski şişman halini istiyorum diyecek.
zayıflık= güzellik , sağlık, zerafet....
kilolu olana da ayy ne güzel kilo almışsın denmeyeceğine göre etrafınızdakiler de iyi niyetle uyarıyorlar haliyle...

evet arkadaşım zayıflık = güzellik olabilir ki bence güzellik göreceli bi kavram ... bu senin görüşün ... ve aynen kilo verdiğimde şişman halin daha çekici diyen bi kocaya sahibim ... öyle seviyor adam .... ben doktora gitmeye karar verdim ya bizim evde kavga çıkacak :) insanlarında iyi niyetli oldukları konusunda kararsızım çünkü nasılsın iyimisinden sonra aaaa sende kilo mu aldın denmez bence ...

seni anlıyorum eyer sen mutluysan kilonla sağlık acısından rahatsız etmiyorsa çünkü eminim boyuna göre kilon gayet iyi boş ver söyleyenleri çünkü toplum böyle kilo aldınmı aaakilo almışsın kilo verince sen kilomu verdin hayırdır hastamısın derler tatlım
:20:

buna tamamen katılıyorum :)

selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...

Canım sen mutluysan eşin de sorun etmiyorsa..dışardakilere ne düştüğünü buraya yazmıcam....hiiiiç umurumda olmazdı...ben de kilo kaybettim ve alamadım tüm sülale kürdan gibi diye lafımı ediyo...biraz kilo almayı ben de istiyorum ama kendim için..millet umrumda değil..hatta arayıp sırf kilomu soran bile var..ben de hala aynı bi gram değişiklik yok deyip basıyorum kahkahayı...avuçlarını yalasınlar..ne zaman ve kaç kilo alacağım onları bağlamaz..hayat benim hayatım...

Zayıflık = güzellik olmayabilir ama zayıflık = sağlıkdır çoğu zaman o yüzden bence de kilonuz biraz fazla yani 60 olsanız daha ideal olursunuz bence..

Herkez için değil kendiniz için vermeniz lazım fazla kilolarınızı..

Size kendi hikayemden bahsedeyim; Ben 2 yıl önce 75 kiloydum boyumda kısa olduğu için bildiğiniz yuvarlak duruyordum yani. Yurtta kalıyordum saçma sapan şok diyetler denedim hiçbiri işe yaramadı ama 1 yıl içinde 75 ten 68 kiloya düşmüşüm kendiliğimden(yurtta kalmaya başlayınca eskisi gibi abur cubur, kola vs yiyemedim pek) ama yine de kilolu duruyordum yani sonuçta boyum kısa bir de orantılı kilo almıyordum çoğunluğunu kalçaya ve göbeğe alıyordum. Sonra yaz geldi ben ve üni. den birkaç arkadaşım yazlık bir yerde çalışmaya gittik vakit geçirmek için. Ben orada 1 ay içinde tam 12 kilo verdim ve 56 kiloya düştüm.
Hayatımda ilk kez zayıf bir vücudum olmuştu. Beni görenler şok oldu(ki o tepkileri seyretmek çok eğlenceli oluyor :D)
en güzel yanı da önceden istediğim hiçbir şeyi giyemezdim ama zayıflayınca istediğim kıyafetleri aldım giyebildim, alışveriş yapmak zevkli bir hale gelmişti benim için.
Ve emin olun ki zayıflayan bir insanın özgüveni komple yerine geliyor. Şişmanlara toplumda saçma bir bakış var malesef muhtemelen bununla alakalı.
Eğer zayıflamak istiyorsanız size deneyimlerimden bahsedebilirim, yardımcı olabilirim. Bu aralar biraz kilo aldım yarın bende diyete başlıyorum.

Zayıflık = güzellik olmayabilir ama zayıflık = sağlıkdır çoğu zaman o yüzden bence de kilonuz biraz fazla yani 60 olsanız daha ideal olursunuz bence..

Herkez için değil kendiniz için vermeniz lazım fazla kilolarınızı..

haklısın sağlık konusunda ams benim anlam veremediğim şey zaten güzellikle zayıflığı aynı kefeye koymak ... evet hep bu kilolardaydım evlenmeden öncede beni rahatsız eden bi durum yok sağlık konusundada ama benim rahatsız olduğum konu insanların tutumu ... diyetisyene gitmeye karar verdim biraz evvel kocamla konusurken bunu dile getirdim ... evde konusuruz dedi ... büyük ihtimalle karşı çıkack :) senin de dediğin gibi 60 düşmeye karar verdim ...

Size kendi hikayemden bahsedeyim; Ben 2 yıl önce 75 kiloydum boyumda kısa olduğu için bildiğiniz yuvarlak duruyordum yani. Yurtta kalıyordum saçma sapan şok diyetler denedim hiçbiri işe yaramadı ama 1 yıl içinde 75 ten 68 kiloya düşmüşüm kendiliğimden(yurtta kalmaya başlayınca eskisi gibi abur cubur, kola vs yiyemedim pek) ama yine de kilolu duruyordum yani sonuçta boyum kısa bir de orantılı kilo almıyordum çoğunluğunu kalçaya ve göbeğe alıyordum. Sonra yaz geldi ben ve üni. den birkaç arkadaşım yazlık bir yerde çalışmaya gittik vakit geçirmek için. Ben orada 1 ay içinde tam 12 kilo verdim ve 56 kiloya düştüm.
Hayatımda ilk kez zayıf bir vücudum olmuştu. Beni görenler şok oldu(ki o tepkileri seyretmek çok eğlenceli oluyor :D)
en güzel yanı da önceden istediğim hiçbir şeyi giyemezdim ama zayıflayınca istediğim kıyafetleri aldım giyebildim, alışveriş yapmak zevkli bir hale gelmişti benim için.
Ve emin olun ki zayıflayan bir insanın özgüveni komple yerine geliyor. Şişmanlara toplumda saçma bir bakış var malesef muhtemelen bununla alakalı.
Eğer zayıflamak istiyorsanız size deneyimlerimden bahsedebilirim, yardımcı olabilirim. Bu aralar biraz kilo aldım yarın bende diyete başlıyorum.

olabilir canım tavsiyelerini dinlemek isterim :)

Hayat ne garip bende kilo alıyım diye yiyorum yiyorum almıyorum beni gören herkez aaas sen kilomu verdin biraz alsan iyi olur yüzün ün kemikleri çıkmış diyo keşke bende 55olabilsem hayal gibi ya36 bdn kıyafetleri daraltıp öyle giyiyorum keşke bende sen gibi alabilsem kilo...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insanlar artik gorunce selam vermeden, kilo mu aldin sen diyiveriyorlar, ha bir de su var, kilo verince de ben anlamiyorum ya bu kilo islerinden diyorlar:9:
Sen kimseye takilma, pat pat konusan olursa da dur, once bir halimi hatrimi sor dersin, anlar patavatsizligini, bana kabalik geliyor acikcasi...
Bunun yanisira o suratin cokuyormus diyetten sonra kismi var ya, kusura bakma biraz bahane, o yuz coker ama kilo biraz sabitlenince o yuzde oturur, daha da guzel olur...
Kilona evet cok takilma ama spor ve diyetle kalici kilo vermek sana da esine de daha iyi gelecek emin ol...

haklısın sağlık konusunda ams benim anlam veremediğim şey zaten güzellikle zayıflığı aynı kefeye koymak ... evet hep bu kilolardaydım evlenmeden öncede beni rahatsız eden bi durum yok sağlık konusundada ama benim rahatsız olduğum konu insanların tutumu ... diyetisyene gitmeye karar verdim biraz evvel kocamla konusurken bunu dile getirdim ... evde konusuruz dedi ... büyük ihtimalle karşı çıkack :) senin de dediğin gibi 60 düşmeye karar verdim ...

İnsanlar konuşurlar , bu engellenemez bir şey..

Ama siz bu konuda azimli olmalısınız eşiniz diyetisyene gitmenize izin vermedi diye bu konuyu kapatıp kilolarımla hayata devam ederim demek olmaz..

son 1,5 senedir yurtta kalmaya başlayınca ve aşırı yoğun temponun içinde sürekli dışardan fast food yiyrcekler sparş edip pc başından kalkmadan yiyip gene pc başında ödev yapmaya devam edince tamm 15 kilo aldım. şu an vermeye uğraşıyorum ama gerçekten zor. bir de üstüne üstlük nişan düşünüyrum. neyimeyse nişan...

Ben kilo takıntılıyım
53den gram yukarı çıkınca ağzıma lokma sürmüyorum aç geziyorum..
çünkü ben hep zayıftım hepde zayıf olmak istiyorum böyle kendimi daha çok seviyorum daha mutluyum:16:

Canim bende 157 boyunda 47 kiloyum aslinda normlara bakılınca zayif degilim .. ama ben suna dikkat ettim.. bana ayyyy ne kadar zayifsin diyenlerin hepsi kilolu yada göbekli yada kalçali insanlar... aslinda bana zayifsin derken kendilerinin kilolarinin normalliginden dem vurmaya çalışıyorlar etraftaki insanlara akilllarinca.. en komik olanida kilom on yildir hemen hemen ayni olmasiina ragmen hep kilo vermissin sen sozleri ile karsilasmam .. hatta ayni gin icinde hem kilo aldigim hemde kilo verdigim soylenmisti baska baska insanlar tarafindan .. cok gulmustum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size katılıyorum benimde boy 150 kilo 40 milletin ay ne kadar zayıfsın kilo al demesinden cidden bıktım.. Dediğiniz gibi banada zayıfsın diyenler diyet yapan kilo vermeyle uğraşan bayanlardı.. Diyeceğim o ki insanlar konuşur ve insanlara birşey beğendirmek gerçekten zordur illa kusur ararlar.:19:

selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...

Evet kilo çok çok önemli bir durum ama estetik açıdan değil ya da millet beğensin diye değil sağlık açısından..kilo tamamen bitiriyor vücüdu özellikle yaşlılıkta..benim babanem kilodan tüm organları iflas ederek 1.5 sene yatalak acılar içinde bağırarak öldü..doktorlar dediki kanser hastalarından fazla acı çekiyor..tüm organları iflas etmişti..babanem benim annemdi çok düşkündüm ve artık çekmesin kurtulsun diye ağlayarak dua ettiğimi bilirim..ve önce balık etliymiş gençken sonra zamanla yaş ilerleyip metabolizma hızı düştükçe artmış ve 150 kilolara kadar çıkmıştı son yıllarda..ve çok yemek yemezdi tatlı hiç yemezdi..ama artık geç kalmıştı..gençken kas yapması dikkat etmesi gerekiyodu..

Sizin boyunuz kilonuz zaten çok fazla değil ama yinede dikkat edin..

hayatımda kimseye kılo mu aldın sen dıyemedım..

ama sureklı zayıflama cabası ıcınde olanlara,aa ne güzel kılo vermıssın derım..

ama o ınsanlar hep rejımdedır,hep kiloludur..bense hep,ınceldıklerını vurgularım..

benım demem gıbı olsa sıfır beden olmalıydılar..

ama gerçekten bı oncekı görüşümden daha ınce gordugum ıcın soylerım..

bı yerde bı dalavera var ama anlamadım..

Yani kimisi hiç takmaz relax yaşar ama kilo önemli . . Sağlıklı kiloda olmak orantılı vücudun olması senide güzel gösterir .

Başkalarına bakmadan kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın,eşiniz de sorun yapmıyormuş.Eşiniz rahatsız olsa hadi neyse diyeceğim ... Ben de zayıfım çevremdeki kız arkadaşlarım benim kiloma sahip olmak istiyor ailem tam tersi kilo al diyor. Ben bazen kilo almaya çalışıyorum bakıyorum olmuyor bırakıyorum :)

bence o boya o kilo milletin diline dolayacağı bir kilo değil. boşver takma. ama almamaya çalış daha fazla..

insanlar takacak, yorum yapacak bir şey illa ki bulurlar. kaçınılmaz :ssz:

Bende onceden 78 kiloydum annem dahil herkes zayifla zayifla diyordu zayifladim 54 kiloyum simdide herkes cok zayifladin, yuzun kucucuk kaldi, sismanken daha guzeldin diyor :-D yani millet hep bisey der onemli olan senin nasil hissettigindir

Back
X