• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu önemli bu kilo denen şey insanlar için !!!!

Sana tamamen katılıyorum , hatta 15 yaslarında bı kuzenım vardı delı gıbı kılo almıstı herkes devamlı karısıyordu kıza sonunda kılo vardı yaklasık 25 falan sımdı de çöktun sen kılo alsana dıyorlar..
Ben dogumla 20 kılo almıstım yanı hamıleyken ve kılo aldın dıyenlerden sen gıbı bıkmıstım ''verırrım nasılsa kıme ne '' dıyıp gecıstırıyordum hatta bazen sen de oyle falan dıyordum sen de cevabını ver kı bı daha yorum yapamasınlar ..Kıme ne kı senın vucudundan ...
34 beden olcam sıfır beden kalcam dıye hıcbırsey yemeyen tanıdıklarım da var onlar cok daha ıtıcı gelıyor bana acıkcası ..

Günaydın kızlar ... bütün yorumları okudum ... ben bu mesajın üstünden geçen zamanda da kilo aldım...düğün sonrası toplam 20 kilo civarı ... halimden çokta mutlu yada memnun değilim ama şindi içimde büyüyen bi canlı var :anneadayı::KK46:hamikeliğimde 5. ayı doldurmak üzereyim ve tamda diyete başladığımda yavrum geldi ... dahada kilo alıyorum:oops: kafaya takmıyorum dersem yalan olur , takıyorum hemde çok ama yavrumun bi kıpırtısı dünyalara bedel şuanda :KK46: :-) perşembe günü diyetisyen randevum var ... allah nasip ederse inşallah doğumdan sonra ideal kiloma ulaşaba kadar devam etmeyi düşünüyorum :) rabbim sağlıkla kucağıma versin yavrumu kilo artık umurumda değil :)

selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
az bile almışsın..ben evlendikten sonra 12 kilo aldım:) bende çokzayıftm.. ama eşimin teyzeleri falan yazık çok kilo almış falan diyolarmış ama umrumda değil.. onlar önce kendi bi taraflarına baksınlar:) kıskançlık efendim bunlar:))))))

ben evlendikten sonra hamilelikte eklenince 40 kilo birden aldım .. ben ölüyüm o zaman. 8 kilo nedir ya

kocam iyi bakıyor de gecsin gitsin hayır anlamıyorum
erkek kilo alınca ooo evlilik yaramış
kadın kilo alınca kendini çok saldın

kilo bu alınır da verilir de :)) kimse senin karnını doyurmuyor, kilonu taşımıyor. onlara ne :)) :63:

senin için söyleyenlere değil lafım :oops:

Aman zayıf olsan bu sefer de zayiflığını eleştirecekler, kendimden biliyorum, ben de bıktım böyle laflardan ama biraz da suç bizde! Bizde insanların dış görünüşleri hakkında "bana diyorsun da ama sende şöylesin böylesin" deyip ağızlarını kapasak bak bakalım bir daha üzerine gelecekler mi! Ben insanlığımdan, terbiyemden sustukça, bunlar ALLAH yarattı demiyorlar veriyolar kırbacı yani.. herkesin var bi kusuru, gerek doğuştan gerek sonradan olan biraz kendine bak be insan! diyip bozmak lazım aslında!

8-10 kilo iyiymiş.
Ben 2 kilo aldım eşim elimden çekirdekleri almaya başladı.

selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...

boyuna göre kilon gayet normal bence

Hesaplama Sonuçları
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.78 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
  3. İdeal Kilonuz: 61 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 23.8 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normal

Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

konu sahibi çoktan aldığı kiloları ya verdi ya aldı mayıs ayından bu yana :)

evet arkadaşım zayıflık = güzellik olabilir ki bence güzellik göreceli bi kavram ... bu senin görüşün ... ve aynen kilo verdiğimde şişman halin daha çekici diyen bi kocaya sahibim ... öyle seviyor adam .... ben doktora gitmeye karar verdim ya bizim evde kavga çıkacak :) insanlarında iyi niyetli oldukları konusunda kararsızım çünkü nasılsın iyimisinden sonra aaaa sende kilo mu aldın denmez bence ...

aynen katılıyorum akrabalarımdan birkaç insan var merhabadan sonra hemen kilo muhabbeti

eşimin annesi kardeşleri kuzenleri yeğenleri bile aynı hep kilo almışsın size ne beeee başka konuşcak laf mı yok

çok takmıyorum dersem yalan olur ama bebişimin bi kıpırtısı dünyalara bedel :) rabbim kucağıma versin sağlıkla yavrumu onun için dua ediyorum :)

cnm hamileyim diye salma kendini. unutma önemli olan çocuğun gıda alması. yararlı şeyleri tüket . ekmek gibi zararlı şeyleri tüketme. büirde bir dr açıklamıştı. en güzel süt yapan şey SU imiş :)

cnm hamileyim diye salma kendini. unutma önemli olan çocuğun gıda alması. yararlı şeyleri tüket . ekmek gibi zararlı şeyleri tüketme. büirde bir dr açıklamıştı. en güzel süt yapan şey SU imiş :)

yok canim yok 5 bitmek üzere 4 kilo aldım şimdilik ... ama allah kerim ne kadar alırım bilmiyorum

Back
X