• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mu sacma?

Bazı insanların yanında hapşursak psikoloğa git diyecekler neredeyse. :) Normal bir durum tabii ki. Ben sadece internet ortamında videoların olmasından veya bir nedenle hesaba erişemezsem düşüncesiyle mail yerine bilgisayara kaydeder, onu da her ihtimale karşı tekrardan yedeklerdim. Fikre gelince bence çok güzel bir fikir.

Püfff bilen bilmeyen herkesin dilinde bir psikoloji psikolog 🤦🏻‍♀️ Bence arkadaşın acilen bir psikoloğa görünsün. Gerçi fesatlığı ve hadsizliği tedavi edemez onlar da 🤭 çok çok güzel bir düşünce maddiyatla karşılanamayacak kadar kıymetli bir hediye düşünmüşsünüz. ❤️ Çocuğunuzla ilgili aldığınız kararları olur olmadık insanlarla paylaşıp onlara söz hakkı vermeyin hatta bu kadınla görüşmeyin bence

bende aklıma geldikçe mektup yazıyorum. hemde hamileliğimden bu zamana kadar. gerçi epey zamandır yazmadım vakitsizlikten. hepsini bir sandıkta özenle biriktiriyorum dayanabilirsem 30. yaş gününde vereceğim.
eğer sizde bir anormallik varsa bile yalnız değilsiniz :KK48:

Ay müthiş bir fikirmiş, çocuğum olursa bir benzerini kesinlikle yapmalıyım.

Konuyla bi tık alakasız olacak kardeşim küçükken bir günlük tutmuş, şimdi kazık kadar oldu arada okuyup gülüyoruz, eskileri anıyoruz. Çok keyifli oluyor okuması :KK39:

Bir de o arkadaşınız benim eski bir arkadaşıma benziyor, kendisiyle iletişimi kestim. Arkadaşınız fesat biri ve bence sizi kıskanıyor

Kızım doğduğundan beri ona içimden geldikçe fırsat buldukça mail yazıyorum anlık video ve fotoğraflar yolluyorum :) zaman su gibi akıp geçiyor. Bence çok güzel birşey anı biriktirmek :) neden saçma olsun ki ? Nasıl yaparsanız yapın.

Bazı insanların yanında hapşursak psikoloğa git diyecekler neredeyse. :) Normal bir durum tabii ki. Ben sadece internet ortamında videoların olmasından veya bir nedenle hesaba erişemezsem düşüncesiyle mail yerine bilgisayara kaydeder, onu da her ihtimale karşı tekrardan yedeklerdim. Fikre gelince bence çok güzel bir fikir.
Evet bilgisayara veya mail dekileri bir süre sonra bi hard disk alıp ona da yedekleyecegim. Ne olur ne olmaz.

Merhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
Ancak bunu bir arkadaşım duyunca "gelecekteki kızına mektup mu yolluyorsun yani bi psikologa danıştın mi bu durum sağlıksız " tarzında tepkisine maruz kaldım . Cidden çok mu abes bir durum.
Bu yaptığınız çok güzel bir şey bence. Okuyunca yumuş yumuş oldum. Benim de çocuğum olursa ilerde böyle bir şey yapabilirim. 😇💗
Ayrıca o arkadaşınız bir psikoloğa görünsün bence. Asıl onun verdiği cevap çok sağlıksız.

Merhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
Ancak bunu bir arkadaşım duyunca "gelecekteki kızına mektup mu yolluyorsun yani bi psikologa danıştın mi bu durum sağlıksız " tarzında tepkisine maruz kaldım . Cidden çok mu abes bir durum.
Bence çok tatlı olur. Saçma değil.

Hiç saçma değil. Çok değerli bir özel anlar birikimi oluşturuyorsunuz. Sadece 18 yaş her şeyi kaybedip savruk yaşadıkları, akılların bir karış havada, aşkta meşkte olduğu yaşlar. Yirmilerin ortaları gibi verirseniz çok değerli olacaktır. Arkadaşınız hiç mi duymamış bu tür manevi aktarımları? 80 li yıllarda PTT nin 2000 yılına mektup uygulaması vardı örneğin. Arkadaş kişisi ya biraz duygusuz, ya kıskanmış ya da art niyetli. Tekrar söylüyorum çok değerli bir birikim yapıyorsunuz. Tebrikler Hoppa

Arkadaş görünsün bi pskologa bence. Kıskanmış gibi

Hiç saçma değil. Çok değerli bir özel anlar birikimi oluşturuyorsunuz. Sadece 18 yaş her şeyi kaybedip savruk yaşadıkları, akılların bir karış havada, aşkta meşkte olduğu yaşlar. Yirmilerin ortaları gibi verirseniz çok değerli olacaktır. Arkadaşınız hiç mi duymamış bu tür manevi aktarımları? 80 li yıllarda PTT nin 2000 yılına mektup uygulaması vardı örneğin. Arkadaş kişisi ya biraz duygusuz, ya kıskanmış ya da art niyetli. Tekrar söylüyorum çok değerli bir birikim yapıyorsunuz. Tebrikler Hoppa
Teşekkür ederim. :)
Bana söylediği şey şu. Işte çocuğa bu kadar değer verirsen onunla sinanirsin gibi saçma sapan bisey.
Birini çok sevme onu kaybedersin tarzı Bi şeyler

fikir müthiş bence

ayrıca da siz gelecekteki kızınıza yani olmayan birisine mektup yazmıyorsunuz ki

kızınız yanınızda ve onun hayatından kesitleri kayıt altına alıyorsunuz

arkadaşınız nasıl şeyler yazdığınızı düşündü acaba

Bence gayet guzel bir fikir. Ben de baska bir yol buldum onu yapiyorum. Neden baskalarinin soylediklerini bu kadar onemsiyorsunuz ki.

Arkadaşın maşallah hemen teşhisini koymuş sevkini piskoloji 'ye yapmış kıskanmış seni. Bence harika bir fikir yap çok orijinal.

Teşekkür ederim. :)
Bana söylediği şey şu. Işte çocuğa bu kadar değer verirsen onunla sinanirsin gibi saçma sapan bisey.
Birini çok sevme onu kaybedersin tarzı Bi şeyler
Arkadaşınız hakkındaki düşünce ve tahminlerimi doğrulamış oldu bu yaklaşımı ile. Neyle sınanıcağımızı sadece Allah bilir. Bunun dışında çocuk dünyaya sizin aracılığınızla gelen "yaratılmışların en değerlisidir" malum! Elbette çok büyük bir özenle, sevgiyle ve hassasiyetle değer verilmeye layıktır. Böyle manevi değeri olan anı ve hediyeler en anlamlı olanlarıdır.. Siz hiç takılmayın duygusuz müdahalelere.

Arkadasiniz kiskanmis bence. Ben de aynisini yapiyorum. Foto gonderiyorum, ya da gundemi, hayatimizi anlatiyorum. Bunun nesi sacma? Cok guzel bir sey bence. Ben de 18 yasinda sifreyi vermek istiyorum, Allah o gunleri gormeyi nasip ederse.

güzel şeyleri kimseye söylemeyin mahvederler.
olumsuz negatif herşeyin tersini söyleyenlerden uzak durun.

Back
X