• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu saçma ..

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Öncelikle merhabalar .. bildiğiniz üzere depremde evimiz yıkıldı.. yazın başka bir ile tayin ile gitme kararı aldım ., normalde sınıfçıyım ama yaşım ilerledikçe , kendi branşımı özler hale geldim özellikle depremden sonra KESK’e yapsaydım dediğim çok şey oldu , matematik branşına geçmek için tekrar sınava girip okumam , muhtemelen muaf dersler nedeniyle 3 yolda biter ama TL 40 a geliyor sonra fa alan değişikliği istemem gerekiyor bir çocuğum var ama MEB te öğretmenim size çok mu Saçma olur yaşım 36..

Bence hiç saçma değil.

Mesleğiniz var ne tatlı. İstediğiniz gibi görevinizi yaparsınız.

Ayrıca bu hayatta bana göre hiç bir şey saçma değil.

Öncelikle merhabalar .. bildiğiniz üzere depremde evimiz yıkıldı.. yazın başka bir ile tayin ile gitme kararı aldım ., normalde sınıfçıyım ama yaşım ilerledikçe , kendi branşımı özler hale geldim özellikle depremden sonra KESK’e yapsaydım dediğim çok şey oldu , matematik branşına geçmek için tekrar sınava girip okumam , muhtemelen muaf dersler nedeniyle 3 yolda biter ama TL 40 a geliyor sonra fa alan değişikliği istemem gerekiyor bir çocuğum var ama MEB te öğretmenim size çok mu Saçma olur yaşım 36..
Matematikçi bir öğretmen olarak sınıfta kalın derim hocam

Ben ev hanımı halim ile yazım yanlışı yapıp düzeltemediğimde üzülürken, öğretmen olup böyle bir yazı yazmak...

Bilemedim.

Bence su anki isinizde devam etmeniz daha mantikli ama kalbinizin sesini dinlemek istiyorsaniz esinizde destekse yapin.

Back
X