çok mu şanslılar cok mu torpilliler

berra_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
503
28
118
Bayanlar meraba allah baska dert vermesin ama benim iş konusunda hiç sansım gülmedi 4 yıllık mezunım ing iyi dereceye yakın var ama şanssızlık mı kaderim mi bu yaz 2 sene olcak iş bulamıyorum aslında suan biyerde calışıyorum kimse yanlış anlamasın ama lise mezunu birininde yapcagı bir iş erkek arkadaşım ailem kimse anlam veremiyor neden orda çalıştıgıma ama boş kalmamak akrabalarımın ve cevrenin baskısından kurtulmak için çalısıyorum ve haftaya cıkıcam nese sorunum şu ki sosyal hesaplarımdan birçok arkadaşlarıma bakıyorum hemen hepsi çok iyi konumda hatta lise mezunu olan arkadaşlarım bile holdinglerde büyük firmalarda kıskanmak asla değil ama inanın çok üzülüyorum denemediğim banka sınavı cv mi bırakmadıgım yer kalmadı bu insanlar nasıl bukadar kolay iş buluyorlar hep torpille girdiklerini kendileride sölüyor bir ortamda kendi basarılarıyla girmiş gibi hava atmasınıda biliyorlar aglama krizlerine giriyorum yasam enerjim kalmadı erkek arkadasımla sözümüz olcak onun mutluluğunu bile yasayamıyorum benim bu üzerimdeki sansızlık hiç kalkmıcak mı:( içimi dökmek istedim

Bayanlar meraba allah baska dert vermesin ama benim iş konusunda hiç sansım gülmedi 4 yıllık mezunım ing iyi dereceye yakın var ama şanssızlık mı kaderim mi bu yaz 2 sene olcak iş bulamıyorum aslında suan biyerde calışıyorum kimse yanlış anlamasın ama lise mezunu birininde yapcagı bir iş erkek arkadaşım ailem kimse anlam veremiyor neden orda çalıştıgıma ama boş kalmamak akrabalarımın ve cevrenin baskısından kurtulmak için çalısıyorum ve haftaya cıkıcam nese sorunum şu ki sosyal hesaplarımdan birçok arkadaşlarıma bakıyorum hemen hepsi çok iyi konumda hatta lise mezunu olan arkadaşlarım bile holdinglerde büyük firmalarda kıskanmak asla değil ama inanın çok üzülüyorum denemediğim banka sınavı cv mi bırakmadıgım yer kalmadı bu insanlar nasıl bukadar kolay iş buluyorlar hep torpille girdiklerini kendileride sölüyor bir ortamda kendi basarılarıyla girmiş gibi hava atmasınıda biliyorlar aglama krizlerine giriyorum yasam enerjim kalmadı erkek arkadasımla sözümüz olcak onun mutluluğunu bile yasayamıyorum benim bu üzerimdeki sansızlık hiç kalkmıcak mı:KK43: içimi dökmek istedim

Ensesi kalın bi YANDAŞ, çanakçı dayın olaydı şimdi "Avrupa Birliği Müşteşarı" olurdun !

Ne demiş atalarımız,
"Nazar etme ne olur, yanaş seninde olur"

Ensesi kalın bi YANDAŞ, çanakçı dayın olaydı şimdi "Avrupa Birliği Müşteşarı" olurdun !

Ne demiş atalarımız,
"Nazar etme ne olur, yanaş seninde olur"

ben artık devlete atanma işini geçtim iyi bir puan aldm ama mülakatlarda gene geçemiyoruz ama kpss sınavına bile girmeyen arkadaşlarım belediyelerde memur oldu

ben artık devlete atanma işini geçtim iyi bir puan aldm ama mülakatlarda gene geçemiyoruz ama kpss sınavına bile girmeyen arkadaşlarım belediyelerde memur oldu
özel olmazsa kaç puan almıştınız.. ben de mülakatlara hazırlanıyorum da korkuyorum:(

özel olmazsa kaç puan almıştınız.. ben de mülakatlara hazırlanıyorum da korkuyorum:KK43:
82 aldım çok iyi değil tabikide ama mülakatsız alımlar için yetmiyor mülakatlılarda torpilin varsa 70 le bile atanıyorlar sende arkalarından bakıyorsun :(

82 aldım çok iyi değil tabikide ama mülakatsız alımlar için yetmiyor mülakatlılarda torpilin varsa 70 le bile atanıyorlar sende arkalarından bakıyorsun :KK43:
b grubu puanınız 82 galiba.. alandan 82 aldım olmadı deme vallahi kalpten giderim..
ayrıca her facebooktan mutlu görünene inanma.
benim de arkadaşım iş buldu 2 senedir çalışıyor herkes mutlu sanıyordur belki facebook instagrama göre...ama gözleri çöktü ağlamaktan yakınında olduğum için biliyorum..

iş bulmak zor ama ne okuduğunuz da önemli sanırım ya. Biraz daha sabredin kendinizi yıpratmak yerine, birde okulda okuduğunuz arkadaşları , çevrenizi bir araştırın derim. Tanıdıksız olmayacak galiba ya böyle bir ülke yönetimi işte! heryerdede böyle kahretsinki!

b grubu puanınız 82 galiba.. alandan 82 aldım olmadı deme vallahi kalpten giderim..
ayrıca her facebooktan mutlu görünene inanma.
benim de arkadaşım iş buldu 2 senedir çalışıyor herkes mutlu sanıyordu facebook instagrama göre...ama gözleri çöktü ağlamaktan yakınında olduğum için biliyorum..

yok alandan almadım :) tabikide öyle ama ben çok uç hayallerde kurmadım kariyerimle ilgili ama bukadar kötüsünüde hayal etmemiştim okurkne ve buaralar şirketlerin yılbaşı partileri falan oluyor herseyde malum göz önünde insan bir neden diyor tabi

iş bulmak zor ama ne okuduğunuz da önemli sanırım ya. Biraz daha sabredin kendinizi yıpratmak yerine, birde okulda okuduğunuz arkadaşları , çevrenizi bir araştırın derim. Tanıdıksız olmayacak galiba ya böyle bir ülke yönetimi işte! heryerdede böyle kahretsinki!

inanın birçok mühendis iş bulamıyor lise mezunu birkaç tanıdığım çok uc rakamlara çalışıyor firmalarda aynen allah kahretsinki böyle :( bazı tanıdıklarıma söyledim ama malesef herkes kendi işi haloluncaya kadar iyi gün insanı

inanın birçok mühendis iş bulamıyor lise mezunu birkaç tanıdığım çok uc rakamlara çalışıyor firmalarda aynen allah kahretsinki böyle :KK43: bazı tanıdıklarıma söyledim ama malesef herkes kendi işi haloluncaya kadar iyi gün insanı

bende yakın bi tarihte mühendislik diplomamı alıcam açıkçası bende korkuyorum. Acaba fazla maaş mı istiyorsun diye düşündüm bian ama haklısında sektör sıkıntıda her sene 3 5 üniversite açılıyor ama denmiyor ne olacak bunun sonu diye..
Haklısın herkes işi düşünce arar sorar. Benim de bi arkdşım geçen sene mezun oldu onun bölümündeki arkadaşlarından direkt yönetici yardımcılığı yapanlar bile var fakat o iş bulamıyor hala. Sabretmek gerekiyor sanırım inş çabucak buluruz iş :(

bende yakın bi tarihte mühendislik diplomamı alıcam açıkçası bende korkuyorum. Acaba fazla maaş mı istiyorsun diye düşündüm bian ama haklısında sektör sıkıntıda her sene 3 5 üniversite açılıyor ama denmiyor ne olacak bunun sonu diye..
Haklısın herkes işi düşünce arar sorar. Benim de bi arkdşım geçen sene mezun oldu onun bölümündeki arkadaşlarından direkt yönetici yardımcılığı yapanlar bile var fakat o iş bulamıyor hala. Sabretmek gerekiyor sanırım inş çabucak buluruz iş :KK43:
amin canım ins sende mezun olur olmaz bulursun cünkü bu pskoloji çok kötü yaşayan bilir.bankada gişe max ilk girişte 1000 lira para hiç sorun değildi benim için ama onlarda bile şansım yaver gitmedi aynı bölüm okuyan arkadaşlarım istanbulda bankaların genel müdürlüklerinde işe başladı :) ya hesaplarımı kapatıcam yada böyle bu dünyanın adaletsizliğine bakıp oturucam

Hımm bazı kurumlar yurt dışına Mastera gönderiyor. Alese giriyorsun ingilizcen de varsa tamamdır. Çok kişi bilmediği için de heralde öyle uçuk puan almana gerek yok.sonra gidiyordun bir buçuk sene amerikada okuyorsun burslu ve rahay biçimde. Sonra geri dönüp bi ay sonra işe başlıyorsun. Ama beş sene çalışmak zorundasın. Zaten çok istenen maaşı da iyi olduğu için kimse çıkmak istemez sonrada. Elalem baya zorluklarla giriyor. Tabii bunu mühendislik okuduğunu varsayıp yazdım

Hımm bazı kurumlar yurt dışına Mastera gönderiyor. Alese giriyorsun ingilizcen de varsa tamamdır. Çok kişi bilmediği için de heralde öyle uçuk puan almana gerek yok.sonra gidiyordun bir buçuk sene amerikada okuyorsun burslu ve rahay biçimde. Sonra geri dönüp bi ay sonra işe başlıyorsun. Ama beş sene çalışmak zorundasın. Zaten çok istenen maaşı da iyi olduğu için kimse çıkmak istemez sonrada. Elalem baya zorluklarla giriyor. Tabii bunu mühendislik okuduğunu varsayıp yazdım
teşekkürler bu bilgi için yararlanmak isteyen arkadaşlar olur belki. ing işletme mezunuyum ben

yok alandan almadım :) tabikide öyle ama ben çok uç hayallerde kurmadım kariyerimle ilgili ama bukadar kötüsünüde hayal etmemiştim okurkne ve buaralar şirketlerin yılbaşı partileri falan oluyor herseyde malum göz önünde insan bir neden diyor tabi
canım 82. 4001 kadroları için yeterli olur bence.

bunu sevdim :) nasıl bulunabilir böyle kurumlar ? nette falan araştırsam :/

amin canım ins sende mezun olur olmaz bulursun cünkü bu pskoloji çok kötü yaşayan bilir.bankada gişe max ilk girişte 1000 lira para hiç sorun değildi benim için ama onlarda bile şansım yaver gitmedi aynı bölüm okuyan arkadaşlarım istanbulda bankaların genel müdürlüklerinde işe başladı :) ya hesaplarımı kapatıcam yada böyle bu dünyanın adaletsizliğine bakıp oturucam

haklısın insan kendini boşlukta hisseder. İnş en yakın zamanda bulursun aradğın işi :)

canım 82. 4001 kadroları için yeterli olur bence.

89un altına düşmedi bu kasım alımları canım malesef..2.senenin sonunda bile 85i zor görür ayrıca çogu kurum merkezi atamadan cıktı yani b grubu ptt belediye kyk gibi birçok yer mülakatlı alım yapıyor malesef

Back
X