- 15 Eylül 2009
- 503
- 28
- 118
Bayanlar meraba allah baska dert vermesin ama benim iş konusunda hiç sansım gülmedi 4 yıllık mezunım ing iyi dereceye yakın var ama şanssızlık mı kaderim mi bu yaz 2 sene olcak iş bulamıyorum aslında suan biyerde calışıyorum kimse yanlış anlamasın ama lise mezunu birininde yapcagı bir iş erkek arkadaşım ailem kimse anlam veremiyor neden orda çalıştıgıma ama boş kalmamak akrabalarımın ve cevrenin baskısından kurtulmak için çalısıyorum ve haftaya cıkıcam nese sorunum şu ki sosyal hesaplarımdan birçok arkadaşlarıma bakıyorum hemen hepsi çok iyi konumda hatta lise mezunu olan arkadaşlarım bile holdinglerde büyük firmalarda kıskanmak asla değil ama inanın çok üzülüyorum denemediğim banka sınavı cv mi bırakmadıgım yer kalmadı bu insanlar nasıl bukadar kolay iş buluyorlar hep torpille girdiklerini kendileride sölüyor bir ortamda kendi basarılarıyla girmiş gibi hava atmasınıda biliyorlar aglama krizlerine giriyorum yasam enerjim kalmadı erkek arkadasımla sözümüz olcak onun mutluluğunu bile yasayamıyorum benim bu üzerimdeki sansızlık hiç kalkmıcak mı
içimi dökmek istedim