- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi eSmerimSin
tesekkür ederim.. pismanim ki zaten keske hic kullanmasaydim o biter kelimesini .. ama agzidan cikti birkere.. zamani geri alamiyorum =(
mario benimle ayni düsünceleri paylasmak zorunda tabiki degil ama düsüncemi hice saymasida kabul edilir degil.. sonucta biz beraber bir yolda yürümeye karar vermedik mi?
ozaman herseyi anlasarak konusarak halletmeliyz.. ve normalde hep bu böyle oldu.. konustuk, anlastik ve hallettik ama son günlerde mario sürekli bunaliyor ve yalniz kalmak istiyor.. bende afalldim ister istemez =(
iyi o gitsin isveci gezsin bende gidiyim memleketimi gezeyim madem bir kac hafta.. kim kime dum duma oh ne güzel dunyaa =(
ne alakası var ki, kim kime dum duma'lık bir durum yok ortada.. Beraber bir yolda yürümek demek, erkeklerin kayıtsız-şartsız kadınların boyundurluğu altına girmesi demek değildir.. kaldı ki yarın siz o işten çıkarılsanız, o kız yüzünden onunda mı çıkması gerekiyor? Neden bu kadar güvensizsiniz onu anlayamadım.. Siz onun düşüncesini hiçe saydığınız için o da sizi hiçe sayıyor.. konularınızı biliyorum, naçizane yorumum kapris limitinizi düşürün, bu kadar zor bir şekilde evlendikten sonra sadece sizin liseli kaprisleriniz yüzünden bitmesin bu evlilik