Çok mu şey istedim, çok şey istiyormuşum gibi mi hissettirildi.

Çok üzüldüm. toksik ilişki bittikten sonra o kadar ferahlayacaksın ki, tabii insan önce kendinden nefret ediyor kendisine saygısını yitiriyor. Bunu kendime nasıl yaptım diye kendi kendini suçluyorsun. Yas sürecini yaşa sonuna kadar .Sonra iyileşmeye başlayacaksın. Sen kendini sev zaten önce. Başkasının sana prenses gibi davranmasını bekleme, inan gördüğün mutlu ilişkilerin bile ardında neler var neler. Kendini hırpalama. Hpv için de çok geçmiş olsun

Hastalığı sana bulaştırdığı için ayrılman gerekiyordu zaten.O nasıl kapmış sana nasıl bulaştırmıs ? bu olaydan kolayca sıyrıldı mı ya ne kolay birisinin hayatını mahvetmek hastalık tasımak.

Benden önceki ilişkisinden. Daha zaten ders oldu bana. Anladımkı cogu erkekte var bu hastalık. Hep kadınlara bulastırıp kenara cekiliyolar pislikler. İlk basta kötü hissetti sonra baktı düşük riskli hpv bişi olmaz kafasına girdi. Ama her neyse ne, bana destek olması gerekirdi. Paşamızın sınavı varmış, geleceğimiz için çabalıyormuş, sanki napıyormuş başka kötü şeyler mi yapıyormuş destek olmalıymışım.
Ciddi şeylerle uğraşan ben, destek bekleyen o. Geleceğimiz için, yersem.

Hpv hangi tip

Nur topu gibi bi narsist :) hem virüs bulaştırmış hemde hayatınızı mahvetmis. Hayatınızdan cıkardıysanz bile mutlu mesut yaşamasına izin vermeyin bu yaptıgının bedelini ödetin. Hastane masraflarını alın mesela. Benim arkadaşımında basına geldi böyle. Çocuk bunu ortada bıraktı gitti başkasını sevdi. Arkadasımın arkasından konustu namusuna kadar laf etti. Arkadasımda cocugun görüştüğü kızı buldu kızın ailesine yazdı sizin kızınız sunla görüsüyor o virüslü bilmem ne benim hayatımı mahvetti diye. Kızın ailesi ayırdı bunları oglan baya perisan oldu kızı sevmis çünkü. Velhasıl en azından bi bedel ödemis oldu.

Bu adam seni hak etmiyor, hastalık bulastırdıgı ıcın mahcup olması lazım.Sen onun yüzünden hastalık kapmıssın hasta oldugunu bile bile mi seninle oldu?

Yani ne önemi var, böyle seylere gücüm yok inanki. Aksine bunları hatırlamıcak kadar iyilesmek isterim. Ben iyileseyim, onu unutayım baska birşey istemiyorum. O saatten sonra zaten umursamam. Ama pişman olsun isterim.

Bi arkadasim aylarca sirtindan gecinen sevgilisiyle evlendikten sonra surekli siddet gormeye baslamisti. Sonra adam bosanacaklari zaman kizi sinir krizine sokup kendine saldirtip darp raporu almisti. Hatta birde polis cagirmisti. Sevgiliniz bana tam olarak o adami hatirlatti. Yani genel hatlari ile anlattiklariniz o adamla olan iliskilerine benziyor.

Onun yaptıkları değil benim tepkilerim konuşuldu. Ama bencil ben oldum,düzelmesi gereken ben oldum. Hiçbirşeyde yanımda olmadı ama çok şey bekliyor oldum. Yani kendime kızıyorum, iyilesip yoluma devam etmek ve böylelerini daha yanımdan geçirmemek istiyorum.

Bu isteklerinin ve kendinin arkasinda dur. Kendimizi kollamazsak kimse bizi bizim yerimize dusunmuyor.

Bu yanına kâr kalmamalı. Belgelerını topla mahkemeye ver. Psıkılojıne ve fızıksel sagılına zarar verdıgı ıcın tazminat davası acın. Her erkek boyle degıl sızın bulup şans verdıgınız rezıl erkekler boyle.

Eski erkek arkadaşınızın yaptığı gerçekten çok adice bir davranış. Bunu size bulaştırıp nasıl yanınızda olmaz. Bütün masrafları karşılaması gerekirdi. Ama sakın üzülme yaşın çok genç eminim atlatacaksın. O şahısı terk etmekle işe en doğru kararı vermişsin. Kolposkopi sonucunda temiz gelecek inan. Şimdi kendi sağlığına odaklan hiç stres yapma. Yediğine içtiğine dikkat edip bağışıklığı güçlü tut. Ve öyle bir toksik insanı hayatından çıkardığın için mutlu ol sakın geri dönme...

Kanserle ilişkisi olmayan tipler aslında , universalı ilk defa duyuyorum gerçi. Bağışıklığınızı stres de çökertir. Ondan geçmedi büyük ihtimalle

Kanserle ilişkisi olmayan tipler aslında , universalı ilk defa duyuyorum gerçi. Bağışıklığınızı stres de çökertir. Ondan geçmedi büyük ihtimalle

Unıversal da testin kapsadıgı tipler harici baska bir tip. Oda düşük riskli yada hiç yokmuş gibi davranılıyor doktorlar tarafından. İşte 43 ve unıversal olmak uzere 2si gitti ama tip 6 kalmış. Kaldıgı ıcınde zarar vermişmi diye kolposkopiyle Biyopsi istedi doktor. Allahtan özel saglık sigortam işlemi karsıladı, perşembe gireceğim, iyilesicem diye umut veriyorum kendime. Kendimi kendim kurtarıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…