Çok mu şey istiyorum?

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Benim sorunum sözlümle ilgili..aslında on a dair yazacak çok şeyim var.Hangisinden başlasam bilemiyorum.Öncelikle onu çok seviyorum.Hayatımda kimseye karşı böyle bi duygu hissetmedim.böylesine sevginin kötü tarafları da var tabi..Ben çok mu abartıyorum bilmiyorum ama bazı sorunlar var.Mesela ben onun ailesini kendi ailemden ayırmıyorum uzakta oturdukları için her zaman arayıp soruyorum.ama sözlüm benim aileme anne baba bile zor diyor.normal günü geçtim,özel günlerde bayramlarda bile aramıyor.sadece bize geldiği zamanlar ailemle konuşuyor.aile meselesini geçersek bazen bana değer vermediğini düşünüyorum.onu çok sevdiğimi belli ettim her zaman her mesajımda söyledim.ben söyledikçe şımardı sanırım.bazen dediklerini yaptırmak için tehdit ediyor,böyle yapmazsan ayrılırım filan diye..benim yüreğim dayanmıyor öyle dediği zaman..haksız olsada özür dileyerek işler daha kötü olmasın diye geçiştiriyorum.bide sözlüm çok alıngan.darıldığı zaman ben arayana kadar aramıyor.ben ona aramam seni dediğim zaman aramazsan arama ne yapim diyo mesela.ben öle bişi desem beni bi daha aramaz..onnu kaybetmekten korkuyorum..tavır yaptığım zaman hiç umursamıyo,üzüldüğüm konuları anlattığım zaman dinlio gibi yapıyo,ertesi gün yine aynı davranıyo..ne yapacağmı ,nasl davranacağımı şaşırdım.yardım edin lütfen..ben beni saygı ile dinleyen bir eş istiyorum..nasıl anlatabilirim?
[/SIZE]

Kaçan kovalanır, bırakın siz kaçın o kovalasın.. :emir_bebek:

canım benim niye okadar yüz verdin.. astar falan bırakmamış sende baksana.. hemde daha çook başındasınız..aramazsan arama ne demek.. çok kötü kırıcı şeyler bunlar.. Nye bu kadar düşüyorsun üstüne. ya evlendikten sonrada bu şekilde devam ederse? sadece nikahında olmak yetecek mi sana?.. ilgili alakalı nazını çekecek iki kapris yapıp tatlı tatlı kavga da edemeyeceksin bu gidişle sen.. otur konus evlilikten beklentilerini anlat ona ve tabiki ondan beklentilerini.. bize yazdığın gibi aynı açıkça ama kırıcı olmayan tatlı bir dille anlat. anlatmalısın..

ne zmana kadar bu kadar özverili devm edebileceksin..ben bunları son erkek arkadaşıma yapmştm ve onu sevmiodm açıkçası ve pek de değer vermiodm..çünkü bana çok bağlydı bu da beni ondan soğuttu biraz mesafeli olmasını tercch ederdm karşıdaki okadr şımartnca fazla sevemiosunz cepte die düşünp göznzdeki değeri aazalıo ister istemez

katılıyorum. Çok üzülürsün ama bırak biraz değerini anlasın. Böyle gidersen ilerisi için endişe etmelisin...

Sanki roller değişmiş, o kadın siz erkek olmuşsunuz.
Bu kadar yüz vermeyin.
Ayrılma tehdidi yapan biriyle evlilik düşünmek ne kadar doğru bilemiyorum :umursamaz:
Daha yolun başındasınız, iyi düşünüp karar verin.
Dünyadaki tek erkek o değil.

galiba kaybetmekten korktuğumdan bu kadar yüz verdim.ben naz yapacağıma,o naz yapıyor..ben anlamış değilim

Sorun onda değil ki sende..!
Tepene çıkartmışsın,adama adeta tapıyorsun seni ayrılmakla tehtid edince özür diliyorsun.
Hiç mi gururun yok..?
Aşk değil takıntı bu bence.. hayatını karartırsın..
seni sevmeyen sana ailene değer veridklerine değer vermeyen sırf ona taptığın için seninle birlikte bu adam.
acı ama ,böyle..

ay allah aşkına annemi babamı bayramda bile aramaz diyosun, ne sana saygısı var ne anne-babana, bırak küserse küssün, giderse gitsin
bu adamla evlenirsen bu şekilde bitmişin yani...
ya yola getircen, gelmiyosada bay bay dicen

bencede dünyadaki tek erkek değil. benim sevgilim bi yapsın bunu bi ailemi umursamasın bi peşimden koşmasın hayatını başına yıkarım. olurmu öyle şey. gerçekten rol değişikliği olmuş sizde resmen. bence böyle devam ettikçe iyice tepene çıkar. al karşına konuş. olursa olur. olmazsa yol ver gtsin. ömür geçmez öyle...

Şimdi çook kaba ve amiyane bi tabir var.... ama buraya ve hatta tüm erkek milletine cuk diye oturuyor.
Çıkartma avludaki iti çatıya... döner tepene s...r.
Arşa çıkmış beyefendi, azıcık ayaklarını yere bastırmanın zamanı gelmiş de çoktan geçmiş bile.
Tut kendini, nasıl yaparsan yap, ama seni bundan sonra ilk üzdüğünde, kırdığında ARAMA.
Bakma atıyo, tutuyo şimdi.... öyle bir döner arar ki, şaşar kalırsın.
Daha aksini 40 yıllık hayatımda görmedim, duymadım...

çok yüz vermişsin gerçekten ...ayrılmak isterken gerçekten mi diyor yoksa sizin özür dilemenizi sağlamak için mi?
bu şimdiden böyleyse ilerde nasıl olur düşünemiyorum
birazda siz kaçın o kovalasın

7 yil önce benimde sevgilim (evlenmeyi dusundugum) ayni senin sözlün gibiydi bende senin gibi tepki veriyordum olaylara. hep ben özür diler hep ilk adimi ben atardim onu cok seviyordum. 2 ciktiktan sonra bütün gece düsünüp onla mutlu olup olmadigimi anlamaya calistim ve hic mutlu degildim :( tesaduf mu artik bilmiyorum ama beni aldattigini ögrendim. cok üzüldüm ve aldattigi kisiyi bulup konustum. inanmayacaksiniz ama öyle bi insandiki ona senin agzina ......... bile diyordu. :D
suan hayatimin askiyla evliyim ve cok mutluyum. anladimki erkekler güclü kadinlardan daha cok hoslaniyorlar, abartmadikca agarligimi koyuyorum ve bana olan aski da saygisida büyüyor. Kendini sakin ezdirme!!

7 yil önce benimde sevgilim (evlenmeyi dusundugum) ayni senin sözlün gibiydi bende senin gibi tepki veriyordum olaylara. hep ben özür diler hep ilk adimi ben atardim onu cok seviyordum. 2 ciktiktan sonra bütün gece düsünüp onla mutlu olup olmadigimi anlamaya calistim ve hic mutlu degildim :( tesaduf mu artik bilmiyorum ama beni aldattigini ögrendim. cok üzüldüm ve aldattigi kisiyi bulup konustum. inanmayacaksiniz ama öyle bi insandiki ona senin agzina ......... bile diyordu. :D
suan hayatimin askiyla evliyim ve cok mutluyum. anladimki erkekler güclü kadinlardan daha cok hoslaniyorlar, abartmadikca agarligimi koyuyorum ve bana olan aski da saygisida büyüyor. Kendini sakin ezdirme!!

aynen katılıyorum size
benimde bir tnnıdım vardı kız sevgilisine alınmıcak küfürleri ediyordu ağzım açık kalıyordu duyduğumda vede herkezin içinde
sora bu çocuk askere gitti kız bıraktı bunu yinede günahını almıyım ama o arada başka biryle çıktı askerdeki çocukda bunu biliyordu
nemi oldu çocuk askerden geldi barıştı evlendiler
yüz vermiceksin aramıcaksın sonra nasıl geliyor peşinden

Benim sorunum sözlümle ilgili..aslında on a dair yazacak çok şeyim var.Hangisinden başlasam bilemiyorum.Öncelikle onu çok seviyorum.Hayatımda kimseye karşı böyle bi duygu hissetmedim.böylesine sevginin kötü tarafları da var tabi..Ben çok mu abartıyorum bilmiyorum ama bazı sorunlar var.Mesela ben onun ailesini kendi ailemden ayırmıyorum uzakta oturdukları için her zaman arayıp soruyorum.ama sözlüm benim aileme anne baba bile zor diyor.normal günü geçtim,özel günlerde bayramlarda bile aramıyor.sadece bize geldiği zamanlar ailemle konuşuyor.aile meselesini geçersek bazen bana değer vermediğini düşünüyorum.onu çok sevdiğimi belli ettim her zaman her mesajımda söyledim.ben söyledikçe şımardı sanırım.bazen dediklerini yaptırmak için tehdit ediyor,böyle yapmazsan ayrılırım filan diye..benim yüreğim dayanmıyor öyle dediği zaman..haksız olsada özür dileyerek işler daha kötü olmasın diye geçiştiriyorum.bide sözlüm çok alıngan.darıldığı zaman ben arayana kadar aramıyor.ben ona aramam seni dediğim zaman aramazsan arama ne yapim diyo mesela.ben öle bişi desem beni bi daha aramaz..onnu kaybetmekten korkuyorum..tavır yaptığım zaman hiç umursamıyo,üzüldüğüm konuları anlattığım zaman dinlio gibi yapıyo,ertesi gün yine aynı davranıyo..ne yapacağmı ,nasl davranacağımı şaşırdım.yardım edin lütfen..ben beni saygı ile dinleyen bir eş istiyorum..nasıl anlatabilirim?
[/SIZE]

çok fazla kaptırmışsın kendini bence..herkez haddini bilmeli...üstüne düşme bu kadar lütfen seni üzmesine izin verme...verdiğin değerin sevginin kıymetini bilsin bilmiyosada bildir...mesela biraz onu ilgisiz bırakarak ona biraz ceza ver bence...gözü kapalı teslim olma ona

Canım sanırım biz sevgimizi çok belli ettiğimiz için kaybediyoruz.Afedersin bi tarafları kalkıyor bu şekilde aşırı sevgi görünce.Çünkü hayatları boyunca hep koşmuşlar birilerinin peşinden onlardan kıymetlisi olmamış şimdi tam tersi biz onların peşinden koşuyoruz onlar kaçıyor.Tabi genelleme yapmamak lazım
Bende bu dertten muzdaribim eşime haketmeyeceği kadar sevgi,ilgi ,saygının alaasını verdim.Kendi aileme göstermediğim saygıyı belki onun ailesine gösterdim ne oldu...ne hakettiğim şekilde sevildim ne sayıldım küfür üstüne küfür,şiddet,psikolojik şiddet de cabası.ilgi de yok .. adam 180 derece değişti.
sen daha yolun başındasın bırak o koşsun peşinden..gerçi insan karakterini değiştiremiyor hep kendi kendime söz veriyorum:
"o bana nasıl davranıyorsa öyle davranacağım,sevdiğimi belli etmeyeceğim "
tutabildim mi sözümü kafamçokkarıştı

Çok yüz vermişsiniz...
Bence karşınızdaki kim olursa olsun, kendinizden üstün görmeyin. Çünkü insanoğlu en ufacık bir zaafi çok iyi değerlendiriyor. Tepenize biniyor. Bırakın, çekin kendinizi biraz ondan...Kaybetme korkusunu yaşasın.

canım benim niye okadar yüz verdin.. astar falan bırakmamış sende baksana.. hemde daha çook başındasınız..aramazsan arama ne demek.. çok kötü kırıcı şeyler bunlar.. Nye bu kadar düşüyorsun üstüne. ya evlendikten sonrada bu şekilde devam ederse? sadece nikahında olmak yetecek mi sana?.. ilgili alakalı nazını çekecek iki kapris yapıp tatlı tatlı kavga da edemeyeceksin bu gidişle sen.. otur konus evlilikten beklentilerini anlat ona ve tabiki ondan beklentilerini.. bize yazdığın gibi aynı açıkça ama kırıcı olmayan tatlı bir dille anlat. anlatmalısın..

bencede:çok üzgünüm:

[/SIZE]

o istediğin bu kişi değil:umursamaz:

Allah kurtulma gücü versin

Back
X