Benim sorunum sözlümle ilgili..aslında on a dair yazacak çok şeyim var.Hangisinden başlasam bilemiyorum.Öncelikle onu çok seviyorum.Hayatımda kimseye karşı böyle bi duygu hissetmedim.böylesine sevginin kötü tarafları da var tabi..Ben çok mu abartıyorum bilmiyorum ama bazı sorunlar var.Mesela ben onun ailesini kendi ailemden ayırmıyorum uzakta oturdukları için her zaman arayıp soruyorum.ama sözlüm benim aileme anne baba bile zor diyor.normal günü geçtim,özel günlerde bayramlarda bile aramıyor.sadece bize geldiği zamanlar ailemle konuşuyor.aile meselesini geçersek bazen bana değer vermediğini düşünüyorum.onu çok sevdiğimi belli ettim her zaman her mesajımda söyledim.ben söyledikçe şımardı sanırım.bazen dediklerini yaptırmak için tehdit ediyor,böyle yapmazsan ayrılırım filan diye..benim yüreğim dayanmıyor öyle dediği zaman..haksız olsada özür dileyerek işler daha kötü olmasın diye geçiştiriyorum.bide sözlüm çok alıngan.darıldığı zaman ben arayana kadar aramıyor.ben ona aramam seni dediğim zaman aramazsan arama ne yapim diyo mesela.ben öle bişi desem beni bi daha aramaz..onnu kaybetmekten korkuyorum..tavır yaptığım zaman hiç umursamıyo,üzüldüğüm konuları anlattığım zaman dinlio gibi yapıyo,ertesi gün yine aynı davranıyo..ne yapacağmı ,nasl davranacağımı şaşırdım.yardım edin lütfen..ben beni saygı ile dinleyen bir eş istiyorum..nasıl anlatabilirim?[/SIZE]
Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam. Tepenize kadar çıkarmışınız.
Ailenizle bayramlaşmıyor, ikide bir de ayrılırım senden diyor, haksız da oslanız özür diliyorsunuz, aramazsan araam diyor...
Siz hala kaybetmekten korkuyorsunuz...
Kusura bakmayın ama zaten hiç sizin olmamış ki kaybedesiniz.
O sizi zerre kadar kaybetme korkusu yaşamıyor demek ki.
Sizi saygı ile dinleyen eş istemekte haklısınız; ama o kişi bu olmaz bence.
Yapmıyorum ayrıl diyin bakalım bi kerede; azıcık başınız dik olsun..
Bu kadar sinik davranmayın..