Çok mu şey istiyorum?

Benim sorunum sözlümle ilgili..aslında on a dair yazacak çok şeyim var.Hangisinden başlasam bilemiyorum.Öncelikle onu çok seviyorum.Hayatımda kimseye karşı böyle bi duygu hissetmedim.böylesine sevginin kötü tarafları da var tabi..Ben çok mu abartıyorum bilmiyorum ama bazı sorunlar var.Mesela ben onun ailesini kendi ailemden ayırmıyorum uzakta oturdukları için her zaman arayıp soruyorum.ama sözlüm benim aileme anne baba bile zor diyor.normal günü geçtim,özel günlerde bayramlarda bile aramıyor.sadece bize geldiği zamanlar ailemle konuşuyor.aile meselesini geçersek bazen bana değer vermediğini düşünüyorum.onu çok sevdiğimi belli ettim her zaman her mesajımda söyledim.ben söyledikçe şımardı sanırım.bazen dediklerini yaptırmak için tehdit ediyor,böyle yapmazsan ayrılırım filan diye..benim yüreğim dayanmıyor öyle dediği zaman..haksız olsada özür dileyerek işler daha kötü olmasın diye geçiştiriyorum.bide sözlüm çok alıngan.darıldığı zaman ben arayana kadar aramıyor.ben ona aramam seni dediğim zaman aramazsan arama ne yapim diyo mesela.ben öle bişi desem beni bi daha aramaz..onnu kaybetmekten korkuyorum..tavır yaptığım zaman hiç umursamıyo,üzüldüğüm konuları anlattığım zaman dinlio gibi yapıyo,ertesi gün yine aynı davranıyo..ne yapacağmı ,nasl davranacağımı şaşırdım.yardım edin lütfen..ben beni saygı ile dinleyen bir eş istiyorum..nasıl anlatabilirim?
[/SIZE]

Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam. Tepenize kadar çıkarmışınız.
Ailenizle bayramlaşmıyor, ikide bir de ayrılırım senden diyor, haksız da oslanız özür diliyorsunuz, aramazsan araam diyor...
Siz hala kaybetmekten korkuyorsunuz...
Kusura bakmayın ama zaten hiç sizin olmamış ki kaybedesiniz.
O sizi zerre kadar kaybetme korkusu yaşamıyor demek ki.
Sizi saygı ile dinleyen eş istemekte haklısınız; ama o kişi bu olmaz bence.
Yapmıyorum ayrıl diyin bakalım bi kerede; azıcık başınız dik olsun..
Bu kadar sinik davranmayın..

Sorun onda değil ki sende..!
Tepene çıkartmışsın,adama adeta tapıyorsun seni ayrılmakla tehtid edince özür diliyorsun.
Hiç mi gururun yok..?
Aşk değil takıntı bu bence.. hayatını karartırsın..
seni sevmeyen sana ailene değer veridklerine değer vermeyen sırf ona taptığın için seninle birlikte bu adam.
acı ama ,böyle..

İmza Larisa :lepi:
müsadenle canımdelikafadulden

Aferin çok doğru yoldasınız
sevgiliniz bulunmaz hint kumaşı ya aman üzmeyin kızdırmayın küstürmeyin evlenince değişecek el üstünde tutacak sizi aman dikkatli olun o kırılmasın siz kırılın

arkadaşım aç gözünü aç artık sevgi hiç karın doyurmuyor bence iyi düşün evlenmeden
yoksa canın çok daha fazla yanacak gibi

evlenince değişir diyo düşündüğümüz herşey
evlenince 10kat sorunlu bi hal alıyor
bende ilk başta herşeyi alttan aldım tamam dedim
şimdi aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum
mutsuzum
değer miydi?
düşünmek istemiyorum!!!!
değmez cevabını verirsem kendime diye korkuyorum
sen kendim ol her zaman alttan alan taraf olma
yoksa sonrası çok daha kötü sonuçlar doğuruyor

Hayır cok bişey istemiyorsun ..
Cünkü buna benzer şeyleri bende yasiyordum.
Bana da derdi sunu yapsansan aramam seni , ben dediğim zaman aramazsan arama beni istemeyeni bende istemem derdi..

Kavga etsek o aramaz ben arardim ..
Hep ben ..
daha sonra tartişmamizda ilk günün sonunda o aradi ,cok zoruna gittiğini hep benden telefon beklediğini , kim araarsa benmişim gibi teline baktiğini söyledi.
Bundan sonralarda da ben aramadim o aradi.
Kacan kovalanır arkadasların dediği gibi.
Üzülme sen , şımartiyoruz cok fazla erkekleri , değmiyorlar.
Hemen biyerleri tavan yapıyor malesef...

Son düzenleme:
Sızın kaybetme korkunuz var.
Pekı ya onun?
Olmadıgı o kadar asıkar ortada kı!

ılerıde evlendıgınızde de sızden bır talebı oldugunda,
ustelık bu basıt bır talep dahı olsa,
yerıne getırmedıgınızde sızden bosanacagı tehdıtlerını yagdırmayacagı ne malum?

Bu kısının sızı anlamasını beklemeyın!
Ya sız kendınızı anlatın, ya da yol yol verın gıtsın!

Bır kez de sız ona dıyın,
'yeter be bu sekılde davranmaya devam edeceksen ayrılırım' dıye.
Bak gor, sevıyorsa nasıl da kendıne cekı duzen verecek.
Yok umursamadı mı, o vakıt anlarsınız kı bu sızın bekledıgınız kısı degıl.
Gelecegınızı rıske atmayın, bır kez sadece bır kez yazdıgımı deneyın!
Emın olun belkı sozlunuzu kaybedersınız fakat,
daha saglıklı bır gelecek kazanmıs olursunuz.

valla herkes söylenecek herşeyi söylemiş,
ben ikide bir ayrılırım diye tehdit eden birine bi defol git madem der kapı önüne koyuverirdim! o da aklı başına gelince kapında köle olurdu..

biraz kendinizi ağırdan satın bence, çok şımartmışsınız hemen ne demek ayrılalım falan, çocuk oyuncağı mı bu.. onun yaptıklarının aynısını ona tekrarlayın, sizi kaybetme korkusunu oluşturun biraz, burnu sürtülsün.

düzelmez hayatım düzelmez sen başta koysaydın keşke tavrını şimdi ne desem yapıyor zaten diye düşünüyor alıştı da artık zoruna gider sen tavrını değiştirsen bile kaldıramaz bak sen değiştir ona karşı tavrını nasıl bambaşka birini göreceksin karşında sen ayrılamam diyorsun ama o gözünü bile kırpmaz..dene gör.

çok yüzgöz olmuşsunuz yazık en güzel yıllarınız üzülerek geçmesin seni sevmeyeni umursamayanı sende umursama

bence oturup konuşmalısın herşeyi bize anlattıgın gibi anlatmalısın

dersin ona da ben sana deger verdiğm içinmi böyle karşılık görüyorum diye nedenini bir sormalısın bi

açıklaması vardır mutlaka dimi

kendinden başka kimseyi düşünmeyen sadece ben varım edalarında bencil insanlar
böyle inşanlarla ömür geçmez giden ömür hep senden olur ona hiçbişey olmaz herşeyi senden bekler her fedakarlığ senin yapmanı ister
oldu canımm yok öyle üç kuruşa beş köfte seviyosan göstereceksin yok öyle aramazsan arama dediğimi yapmazsan ayrılırım ne demek ya...
bence iyi düşün kararını ver sadece senin sevgin ilişkiyi kurtarmaz gün gelir sende isyan edersin şimdi herşey toz pembe olabilir ama ilerde çok pişman olursun
tecrübeyle sabit...

sen çıkarmışsın onu tepene hayatım.boshayallersmile yanındayken almışsın göklere koymuşsun..sözlünde sana tepeden bakıyor doğal olarak.. bi eşitle önce durumu..:hulya:

iki gündür çok iyiyim arkadaşlar..dediğinizi uyguladım.sabah işe giderken aradı ondan sonra ben gün içersiinde hiç mesaj atmadım.doğal olarak meraklandı ve o mesaj yağmuruna tuttu..hayırdır küsmüyz filan diye sordu hatta..ilginçtir ki o gün kandilde ailemi aradı.iki gündür de aramıyorum o hep arıyo.telefonda konuşurken hiç umursamamış gibi yaptım.sanırım bazı şeyler yoluna girmeye başladı galiba .içim elvermesede tersliyorum biraz.kendimi tutuyorum gün içinde mesaj atmıyorum o atarsa cevap veriyorum..teşekkürler arkadaşlar..umarım daha güzel olur herşey.

Benim sorunum sözlümle ilgili..aslında on a dair yazacak çok şeyim var.Hangisinden başlasam bilemiyorum.Öncelikle onu çok seviyorum.Hayatımda kimseye karşı böyle bi duygu hissetmedim.böylesine sevginin kötü tarafları da var tabi..Ben çok mu abartıyorum bilmiyorum ama bazı sorunlar var.Mesela ben onun ailesini kendi ailemden ayırmıyorum uzakta oturdukları için her zaman arayıp soruyorum.ama sözlüm benim aileme anne baba bile zor diyor.normal günü geçtim,özel günlerde bayramlarda bile aramıyor.sadece bize geldiği zamanlar ailemle konuşuyor.aile meselesini geçersek bazen bana değer vermediğini düşünüyorum.onu çok sevdiğimi belli ettim her zaman her mesajımda söyledim.ben söyledikçe şımardı sanırım.bazen dediklerini yaptırmak için tehdit ediyor,böyle yapmazsan ayrılırım filan diye..benim yüreğim dayanmıyor öyle dediği zaman..haksız olsada özür dileyerek işler daha kötü olmasın diye geçiştiriyorum.bide sözlüm çok alıngan.darıldığı zaman ben arayana kadar aramıyor.ben ona aramam seni dediğim zaman aramazsan arama ne yapim diyo mesela.ben öle bişi desem beni bi daha aramaz..onnu kaybetmekten korkuyorum..tavır yaptığım zaman hiç umursamıyo,üzüldüğüm konuları anlattığım zaman dinlio gibi yapıyo,ertesi gün yine aynı davranıyo..ne yapacağmı ,nasl davranacağımı şaşırdım.yardım edin lütfen..ben beni saygı ile dinleyen bir eş istiyorum..nasıl anlatabilirim?
[/SIZE]

:1shok: ayrılmakla tehdit edip bişeyler mi yaptırmaya çalışıyor??aileni aramıyor sormuyor,senin derdini dinlemiyor,aramam seni dediğinde aramassan arama diyo,haksız olduğu halde sen özür diliyorsun..................................

bu adamın seni sevdiğinden eminmisin?

sen onu kaybetmekten korkuyorsun ama görüldüğü kadarıyla onun hiç böyle bir korkusu yok..........

elle tutulur bir taraf göremedim ben bu ilişkide....o yüzden ılımlı yorum yapamayacağım canım kusura bakma......bence böyle biriyle evlilik pek sağlıklı olmaz...

şimdi düzeldi gibi diyorsun umarım böyle devam eder....

cok yüz vermişsin üstüne düşmüşsün,,
anne babanı aramamasını anormal karşılamam cünkü erkeklerin geneli böyle
ama özel günderde arayıp bi hatır sormalı
bu anlattıklarına gelince bunları daha cok kızlar yapar
senin sözlünde bi acaypmiş..
bence oturup güzece konuşman gerekiyor
küsen trip atan erkek hiç çekilmez cok üzülürsün...

Back
X