Çok mu şey istiyorum?

mesrubat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
266
27
33
Merhabalar ablalarım ve arkadaşlar. Sevgilimle 5.5aylık bir ilişkim var.Başlarda her gece uzun ve güzel mesajlar atardı.Sabah uyandığımda mutluluktan uçardım.Son 2 aydır bunu yapmıyor ve eskisi kadar ilgisini hissedemiyorum.Sürekli seni seviyorum diyor ama eskisi gibi olmuyor.Sevgisine de eminim.Bir de alışmışım ben her sabah umutla bakıyorum telefona yok yok yok.Üzülüyorum.Acaba bir hatam mı var diyorum.Birkaç kez söyledim.İçten yaşanmalı bu daha önemli diyor.Arkadaşlarıma erkek arkadaşları güzel şeyler söylüyor kıskanıyorum ister istemez.Ona güzel şeyler yazdığımda ben beceremiyorum dilim dönmez söylediklerinin aynıları senin içinde geçerli diyo.Sinirlerim bozuluyor.Çünkü o o kadar güzel şeyler söylerdi ki yanında kendimi kötü ve duygusuz hissederdim.
Cumartesi gecesi mesaj attım.İstediğim iki şey vardı.1.si sigarayı bırakman.Çünkü kendine bu şekilde zarar vermen beni üzüyordu.Ama çok uğraştım bırakmak istemedin çabalamadın bile. 2.si ilgi.Tıpkı herkes gibi.Her sabah her gece bekledim.Yapamadın.Ama artık bu iki konu hakkında da tek kelime söylemeyeceğim ve bu konu tekrar açılmayacak.Sabah hiç birşey olmamış gibi davranalım. Ertesi gün gün günaydın söz düzeltmeye çalışıcam herşeyi yazdı.Bende bir daha bu konu açılmasın dedim ve normal konuşmaya devam ettim.O böyle yaptıkça soğuyorum ondan.Mesafeli hissediyorum kendimi ona.Sizce ben mi fazla beklenti içerisindeyim? Böyle yapmaktaki amacı ne olabilir?
Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Adamin huyu iste. Baslarda tavlayana kadar guzel laflar. 3 ay sonra gercek okuz cikar ortaya. Sigarayi birakmasini isteyemezsin bence. Hep iciyormus. O da istiyorsa destek olursun. Diger kisim tamamen turk erkeginin kabaligi. Beklentilerini dusur. Iliskiniz normal bir rutine girmis artik heralde.. her daim sana guzel soz soyleyecek erkekler de var. Ama elindeki malesef onlardan degil :)

Bir tavsiye arkadaslarinla sakin kiyas yapma. Mutsuz olursun..

Sevgilin yapmıyorsa sen yap :)
İçinden gelerek yap karşılık bekleme, kendinden eminmisin onu sevdiğine?
Ya da biraz uzak dur bakalım. Kaçan kovalanır her zaman, ilgini azalt ama tamamen kopma.

Sevgilinizin huyu bu.. Düzeltmeye çalışmakla olmuyor siz ben ilgi istiyorum vs dersiniz 3 gün ilgili davranır 3 günün sonunda yine eskiye döner Eğer son 2 aydır bir sorunu varsa çözemediği belkide o yüzden böyle davranıyordur yada bir tartışma yaşadıysanız son 2 ay içerisinde onunla ilgili kaygıları yada aklında soru işareleride kalmış olabilir.. :44:

İnsan bekliyor işte.Diyorum eskisi kadar güzel ve iyi gelmiyor muyum acaba ona.Ben rutine girmesini istemedim hiç.Hep öyle kalalım istedim.Arkadaşlarım anlatınca istemedende olsa kıskanıyorum.Bu kadar kısa bi sürede eskimemeliydik bence.

En başından böyle olsa anlayabilirdim ama o kadar güzel şeyler söylerdi ki utanırdım karşısında.Soruyorum bir problemimiz mi var.Kendimi sevgi dilenirmiş gibi hissediyorum.Alçalıyorum sanki karşısında.

Sevgilin yapmıyorsa sen yap :)
İçinden gelerek yap karşılık bekleme, kendinden eminmisin onu sevdiğine?
Ya da biraz uzak dur bakalım. Kaçan kovalanır her zaman, ilgini azalt ama tamamen kopma.

İkisinide denedim ve ikisinde de mutsuz oldum.Uzak dursam tartışma çıkıyor,karşılık beklemeden güzel davransam bi süre sonra karşılığını alamadığımdan çok üzülüyorum.

İlgi konusunda; genellikle gördüğüm bu
İlişki başında erkekler aşırı ulgi gösteriyor sonra bırakıyor
Siz güzel şeyler yazın abartmadan
O da eni sonunda karşılık vermeye başlar

Sigara konusunda; uzun uğraşlar sonucunda sevgilime sigarayı bıraktırdım
Ama ne kavgalar ettik neler neler yaşadık
Olsun artık sigara içmiyor ikimiz de mutluyuz bu konuda
Siz de sigara içmesine çok karşıysanız bıraktırmaya çalışın

İlgi konusunda fazla baskıcı olmasanız bence sizin için daha hayırlısı olur..
'' Neden böylesin neden eskisi gibi değilsin şu aralar böyleyiz niye '' gibi sorgulayıcı cümleler , bir ilişkiyi düzeltmesi gereken yerde bozabilir de..

Yani kişinin aklına olumsuzlukları aranızda ki anlaşmazlıkları bizzat kendi cümlelerinizle yansıtmış olursunuz.. Buda hiç iyi olmaz..
Ne kadar ilgi görüyorsan o kadar ilgi göster..

Ayrıca sen ne kadar onun iyiliğini istesen de ''sigarayı bırakmanı istiyorum'' desende o kendi istemedikten sonra hiç bir şey yaptıramazsın.
Yani boşa kürek çekmiş olursun..

erkekler genel olarak ilgi bekleyen kadını sevmez..biraz soğuk olacan dostum :) Ama soğuk olayım derken de kalp kırma..

Karşıyım ama büyük yemin ettim bu koniyu açmayacağım diye.İstemiyor.Ben elimden geleni yaptım ama o yapmıyor. o nasıl davranırsa öyle davranmak en doğrusu galiba.

Karşıyım ama büyük yemin ettim bu koniyu açmayacağım diye.İstemiyor.Ben elimden geleni yaptım ama o yapmıyor. o nasıl davranırsa öyle davranmak en doğrusu galiba.

Hm anladım..
Ben iliski basında sigarayı bırakmazsa ayrılacagımı soylemiştim
1 yıl sonunda bıraktı

Umarim kendiliginden bırakır madem..

Bence bir süre uzak durun aranıza mesafe koyun sizi seviyorsa illa sorucaktır bir sorunmu var neden böylesin diye sizde rahatsız olduğunuz şeyleri tatlı dille bunlardan rahatsız oluyorum filan diyebilirsiniz o zaman belki sorunuza cevap alırsınız..

Iliski oturmus sonucta ilk gunlerki ilgiyi beklemen yanlis. Icinden geliyosa kendin yap, ama ona baski yapma. zorla guzellik olmaz, kendinden sogutuyosun

Hepsi ilk aylarda yapar sonradan yapmaz, bu böle. Kikisi 5 ay ilgi gosterir kimisi bir yıl ama biyerden sonra o ilgi azalr. Skma canını

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazi erkekler boyle canim benim erkek arkadasimda basta upuzun mesajlar yazardi bende yazardim sonra yazmamaya basladi cunku mesaj yazmayi pek sevmez artik yuz yuze veya telefonda böyle guzel sozler soyluyor bi sure sonra zaten sevgili degilde cok yakin arkadas gibi olunuyor genelde iliskilerde bende derim hep ilgilenmiyorsun diyr ona gore cok ilgili ama bence biz cok sevdigimiz icin mukemmellestiriyoruz sevdiklerimizi . Benimkide birakamiyor sigara baskida yaptim susup bekledim de daha birakacak ya da o birakmadan ben baslicam :)

Son düzenleme:
Sigara alışkanlığı sonradan başlamadıysa, bırakması konusunda baskı yapmanız yanlış.
Sigara içen biri, bıraksa bile hiç kullanmayan birine göre tekrar başlama potansiyeli yüksek. Ancak kendisinin rahatsız olması gerekir ki bıraksın..
Baskı yapmanız ancak uzaklaştırır sizi... Kendi istediğiniz kalıba sokmaya çalışmayın onu. Herkes kendisini başkasının düşündüğünden daha çok düşünür..

İlgisinin azalmasının sebebi siz de olabilirsiniz... Bir süre siz ilgi gösterin... mesajlar atın, güzel sözler söyleyin...

Iliski oturmus sonucta ilk gunlerki ilgiyi beklemen yanlis. Icinden geliyosa kendin yap, ama ona baski yapma. zorla guzellik olmaz, kendinden sogutuyosun

Zorlamadım hiç bir zaman Benim ilk ilişkim ciddi olarak ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum .Bazen bocalıyorum.Bunun her ilişkide olduğunu bilmiyordum birazda .Ben bendeb soğudu zannetmiştin

Kendisine göz göre göre zarar vermesi beni rahatsız ediyor.Onu öyle görünce üzülüyorum.Bırakmasını istemem hakkım.Onu hiç bu konuda zorlamadım siz zorladığımı zannettiniz galiba.Sadece bıraksan çok sevinirim mutlu olurum dedim.Ki bir sevgili olarak dogal hakkım olduğunu düşünüyorum.
Elimden geldiğince ilgi gösteriyorum.Güzel sözler söylemeye çalışıyorum. Ama galiba rutinleştik biz..

Son cümlenizi bende sarfettim.Kızdı bana :) Sigara mı içeceksin kız dediğin içer mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…