cok mu sıkıyorum?davranislari altinda baska neden mi var

kızlar konuyu kapatıp iyi mi olmalıyım fazla üstüne düşmeyerek yoksa sonuna kadar kavgamı etmeliyim

Derdinin sebebini kendin bulmuşsun zaten.

Niye her istediğini yapıyorsun ki sen onun ?

Al karşına ciddi ciddi konuş.

ilk başlarda üzülmesin diyerek dediğini yaptım hep sonradan alıştı gittikçe tepeme çıktı istediği biseyi yapmadıkca neden yapmıyosun diye kızdı sinirlendi.bastan yüz verip geri düzeltememem benim hatam oldu.şu anki konu bu konu karşısında ne yapmam gerektiği üstüne düsmicem artık.ama bu konuyu nası bişekilde sonlandırmalıyım bilmiyorum.

Bildiğim tek şey var böyle durumlarda;
İlgi beklemek yerine ilgisiz olacaksın.

Ona hesap sormaktan vazgeçemiyorsan hiç karışmıcaksın.
En kesin çözüm bu.

Yazdıklarından öyle bir imaj çıkıyor ki...
Sanki seni kısıtlamış,hatta eve kapatmış,kimseyle görüştürmüyor.
Senin de cansıkıntısından tek meşgalen,1 satırlık belki 1 kelimelik mesajlar olmuş:)
Tabii ki bu kadar değildir ama şu satırlardan gözümün önüne gelen imaj maalesef böyle...

Bir insanın seni düşündüğünü göstermek için mesaj yazması gerekmez.
Mesaj yazması da seni düşündüğünü göstermez her zaman:)
Bırak erkek arkadaşlarıyla çıktığında yazmasın.İşteyken yazmasın.
O kadar zoraki yazacağına 1 kez arasın ama özlediği için arasın.

Senden sıkılmış muhtemelen bu yüzden umursamıyor pek. Bu tip erkekler genelde hoşlandıkları kadınların peşinden koşar elde edince de sıkılıp başkasına giderler. Böylelerinden uzak durmak yararına olur. Hiçbirşey yapma bence zira üstüne düştükçe kendini birşey sanmaya başlayacaktır. Uzak dur, tavır al hatta yapabiliyorsan yolları ayırmaya kadar git. Yoksa daha fazla üzülürsün

birincisi ''addım'' değil attım olmalı . ayrıca Türkçe'miz de çok güzel sesli harfler var onları kullanmanı ve yazıları yazarken paragraf yapmanı rica ediyorum . uzun yazılar göz yoruyor ve paragraf olmayıp böyle eksik yazılınca zor okunuyor .

her neyse gelelim senin konuna. birincisi erkek arkadaşın haklı evet bence de sıkmışsın onu arada elbet erkek arkadaşlarıyla çıkacak ve muhabbet edecek. ayrıca onların yanında sana mesaj atmaması doğal . şahsen bir arkadaşım benim yanımda sürekli mesajlaşıp konuşsa birileriyle ben rahatsız olurum muhabbet mi edeceğiz yoksa telefonla mı uğraşacağız diye. aynı zamanda ne onun senden izin alması nede senin ondan izin alma gibi bir durumun olmamalı bence. he sana gitme der ısrar eder sen gidiyorsun ben istemediğimde dersin gerekirse verirsin ağzının payını. ama o gitme dediğinde ben gitmem o yapma dediğimde ben yapmam o da yapmasın diye bir şey yok .

yeri geliyor evli erkekler evli bayanlar uzaklaşmak istiyor ve haklılar. her an sevdiğin insan yanında olamaz seninle ilgilenemez ve konuşamaz . bu çok çok doğal. biraz rahat bırakırsan ilgilenmezsen çok ve sende onun gibi kafanın dikine gidersen... o mesaj attığında biraz cevap vermezsen kıymete binersin. sen mesaj atmadın o da mı atmadı bırak atmasın ama o atmadıysa sende atma birazcık sabret. elbet diyecektir ki bu kız benimle ilgilenmiyor ne oldu .

he baktın mesaj atıp aramadı çık dışarı o esnada arayacağı tuttu de ki dışarıdayım, haberim niye yok derse de eğer arasaydın olurdu de . emin ol sinirlenecektir ama bir süre sonra seni gerçekten seviyorsa hatasını anlayacaktır ve özür dileyecektir, sevmiyorsa ayrılacaktır zaten..

şimdi diyeceksin ki bu kadar konuştun sen hiç mi sıkmıyorsun sevgilini? ben zamanında öyle bir sıktım ki baktım sonuç almıyorum sana dediklerimi yaptım şimdi o arıyor. tecrübe ile sabittir yani

Son düzenleme:
artık sık aramayı bırak o da merak etsin niye aramıyorki diye.sen hiç aramazsan gör o seni aramaya başlayacak.beni sevmiyorsun ilgilenmiyorsun falan gibi konuşma.o hiç diyor mu sana.tabi beyefendi ilgiden sevgiden emin umursamıyor bile.o ilgiyi kes sen de onu şüpheye düşür,gör bak senle nasıl ilgileniyor.bunları yapmazsan daha çook sinir olursun.kendini tut ilgi gösterme ancak o zaman değiştirirsin onu

kaçan kovalanır canım, üstüne düşme çok fazla..

bence sen olayi tam olarak anlamisin evet dogru tek mesguliyetim onun tek kelimelik mesajlari onda bile mutlu oluyorum.simdiye kadar beni üzdûgûnü bana yaptiklarini hep yazip toparlayip bi mesaj attim tam o sirada napiyosun diye mesaj geldi yatiyorum dedim tabi o ilk attigim mesaja cevap verdi ne demek istiyosun bu ne demek ayrilcan mi baskasinami gitcen dedi bende bu söyledklerini yapmam bana yaptiklarini degistrmicek istedigini düsünmekte ózgürsün sonradan dûsündügümede burnunu soktun deme diye mesaj yazdim cevap vermedi.bundan sonra önemli olan kendmi nasi tutup arayip sormayacagim

Arkadaşım artık yazma bişey uzun uzun mektup gibi mesajlar atma bence. Biraz ilgisiz davran, arkadaşlarıyla mı gidiyor, tamam aşkım gidin de. Biz de çıkıcaz arkadaşlarla de. Fazla sıkma ama çok da ilgisiz kalma. O şu an çok rahat kaybetme korkusu yok gibi sen ilgilendikçe bir yerleri tavan yapıyor belli.. Normalde ilişkilerde bu tür oyunlara karşıyım ama buna mecbur bırakıyorlar malesef.. Unutma kaçan kovalanır, ne kadar klasik olsa da bu böyle

nişanlın yada sözlün olsa dicem ki düğün sttresindendir bizdede oldu çünkü ama sewgili olunca işler değişiyor. bu çocuk rahatlığa alışmış belli. sıkıya gelemiyor. kaybetme korkusu yok en basta ... kovaladıkça kaçıyor rolleri değiş sende artık . bukadar merk edip arama sorma üstüne düşme o merk edip arasın ya

biraz uzak dur bakalım...
zamanla aklı başına gelir diye düşünüyorum eğer seviyorsa gerçekten...

bence artık sende onu arama adamı rahat bırak hergün kendi hakkında rapor verme sanırım evli dahi değilsin ne diye sanki evli gibi yapıyorsun bırak ne yapmak istiyorsa yapsın bu arada sende özgür ol belki çevresinde yeni bir kız ona taktı senle hertürlü yaşadı ne yaşanacak varsa , dua et ki evli değilsin bu tür adamlar evlenince birde kadını aldatır , sende olanları kabul et ve canını sıkma , belli ki sana olan ilgisi ve sevgisi çoktan bitmiş sen uzatmaları oynama

bugün ilgilenmeye basladi hastaneye gitcektim birlikte gidelim carsamba günü dedi.sabah uyanir uyanmaz nerdesin yazdi arada napiyosun falan dedi.

Madem akıl istiyorsun canım, biraz seni eleştirerek kendimce doğruları yazacağım sana.

Önceki açtığın konulardan biliyorum ki, türbanlısın, ve bir ara sırf sevgilinin gözü başkasını görmesin diye açılmayı düşünüyordun, yani bu adamı o kadar çok seviyorsun ki, artık kendi kişiliğinden tarzından ödün vermeyi düşünmeye başlamışsın (bilmiyorum belkide açılmışsındır). Bir ilişki tabiki karşılıklı olarak bazı şeylerden ödün vererek uzun bir ömürlü olur. Ama bu ödün verdiğin şeyi kesinlikle yanlış buldum.

Aranızda bir söz nişan bile olmadan erkek arkadaşınla cinsel ilişkiye girmeye başlamışsın (ki sözlü nişanlı biri bile evlenmeden bu değerleri yaşamaması gerek). Şimdide korkuların başlamış ki ''beni az arıyor, az soruyor, beni sevmiyor mu'' diye. Sen kendi kendini zaten onun gözünden düşürmüşün, kıymet bırakmamışsın kendinde.

ŞİMDİ NAZLANMAYA DA SIZLANMAYA DA HAKKIN YOK. Ne yap et, biran önce evlen mutlaka. Hem kafan rahat etsin hemde bu günahlardan kurtul!!!!

ben de boşver kendini çek dicektim ama arkadaşın yorumunu görünce diğer konularına bakmadan duramadım. ilişki yaşadığın, daha başından herşeyini verdiğin için korkuyosun sanırım. rest çekebilecek cesaretin yok anladığım kadarıyla olamıcakta. Ama şunu da bil üstüne düştükçe daha kolay kaçırırsın onu. hem onla birlikte oldun diye evlenmek zorunda olduğunu da düşünmüyorum ben. tamam birşey yaşamışsın doğru ya da yanlış yargılaması bize düşmez ama daha şimdiden neredeyse onun isteğine göre nefes alıcağının garantisini vermişsin. sen her zaman ceptesin yani aldatsa bile onu beklemek zorunda kalıcağını düşnüyodur eminim. kendine saygın olsun biraz okuyosun sanırım neden okulunu bitirip kendi ayaların üzerinde ,kimseye eyvallahın olmadan durmayı düşünmüyosun.. sen kendine saygı duy ki başkaları da duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…