• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok mu sıkıyorum?davranislari altinda baska neden mi var

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
sevgilimin benden sikildigini düsünüyorum artik.benle eskisi gibi konusmuyo yada ben öle saniyorum.bi insan her dk calismaz calissa bile 1,2 dk bos kalir.son zmnlarda nerdeyse gündüz hic yazmiyo ben aradikca konusuyoruz calisiyorum diyo bende kaptiyorum.aksamlarida gec gidiyo ya o ya ben yorgun olup uyuyoruz her gün bóle.bos oldugunda bile gündüz yazmiyo cnkü anlatiyo sunu yaptim sunu gidip aldm diye.arkadaslari cok ónemli onun icin ben kizmasam elinden gelse her bulusmamzda yaninda getircek.ben kizmadigim zmanlar her dk calisilirmi bu ne ya dedgmde yaziyo ama kendi hatalarini górmüyo.ben genelde onun istemedgi biseyi yapmam gidme dedigi yere gitmem.arkadaslarnin yanindayken aklina bile gelmiyorum nerdeyse.dün is cikisi arkadaslariyla birlikte baglarina gittiler.gitme onlarin yaninda benle ilgilenmiyosun zaten az konusuyoruz dedim.noluyo gidince sanki ortamda kiz var gibi davraniyosun oturup sohbet edip yatcaz dedi.benmle oturup konusmaz mesajlasmaz hic sabaha kadar ben onun her dedigini yaparken o benimki yapmiyo benimle ilgilenmiyo.ben olmasam arkdaslari olsa sorun olmaz óle gibi hissdiyorum.neyse gece mesaj attim benimle ilgilenmdign eglencen icin beni üzdügn zoruma gidiyo ben bóle yapmiyorum sana diye.1 gibi kalktim baktim hic mesaj atmamis aradim kcta kalktin diye 10 da dedi niye hic mesaj atmadn ddim bni sikma .ben sana tavir yapma dedim dedi niye yazmadin ya suclusunda naptin dedim gûvenmiyosan konusma benimle ben naptimda büyütüyosun dedi üste cikmaya calisti benimle sbaha kadar hc konusmadin arkadaslarin eglencen icin hep beni yoksaydin dedim kapattim.azöncede askim yazmis ? isareti góndrdim ne? yazmis ne askimi ne var dedim tm yok bse yazdi.bnde ardindan su mesaji addim
Sana addgim mesjlri okuyark düzelmye calisma.bni önemsesn düsnmedn harekt edp knusmazsn.istdgini ypablmek gezeblmk icn bni yksaymazsn.üzlmüyorm artk bna deger verdigini dsündügüm ana kdar hep üzüldm.dger vermiyosun kendmi ypratmya gerk yk.keyfinide bnim icin kacirma.siktigim bunalttigm herseye karistigm icnde özr dlerm dedim ve yazmadi

sevgilimin benden sikildigini düsünüyorum artik.benle eskisi gibi konusmuyo yada ben öle saniyorum.bi insan her dk calismaz calissa bile 1,2 dk bos kalir.son zmnlarda nerdeyse gündüz hic yazmiyo ben aradikca konusuyoruz calisiyorum diyo bende kaptiyorum.aksamlarida gec gidiyo ya o ya ben yorgun olup uyuyoruz her gün bóle.bos oldugunda bile gündüz yazmiyo cnkü anlatiyo sunu yaptim sunu gidip aldm diye.arkadaslari cok ónemli onun icin ben kizmasam elinden gelse her bulusmamzda yaninda getircek.ben kizmadigim zmanlar her dk calisilirmi bu ne ya dedgmde yaziyo ama kendi hatalarini górmüyo.ben genelde onun istemedgi biseyi yapmam gidme dedigi yere gitmem.arkadaslarnin yanindayken aklina bile gelmiyorum nerdeyse.dün is cikisi arkadaslariyla birlikte baglarina gittiler.gitme onlarin yaninda benle ilgilenmiyosun zaten az konusuyoruz dedim.noluyo gidince sanki ortamda kiz var gibi davraniyosun oturup sohbet edip yatcaz dedi.benmle oturup konusmaz mesajlasmaz hic sabaha kadar ben onun her dedigini yaparken o benimki yapmiyo benimle ilgilenmiyo.ben olmasam arkdaslari olsa sorun olmaz óle gibi hissdiyorum.neyse gece mesaj attim benimle ilgilenmdign eglencen icin beni üzdügn zoruma gidiyo ben bóle yapmiyorum sana diye.1 gibi kalktim baktim hic mesaj atmamis aradim kcta kalktin diye 10 da dedi niye hic mesaj atmadn ddim bni sikma .ben sana tavir yapma dedim dedi niye yazmadin ya suclusunda naptin dedim gûvenmiyosan konusma benimle ben naptimda büyütüyosun dedi üste cikmaya calisti benimle sbaha kadar hc konusmadin arkadaslarin eglencen icin hep beni yoksaydin dedim kapattim.azöncede askim yazmis ? isareti góndrdim ne? yazmis ne askimi ne var dedim tm yok bse yazdi.bnde ardindan su mesaji addim
Sana addgim mesjlri okuyark düzelmye calisma.bni önemsesn düsnmedn harekt edp knusmazsn.istdgini ypablmek gezeblmk icn bni yksaymazsn.üzlmüyorm artk bna deger verdigini dsündügüm ana kdar hep üzüldm.dger vermiyosun kendmi ypratmya gerk yk.keyfinide bnim icin kacirma.siktigim bunalttigm herseye karistigm icnde özr dlerm dedim ve yazmadi

canım üzgünüm ama belli ki eskisi kadar sevmiyor ve eskisi kadar umrunda değilsin.. konuşmak isteyen insan işi bahane etmez.
bi yol bulur konuşur 5 dakika bile olsa..
kaybetme korkusu kalmamış, boşver üstüne düştükçe daha da değersizleşirsin.
uzak dur bence ondan. hatasını anlar düzelirse ne ala, ama anlamazsa unut gitsin.
onunla mı uğraşacaksın..

bu erkeklerin hepsi aptal ya.. neysee..

ben onla bi sn ble olsun konusmadan yapamiyodum kizdikca sitem ettikce sikma bunaltma dedi.belki dogru cok skyorum dedim ama dayanamadim ya ben cok ilgi istedim yada o beni birakti

Niye sen onun her dediğini yapıyorsun onu anlayamadım.Kararlarını kendin al.
Sen doğruyu yanlışı bilirsin zaten.

Diğer kısma gelince senin ki ilgi sarhoşu olmuş artık boğulduğunu düşünüyor.
Sen sürekli üstüne düştükçe aradıkça beni niye aramıyorsun deyip kendini hatırlattıkça aslında ona engel oluyorsun.Bırak seni aramasına özlemesine izin ver.

kendinden çok ödün vermişsin
bence biraz rahat ol zamana bırak

Bi süre arama sorma üstüne düşme seviyorsa zaten bunu fark edip bişeyleri düzeltme yoluna gidecektir üstüne düştükçe kaçıyor bunlar :20:
Hepsi aynı zatenn :14:
Eğer seviyorsa kendi gelir zaten yoksa boşuna kendini yıpratıp üzme :43:

Niye sen onun her dediğini yapıyorsun onu anlayamadım.Kararlarını kendin al.
Sen doğruyu yanlışı bilirsin zaten.

Diğer kısma gelince senin ki ilgi sarhoşu olmuş artık boğulduğunu düşünüyor.
Sen sürekli üstüne düştükçe aradıkça beni niye aramıyorsun deyip kendini hatırlattıkça aslında ona engel oluyorsun.Bırak seni aramasına özlemesine izin ver.

ben sikmayip aramadikcada niye beni aramiyosun mesaj atmiyosun hadi ben calisiyorum sen napiyosun diyip beni suclu duruma düsürüyo.bende cok sktgimi düsünüyorum ama arkadaslariyla her an birlikte onlardan neden skilmiyo geceleri bile bazen birlikteler diye canim skiliyo sinirleniyorum kendi icimde savasiyorum

Sinir oldum doğrusu erkek arkadaşının tavırlarına. Sanırım onu gereğinden fazla şımartmışsın. Ne demek saatlerce mesaja cevap vermemek. Bırak hiç üstüne düşme, belli ki poposu fena kalkmış, insin biraz aşağı, ilgilenme.

bence aynı seyi yapmalısın.onun yaptıklarını yapmalısın.
arkadaslarıylamı beraber devamlı sende ol.
seni aramıyormu arama.bırak o senin peşinden kossun. :20:
bosa dememişler kaçan kovalanır.

canım seninkinde ya özgven çok fazla yada totosu nirvanaya ulaşmış... ne demek msja cevap vermemek ya ?? calısıyordur yogundur onu anlarımda merak eden özleyen insan iş yogunlugu bile olsa wcde yazar yahu bence beyfendinin dediğini yap hiçççççççççççç ilgilenme madem ilgi sarhoşu olmuş bırak ilgisizliinle ayılsın... çantada keklik durumu resmen biraz uç bakalım görür o kekliği :52: bu boşlukta sende birşeylerle meşgul ol bence hem kafan dagılır öküze kafanı takmazsın hemde seninde meşgulıyetın olur

Öncelikle nolur, Allah askina su yazilarinizi düzeltin.
Civi yazisi gibi.
Okumak maharet meselesi.
Yardimci olmak istiyorum ama okumak eziyet oluyor.

Sorununuza gelirsek;
Sürekli " ilgilen benimle" modunda ilgi beklemeyin su erkeklerden.
Aslinda hickimseden beklemeyin.
Cünkü hadi benimle ilgilen deyince olacak birsey degil bu.
Tersine insanin ilgileneccegi varsada ilgilenmek istemez böyle bir emrivaki sonrasi.
Biraz, güvenli, kendini seven, ilgi bekleyen degil istemesede ilgi gören olmayi deneyin.
Özellikle erkekler, sürekli ilgi bekleyen kadindan cok kendinden emin kadinlara ilgi gösterir.
Yani sözün özü, siz ondan ilgi istemek yerine kendiniz ilgi odagi olun sevgilinizin.

Öncelikle nolur, Allah askina su yazilarinizi düzeltin.
Civi yazisi gibi.
Okumak maharet meselesi.
Yardimci olmak istiyorum ama okumak eziyet oluyor.

Sorununuza gelirsek;
Sürekli " ilgilen benimle" modunda ilgi beklemeyin su erkeklerden.
Aslinda hickimseden beklemeyin.
Cünkü hadi benimle ilgilen deyince olacak birsey degil bu.
Tersine insanin ilgileneccegi varsada ilgilenmek istemez böyle bir emrivaki sonrasi.
Biraz, güvenli, kendini seven, ilgi bekleyen degil istemesede ilgi gören olmayi deneyin.
Özellikle erkekler, sürekli ilgi bekleyen kadindan cok kendinden emin kadinlara ilgi gösterir.
Yani sözün özü, siz ondan ilgi istemek yerine kendiniz ilgi odagi olun sevgilinizin.

katılıyorum çok haklısın canım:ssz:

askim yazdi demistim azönce bende cevap vermistimya yazmamisti hic simdi mesaj atmis ben biraz uyucam aricak olursan diye yazmadim kime diyorm yazmis uyu uyucaksan benden izin alcak degilsin yazdim.sizce hatasini anliyomu yoksa hatasini órtpasmi edmeye calisiyo

askim yazdi demistim azönce bende cevap vermistimya yazmamisti hic simdi mesaj atmis ben biraz uyucam aricak olursan diye yazmadim kime diyorm yazmis uyu uyucaksan benden izin alcak degilsin yazdim.sizce hatasini anliyomu yoksa hatasini órtpasmi edmeye calisiyo

Bu kaçıncı hatası ilkse anlarda ilk oldugunu sanmıyorum... örtbas bence

ben sikmayip aramadikcada niye beni aramiyosun mesaj atmiyosun hadi ben calisiyorum sen napiyosun diyip beni suclu duruma düsürüyo.bende cok sktgimi düsünüyorum ama arkadaslariyla her an birlikte onlardan neden skilmiyo geceleri bile bazen birlikteler diye canim skiliyo sinirleniyorum kendi icimde savasiyorum

Elbet ara ama bu aramaların sormaların sen beni neden aramıyorsun,ne yapacaksın arkadaşlarla hayır gitme benle kal gibi olmasın.Sen üstüne gittikçe arkadaşarı konusunda daha da bağlanıyor onlara daha bi kıymetleniyor.

Seninde vardır arkadaşların biraz vakit geçir onlarla.Ve sevgilinin arkadaşlarına yasak koyma çok hatalı bir davranış olur.

Son düzenleme:
Sen de onu dinleme arkadaşlarınla gez,toz.
Arasın duyma. Görmedim aşkım de.
Yarın için şuraya gitcem haberin olsun canım de.
Yazma, uyu haber verme uyuyakalmışım de.
O da kendini değersiz hissetsin ancak kendini düzeltir yoksa
üzgünüm işin zor.
Dediğin gibi seven insan sevdiği ile ilgilenir
hiç zamanı yoksa yemek yerken yazar bence de..

Elbet ara ama bu aramaların sormaların sen beni neden aramıyorsun,ne yapacaksın arkadaşlarla hayır gitme benle kal gibi olmasın.Sen üstüne gittikçe arkadaşarı konusunda daha da bağlanıyor onlara daha bi kıymetleniyor.

Seninde vardır arkadaşların biraz vakit geçir onlarla.Ve sevgilinin arkadaşlarına yasak koyma çok hatalı bir davranış olur.

simdi ne yapmaliyim konusmaya calisiyo gibi bi tavri var ben tersliyorum.cünkü cok sinirliyim.konusmayim mi hatasini anlasin konuyu kapatiyim mi kararsizim

Back
X