Çok mu tepki verdim sizce?

allah nazarlardan saklasın canım mutluluğunuzu daim etsin :nazar:
kocanın kıymatini bil vallaa.s.
bu zamnada bölesi milyonda birrr:delphin:

Allah hepimizin yuvasını nazarlardan korusun canım:nazar:
milyonda bir kısmına gelince her ailede olan şeyleri bizde yaşıyoruz inan ama tek şansım o benden sabırlı ben hamileliğimden sonra daha agresif oldum,tahammülüm daha azaldı sanki..olaylarda anlık tepki vermeye başladım önceden 10 a kadar içimden sayardım geçerdi
mesajın ve iyi dileklerin için çookk teşekkürler

tepkınız evet cok asırı adamı dovseydınız barı..

sız kendı ıstegınızle evladınızı dusurebılırmısınız..
oda emın olun zaten emınısınız kendı ıstegıyle dusurmemıstır..

o zaman tepkınız ne oda sızın kadar o bebekten sorumlu ona bısey olsa onunda içi acır...tıpkı sızın ıcınızın acıdıgı gıbı..

tepkınız evet cok asırı adamı dovseydınız barı..

sız kendı ıstegınızle evladınızı dusurebılırmısınız..
oda emın olun zaten emınısınız kendı ıstegıyle dusurmemıstır..

o zaman tepkınız ne oda sızın kadar o bebekten sorumlu ona bısey olsa onunda içi acır...tıpkı sızın ıcınızın acıdıgı gıbı..

eğer kötü niyetli bir davranış olsaydı bu inanın o adam kim olursa olsun öleceğimi bilsem dalardım...o dikkat etmediği böyle bişeyin olmayacağını düşündüğü için kızım bazadan düştü akşam öğrendiğimde ne kadar korktuğumu bir Allah biliyor ama ancak zaman geçtikten ve burdaki arkadaşlarla bu olayı paylaştıktan sonra bunu uzatmaman gerektiğini daha iyi anladım kocamıda çok seviyorum oda daha dikakt etmesinin önemini kavradığını her hareketiyle belli ediyor biz önlemimizi almalıyız gerisi Allaha kalmış tabiki
içi acımalı zaten o babası sonuçta

mesajın için teşekkürler

bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ama tepkin abartılı canım
sanırım ilk çocuğun büyüyene kadar daha nelerle karşılaşıcan canım.bence biraz hazırlıklı ol
eminim eşininde içi sızlamıştır o da böyle olsun istememiştir
benim kızımda benim evde olduğum bir gün merdivenden düştü ve gözünde kayma oldu
buna en çok ben üzüldümsenağlama ama eşim asla beni suçlamadı.:1no2:
çocuk bunlar ne kadar dikkatde etsek olacak olan oluyo canım.çok şükür kızım ameliyat oldu ve şimdi iyi:Saruboceq:
ama hayatta nelerle karşılaşıcaz daha kimbilir
herzaman için biraz sabır ve anlayış iyidir.eşine kızma bencea.s

eğer kötü niyetli bir davranış olsaydı bu inanın o adam kim olursa olsun öleceğimi bilsem dalardım...o dikkat etmediği böyle bişeyin olmayacağını düşündüğü için kızım bazadan düştü akşam öğrendiğimde ne kadar korktuğumu bir Allah biliyor ama ancak zaman geçtikten ve burdaki arkadaşlarla bu olayı paylaştıktan sonra bunu uzatmaman gerektiğini daha iyi anladım kocamıda çok seviyorum oda daha dikakt etmesinin önemini kavradığını her hareketiyle belli ediyor biz önlemimizi almalıyız gerisi Allaha kalmış tabiki
içi acımalı zaten o babası sonuçta

mesajın için teşekkürler

:CüvCüv: rıca ederım canım

Kızım daha dönmeyi bile beceremiyorken ve daha uyurken yastıklarla önünü besleyip lavaboya kadar gittim.ınan 1 dakika..Hanımefendi o bir dakikada uyanmış,ayılmış ve hatta dönüp yastıkları aşıp düşmeyi bile becermiş.Döndüm ve onu yerde buldum.ınan yatakodamda yerde uzaylı görseydim ancak o derece şaşırır ve donakalırdım.O bir saniyede aklımdan neler geçti.Vicdan azabı,korku,kendime kızgınlık,şimdine yapcağım düşüncesi vs vs...Hemen doktoru aradım ağlamış ve tepki vermişse hiçbirşeycik olmaz boşboş bakar tepkisiz kalırsa endişelenin dedi.Gene içim rahat etmedi götürdüm.Ve günlerce de bunu unutamadım.Annelik çok başka birşeymiş.Tepkin yersiz değil sadece biraz uzattığını düşünüyorum.Zaten gönlünüde alacaksın anladığıma göre..Sorun yok çok şükür yani...Allah beterinden korusun hem evladınızı hem sizi..

arkadaşlar diğer konu banu'nun isteği üzerine yöneticiler tarafından silindi.

Silinmesine çok üzüldüm , sadece kapatılsaydı keşke :(
Orda çok değerli yorumlar , paylaşımlar vardı son günlerde yapılan olumsuz yorumlar yüzünden içinden nice dersler ,çıkarabileceğimiz yeni dostlukların kurulduğu 613 safya 'nın böyle yok olup gitmesine açıkçası üzüldüm .
Banucum , kararına saygı duyuyorum , seni belki çok bunalttılar ama üzüntümü de gizlemek istemedim , yoruma kapatılsaydı keşke sadece !!!

Sahiden orda çok değerli paylaşımlar vardı .....

Parafix'in Murathan Mungannın kitabından alıntı yaptığı ve tam olarak hatırlayamadığım "yaralarına yabancı bedenler basanlar sadece mikrop kapar " tam olarak yazamadım malesef gibi gibi çok çok üzüldüm .

yanni bi kadına kadın olarak anlayış gösteremiceksek kimden merhamet umucaktık ki biz. kendi başınıza gelmiş gibi düşünüp neler duyunca yara alırız farkındayken nekdrda acımasız yorular yapıldı.. o kendi hayatı kendi tercihleri saygı duyulmalıydı yargılanmak kimsenin hakkı degildi.kendi aklı kendi duyguları varken sizden akıl mı alıcaktı..
en fazlasıda gece yattıgında o yanlızıgı sizinle mi paylaşıodu . sana uymuosa yorum yapmasydın kendi yaşadıgı yetti bide burdakilerle ugraştı sinr ooldm cidden :47:

konularımızı sildirmek istediğimiz zaman editöre mi mesaj atıyoruz? :44:

evet editörlere mesaj atıyoruz. normal şartlarda her konu silinmiyor bildiğim kadarı ile, sadece kapattırılabiliyor. sadece çok elzem durumlarda yöneticiler konuları siliyor.

sevgili acemicadı, konu dışına çıkmayalım ki gereksiz yere ceza almayalım.
zaten 2 senelik bir konu hortlatıldı.

Hanımlar, bir konuyu açığa kavuşturmak şart oldu. Yanlış anlaşıldı çünkü anladığım kadarıyla...

Banu konuyu aldığı tepkilerden dolayı sildirmedi. Burada açıklayamayacağım çok çok özel ve çok geçerli bazı sebeplerden dolayı sildirmek "zorunda" kaldı.
Yoksa Banu böyle en ufak bir açıklama yapmadan konu sildirecek kadar saygısız biri değil. Orada aylarca destek olan arkadaşları vardı. Çok da buruk şu an emin olabilirsiniz...

anamm burdada banunun konusuna denk gelmişim kızlar banu nasıl iyimi gelişmelr adına bişi yazmıcam çok sevindim adına umarım en kısa zmanada aramıza döner çok kişilikli karakterli bir insan..umarım üyeliğini iptal etmez..:50:

konu dışı mı olur bilemiyorum öyleyse şimdiden özür diliyorum. ama madem bu konu hortlatılmış yazayım, google da arama yapınca banunun konusu çıkıyor malesef.
dilerim hakkında hayırlısı olur banu ve durunun.

konu dışı mı olur bilemiyorum öyleyse şimdiden özür diliyorum. ama madem bu konu hortlatılmış yazayım, google da arama yapınca banunun konusu çıkıyor malesef.
dilerim hakkında hayırlısı olur banu ve durunun.

evet çıkıyorDU. artık çıkmıyor.:40:

o yüzden silindi konusu.
kötü amaçlara alet edilmesin diye.
yoksa ne kimseden ne de yorumlardan kaçmadı banu.

bilenler biliyor zaten onun nasıl bir insan olduğunu...

Kızlar silinmiş-kaldırılmış bir konunun yeri burası mı?Eğer merak ediyor ve söyleyecek sözleriniz varsa konu sahibine özel mesajla iletebilirsiniz.
Konu dışı mesajlara son verelim lütfen.

Son düzenleme:
Back
X