çok mu zayıfım kafama taktım :(

merayaziyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
13
1
0
35
Ankara
Arkadaşlar aslında bu sorunum için bir konu daha açtım fakat cevap alamadığım için bir de burada sormak istedim. Gerçekten sağlıklı yorumlara çok ihtiyacım var. Sevgili hanımlar 48 kiloyum boyum 163. Herkes çok zayıfladın zayıfladın dedikçe ben içime dert ediyorum. Anneminda zayıflık kompleksi vardır sakın kilo alma deyip duruyo ama bende kendimi iyi hissetmiyorum, şimdi kilo alsam biliyorum zayıfla diye başıma ekşir ama ben ideal kilomu ölçtürdüm 55 çıktı. sevgili hanımlar yardımınıza çok ihtiyacım var, mart ayının ilk haftasında da sözüm var orada da "ay gelinimiz bir deri bir kemik" lafını işitirsem üzülürüm. ne yapmalıyım,yardım :31:

ideal kilo değerinde olup memnun olmayan yok yok ben zayıflayayım diyen insanlar da var. Senin görüntün önemli kendini o kilo gördüğünde mutlu hissediyorsan sorun değil. Sözün şimdiden hayırlı olsun merak etme evlenince otomatikmen kilo alıyorsun ;)

ideal kilo değerinde olup memnun olmayan yok yok ben zayıflayayım diyen insanlar da var. Senin görüntün önemli kendini o kilo gördüğünde mutlu hissediyorsan sorun değil. Sözün şimdiden hayırlı olsun merak etme evlenince otomatikmen kilo alıyorsun ;)

canım aynada bakıyorum aslında bu zayıflık hoşuma gidiyor ama neredeyse hiç basenim ve belim yok hele belim ufacık :1: elbiselerimde olmamaya başladı haliyle 53 kiloyken her şey çok güzeldi aslında :)

aynı derdi paylaştığım biriyle karşılaştığıma mutlu oldum :)

canım, bende 29 yaşındayım boyum 1,61 kilom ise 44 -45 arası değişiyor. Neredeyse 2 senelik de evliyim. evlendiğimde de aynı kilolardaydım. evlenince kilo alırsın lafına hiç inanmıyorum.

şu yaşıma kadar milletten zayıflığımla ilgili laf söz duymaktan bıktım ki sende bilirsin bu lafları sözleri. ama yaş ilerleyip kilo hala böyle kaldıkça Allahın bir lütfuymuş bu durum gibi geliyor artık bana.
etrafımdakilere 29 yaşındayım dediğimde verdikleri tepkiyle bende oluşan mutluluğun tarifi yok :16: "" aaa hiç göstermiyorsun ... 23 sandık gibi..."
eskiden çook kafama takar dediğin gibi taktıkça daha da kilo verirdim. şimdi ise şükrediyorum bu halime...

sağlığın iyi ise, vücuduna gereksiz fazla kilo bindirip hammallık yapmaya gerek yok.

küçük bi tavsiye, platese gidip zayıflığını şekillendirebilirsin ( kalça - kol vs.. gibi ) emin ol, o zaman şu yazdıklarına gülüp geçeceksin.

şimdiden hayırlı olsun ayrıca,
zayıf narin bir gelin olmak kimin hayali değil ki ??? :34: bunu değerlendir canım, sakın üzme kendini.

aynı derdi paylaştığım biriyle karşılaştığıma mutlu oldum :)

canım, bende 29 yaşındayım boyum 1,61 kilom ise 44 -45 arası değişiyor. Neredeyse 2 senelik de evliyim. evlendiğimde de aynı kilolardaydım. evlenince kilo alırsın lafına hiç inanmıyorum.

şu yaşıma kadar milletten zayıflığımla ilgili laf söz duymaktan bıktım ki sende bilirsin bu lafları sözleri. ama yaş ilerleyip kilo hala böyle kaldıkça Allahın bir lütfuymuş bu durum gibi geliyor artık bana.
etrafımdakilere 29 yaşındayım dediğimde verdikleri tepkiyle bende oluşan mutluluğun tarifi yok :16: "" aaa hiç göstermiyorsun ... 23 sandık gibi..."
eskiden çook kafama takar dediğin gibi taktıkça daha da kilo verirdim. şimdi ise şükrediyorum bu halime...

sağlığın iyi ise, vücuduna gereksiz fazla kilo bindirip hammallık yapmaya gerek yok.

küçük bi tavsiye, platese gidip zayıflığını şekillendirebilirsin ( kalça - kol vs.. gibi ) emin ol, o zaman şu yazdıklarına gülüp geçeceksin.

şimdiden hayırlı olsun ayrıca,
zayıf narin bir gelin olmak kimin hayali değil ki ??? :34: bunu değerlendir canım, sakın üzme kendini.

şu an 20 yaşındayım bende bir de gazeteciyim yoğun çalışıyorum herkes çok yıpratmışsın kendini ay nasıl zayıfladın çökmüşsün deyip böyle son günlerini sayan insanlara bakar gibi bakınca acayip moralim bozuluyor haliyle evet bel ve basen çevrem çok biçimsiz hele o leğen kemikleri :( geçen sevgilim masada yere eğilirken yanlışlıkla belime çarptı bu ne kemik resmen dedi :( leğen kemiğimden bahsediyor

bende 162 boy 44 kiloyum kendım cok memnunum ama cevremde devamlı sana yemek yedırmıyorlarmı lafından bıktım sıkıldım ben kendımı böyle begenıyorum eşimde begenıyor sadece gebelık dusundugum ıcın kılo almamı ıstıyor saglıklı olayım dıye...banada istemeye geldıklerınde aman Allahım senın belın nekadar ınceymıs dıye konusmuslardı ama sukur yuzum toplu guzel oldugumu soylerler dert etmıyorum bencede avantaj bıkere yasım 26 hıc gostermedıgımı soylerler kımse tahmın edemez...ve herkesten daha fıtım de spor sart kafaya takma senın aynada nasıl gordugun onemlı kendını etraf ne derse desın

Insanlarin yaptiklari yorumlarin sizi bu denli etkilemesine izin vermeyin. Her yoruma gore birsryleri degistirecek degilsiniz. Kaldi ki gayet zarif oldugunuzu saniyorum.

Herseyden once sagligin onemli. Ama bana sorarsan asiri bi zayifligin oldugunu dusunmuyorum. Boyunla kilon cok ideal.o soyledigin ideal kilo olayi icin ben de baktim internetten bi kac siteye. Boyum 1.71 idealim 62ymis, yuh dedim. Cok sis hissederim mesela ben kendimi o kiloda. Yani nerden baksan bi 5-6 kilo fazla soyleniyor ideal kiloda. Kafana takma, kendinle barisik ol cunku cidden bana gore cok orantilisin.

O zaman ben ölüyüm canım ben 1,60 boyunda 43 kiloyum :1:

Arkadaşlar aslında bu sorunum için bir konu daha açtım fakat cevap alamadığım için bir de burada sormak istedim. Gerçekten sağlıklı yorumlara çok ihtiyacım var. Sevgili hanımlar 48 kiloyum boyum 163. Herkes çok zayıfladın zayıfladın dedikçe ben içime dert ediyorum. Anneminda zayıflık kompleksi vardır sakın kilo alma deyip duruyo ama bende kendimi iyi hissetmiyorum, şimdi kilo alsam biliyorum zayıfla diye başıma ekşir ama ben ideal kilomu ölçtürdüm 55 çıktı. sevgili hanımlar yardımınıza çok ihtiyacım var, mart ayının ilk haftasında da sözüm var orada da "ay gelinimiz bir deri bir kemik" lafını işitirsem üzülürüm. ne yapmalıyım,yardım :31:

Benim 1,76 boyum kilom 54.Zayıf değilim.İdeal kilonun 55 olduğuna emin misin?

Elbette herkesin beğenisi farklıdır..
Önemli olan sen kendini beğeniyor musun bu halde?

Mesela ben balık etli olmaktan yanayım.
Tabi balık eti çoktan aştım o ayrı:ssz:

Ama çok zayıf olunca giydiklerinin içini doldurmayınca yakışmıyor diye düşünüyorum.
Yeteri kadar olduğunda kalça,basen hoştur benim için.
Favori bedenim senin boyun için 38..

Ama dediğim gibi sen kendini böyle beğeniyorsan sorun yoktur..
Bu arada hayırlı olsun, çok mutlu olmanı dilerim.

bence iyi .. bende kilolumuyum diye kafama taktımm yanlarım iğrenç duruyo ya ..
175 boyunda 73 kiloyum :43:

1.65-48 dim ben de bir zamanlar yanaklarım falan çökük duruyordu şu an 52 kiloyum löp löp olmuş gibi hissediyorum :1:

Üniversiteyi bitirip ailemin yanına döndüğümden beri bende aynı sözleri duymaktan bıktım. Çok zayıfsın, kemiklerin sayılıyor diye :) Benimde boyum 1.63, kilom 44. Kendimi bu oranlarla gerçekten daha hafif ve enerjik hissediyorum. Ailem benim 55 kilo olmamdan bahsediyor ama ben kendimi 50 kiloyken bile çok hantal hissediyordum. O yüzden sen kendini en iyi nasıl hissediyorsan öyle devam etmelisin. Ayrıca belinin ince olması bence mükemmel bir şey :21:

Kişiden kişiye değişir bu.. Benim boyumda 1.63 51 kiloda kendimi beğeniyorum.. ideaile 50 55 arası sanırım.. Benim kemiklerimde seninki gibi iri.. Şuan 54 kiloyum böyleyken bile belirgin leğen kemiklerim.. Ama mesela bir arkadaşım var aynı boydayız oda 47 48 kilolarda kemikleri çok iri olmadığı için ona yakışıyo hatta etli duruyo vücudu göbeğide var gibi.. Ele gelir yani :1:
Ama ben öyle değilim sanırım seninde aynı kemiklerin çıkıyo.. Birde solgun göründüğünü söylüyolarmış banada diyolardı bir ara 49a düşmüştüm.. şimdi iyisin diyolar.. sende 3 4 kilo alsan yakışır bence.. dediğim gibi vücut yapısına göre bu durumlar :31:

çok zayıf olmak önemli değil bikaç fazla kilo da Bazı vücutlar fizikler taşır hoş durur bazıları taşımaz yani kendinden memnunsan onun bunun dediğine bakma Boşver kilo almak zor çünkü senin ideal kilon en fazla 53 tür fazla fark yok zaten Boşver

ideal kilo diye genellemek yanlış.Herkesin kemik yapısı farklı,aynı boy da olsa aynı kiloda insanlar farklı görünebiliyor.Aynı boy ve kilodaymışız ,ben çok memnunum.Bana da zayıfsın diyor herkes ama ben kendimi böyle seviyorum

Vallahi ben de 1.67 boya 45 kiloyum.
2 de cocugum var 😊
Hayatim boyunca hep o laflari duydum.
Hic de takmadim.
Aksine ben memnunum halimden. 😊
Sen de takma.
Kilo konusunda sansli insanlardaniz 😊

Offf sacmalama ya ne kadar abartiyorsunuz ben de 165 im 48 kiloyum ama gayette normal ne guzel zayifcanayiz iste.
Ben kendime yakistiriyorum ve ne yapmaya calistigini anlamadim.gayet normaliz ve ben sisman bir insan olsam hava atmaya calistigini dusunup kizabilirdim.
50 yi gormemeye bak canim iyi geceler :)

bencede çok şanslısın. kilo hammallıktan başka birşey değil.boylarımız hemen hemen aynı 164 benimkide , foto varsa eğer baş kısmını boyayıp-yada kesip koyabilir misin? benimde hedefim 50 kg olmak. nasıl duruyo 163 boyunda olan birinde merak ettim:26:

Back
X