çok mu zayıfım kafama taktım :(

hiç değilse 50 kilo ol.
2 kiloyla birşey olmaz.annende farketmez zaten.fazla zayıflık neye yarar? 55 herkes için ideal bir kilo olmalı.ondan aşağı olmamalı.:34:

Canım şöyle diyeyim bence birbirinizi teselli etmek yerine gerçekten bir diyetisyene gidip normal kilo değerine uygun bir beslenme programı oluşturmak çok daha mantıklı bir hareket olur.
Ve evet, kendin takmıyorsan önemli değil kilonun kaç olduğu. Ama takıyorsan ve insanların konuşmaları -ki konuşurlar- seni rahatsız edecekse o zaman çözüm bir uzmandan yardım almak olmalı.
Aburcubur yemek veya fazladan makarna pilav gibi kilo aldıracak yiyeceklere yönelmek sağlıksız kilo yapar.

Diğer arkadaşlar da kendi durumlarından bahsetmişler, takmayan için dediğim gibi kilo önemli değil ama takan insanların uzman yardımıyla kilo alması/vermesi gerektiğini sende biliyorsundur eminim.

Herkes iyi niyetle yaklaşmış anlıyorum fakat gerçekten zayıf görünmek veya kilolu görünmek diye bir şey vardır.

Arkadaşlar aslında bu sorunum için bir konu daha açtım fakat cevap alamadığım için bir de burada sormak istedim. Gerçekten sağlıklı yorumlara çok ihtiyacım var. Sevgili hanımlar 48 kiloyum boyum 163. Herkes çok zayıfladın zayıfladın dedikçe ben içime dert ediyorum. Anneminda zayıflık kompleksi vardır sakın kilo alma deyip duruyo ama bende kendimi iyi hissetmiyorum, şimdi kilo alsam biliyorum zayıfla diye başıma ekşir ama ben ideal kilomu ölçtürdüm 55 çıktı. sevgili hanımlar yardımınıza çok ihtiyacım var, mart ayının ilk haftasında da sözüm var orada da "ay gelinimiz bir deri bir kemik" lafını işitirsem üzülürüm. ne yapmalıyım,yardım :31:

bende 1.63 -48 im. öyle zayıf değilim aslında, ama sanırım kişiden kişiye değişiyor bu durum bence takma kafana, ha deyince alınmaz bu kilo, sağlığın yerindeyse çevrendekileri duyma, kendinle barışık ol, kilo olunca daha mı iyii bir insan olcaksın, yani demek istediğim sen bunu sırf cevrendekiler öyle diyor diye takıntı haline getirdiysen duyma derim...

Boyum 1.70, kilom 53...
Fakat hic oyle kemik gozukmem...
Genis omuzluyumdur, yapili dururum...
Vucut tipinize, yapiniza gore degisir, kisacasi...
Aynaya baktiginizda sizi ne mutlu ediyorsa oyle olun...
Baskalarini dinlemek yerine kendi bildiginiz okuyun...

Benim de boyum 163 diye biliyorum ama herkes daha uzunsun diyor, bir de kemiklerim iridir benim. Ben de 51 kiloyum. Seninle aynı hesaba geliyoruz yani.

Bana da herkes çok zayıfsın kilo al diyor. Özellikle annem. Artık sıkıldım duymaktan ya ki çok da zayıf değilim yani. Kilo alsam da biraz kilo ver ya derler. Yani milleti memnun etmek çok zor. Sen nasıl mutluysan öyle devam et bence kimseyi de takma :)

ananı boşversen:27: beni dinle cidden zayıfsın hemen git kilo aldırcak bişiyler ye:56: sözlencekmişin bide ardından düğünden var tabi gelinliğin içinde kötü durun bak benden demesi:20:

Boyunuzu metre cinsinden yazin ve kendisiyle carpin.(orn:boyunuz 1.6 ise 1.6x1.6=2.56) sonra kilonuzu buldugunuz rakama bolun (orn:kilonuz 60 ise 60/2.56).Cikab sonuc 18-25 arasindaysa saglikli bir zayifliginiz var demektir.ama 18 den kucukse hastalikli bir zayifliktir ve bircok hastaliga,anoreksia nervosa denen prikiyatrik bozukluga hatta olume yol acabilir.

Arkadaşlar aslında bu sorunum için bir konu daha açtım fakat cevap alamadığım için bir de burada sormak istedim. Gerçekten sağlıklı yorumlara çok ihtiyacım var. Sevgili hanımlar 48 kiloyum boyum 163. Herkes çok zayıfladın zayıfladın dedikçe ben içime dert ediyorum. Anneminda zayıflık kompleksi vardır sakın kilo alma deyip duruyo ama bende kendimi iyi hissetmiyorum, şimdi kilo alsam biliyorum zayıfla diye başıma ekşir ama ben ideal kilomu ölçtürdüm 55 çıktı. sevgili hanımlar yardımınıza çok ihtiyacım var, mart ayının ilk haftasında da sözüm var orada da "ay gelinimiz bir deri bir kemik" lafını işitirsem üzülürüm. ne yapmalıyım,yardım :31:

ahhh canımm benimmm Rabbim senden alıp bana versin diyesimm varr :1: bende 18-22 yaşlar arasında 48kg idim ve boyum seninle aynı 1,63 idi o zmanlar bana çok normal başkasına çok zayıf gelirdim şimdiki kilomu görenler de aayy ne çok kilo almışssın diyorlar bence takma etrafındakileri ve kal kilonda zayıflık kadar güzel bişey yok çıbık kraker gibi bi hatunsun daha ne istiyorsunn :21:

Canım boyumuz hemen hemen aynı ve emin ol 55 ildeal kilomuz değil ama normal kilo olarak kabul edilebilir..Şu an kilom 54-55 ve 50-51 olmaya calışıyorum..çok zayıf değilsin ama kilo almak istersen 50 yi çok geçmemeni tavisye ederim tabi hafif balık etli görünümü hoşuna gidiyorsa bilemem..

Back
X