• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu zayıfım

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
166 boy 55 kilo gögüs beden 80 takıyorum pantalonda da 27 28 felan giyorum kalıba göre işte..

ben şimdi cokmu zayıfım iş yerinde bır kız var sürekli benle ugraşıyo az öncde bugun cokgüzel olmusun dedı tesekkur ettm sonra dönüp yanındakıne
-kolej kızları gıbı olmus dımı yakalar felan böööle (krem rengı bebek yaka bı buluz yaka kısmı sıyah ve pullu ) ama cok zayıfsın yaaaa popo yok bacaklar calı gibi...

laf sokmayı beceremem ah becerebılsem fazla kılolarını bagısla ozaman bana acıyosan dıcem de ahhh ahhhhhhhhhhhh

1,64 boy 51 kiloyum var gerisini sen düşün :52: takma böyle şeylere. Bana da yaşımı soranlara 21 diyince ağızları açık kalıyor. hadi canım hiç göstermıyorsun diyorlar. yürüyün gidin be diyesim geliyor ama ben de aman diyorum en azından yaşlanınca avantajım olur diyorum :52:

166 boy 55 kilo gögüs beden 80 takıyorum pantalonda da 27 28 felan giyorum kalıba göre işte..

ben şimdi cokmu zayıfım iş yerinde bır kız var sürekli benle ugraşıyo az öncde bugun cokgüzel olmusun dedı tesekkur ettm sonra dönüp yanındakıne
-kolej kızları gıbı olmus dımı yakalar felan böööle (krem rengı bebek yaka bı buluz yaka kısmı sıyah ve pullu ) ama cok zayıfsın yaaaa popo yok bacaklar calı gibi...

laf sokmayı beceremem ah becerebılsem fazla kılolarını bagısla ozaman bana acıyosan dıcem de ahhh ahhhhhhhhhhhh

çok samimi olmamaya çalışmak en iyisi böyle tiplerle
nereye kadar laf sokacaksın ki
her zaman bir kusur bulurlar laf sokacak, dönüp de kendi yamuk neticelerine bakmazlar

canım saçmalama,duyanda 40 kilosun zannedecek.
kilon gayet ideal,kesinlikle seni kıskandıkları için söylüyorlar.
bunuda seni avutmak için yazmıyorum gerçek fikrim bana güvenebilirsin.

amaaan taktıgın bu olsun ya bende 160 boy 50 kıloyum yasımıda hıc gostermem ama kımın ne soyledıgınıde sallamam sen o kısı sana bıse soyledıgı zaman sen kendıne bak dıyıp kestrıp at bak bakalım bıdaha sana satasabılıyomu:34: emıjn ol senın sessızlıgınden yuz bulup bunları soyluyodur cok canın sıkılıyosa sessız kalma:36::36::36::36:

Ben 153 um 45-46 kiloyum. 34 bedenim kotta da 25 giyiyorum. Ama cok zayif.durmuyorum pyle bi deri bi kemik gibi. Bence bi cekememezlik var:)

tatlım bende senin boy ve kilondayım ve gayet iyi oldugumu düşünüyorum
aynı sekilde iş yerimde arada bana da takılırlar çok zayıf ayyyy diye
zayıf falan değiliz, senin boyuna kilona özendikleri için öyle soyluyordur
takma kafana ;)

ne alakası var cnaım
kılolı bıle sayabılırım senı 1.71 boyundayım 57 kılodayım zayıflamaya calısıyorum 27 beden pantolon gıyıyorum

$316403_10151585341889738_1168986724_n.webp

bahsettigi popo yok bacak yok hiç bişe yok dediği halim işte bu

Kilon gayet normal.. Benim boyum 1.70, kilom 63 ve şimdilerde 55 kiloya düşmeye çalışıyorum. İnce ve zarif görünmek herzaman avantajlı bir durumdur, muhtemelen seni kıskanıyorlar :)

ayy biri bana cok zayifsin dese tesekkur ederim kilolu olmaktansa zayif olmak iyidir bi cocuk dogurunca zaten aliyorsun kilolari takma kafana:31:

Eki Görüntüle 721599

bahsettigi popo yok bacak yok hiç bişe yok dediği halim işte bu

benımde bacakalrım cok ınce hatta 4-5 sayfa otesınde kendı topiğimize resım koydum
popoya gelıncede ıse bu sneın elınde degıl
spor yaparak bıseyler yaparak skeıl almasını saglayabılırsın
kımı ınsanın poposu yuvarlak oluyor zayıf bıle olsa o popo tum kıyafetı tutuyor
kımı ınsanın daha yassı oluyor , kafana takman ıcın hıc bır sebeb yok
ılla kılo alacaksın bende bır ara cok zayıftım amab en harbı zayfıtım 47 kıloydum :)

tam idealsin canım. benim boyum 163 ve kilom 57.... 10 sayı fark oması gerek. benim 53 olmam gerek... sen tam uygunsun.
onu diyen kadınlar muhtemelen şişmandır ve çekemiyorlardır. popo yok bacaklar çalı diyorsa onun popo ve bacaklar şişmandır, gözü ondan seninkilere gitmiştir :29:

gerçekten üzülüyo musun yani buna bence zayıf olmanın çok büyük avantajı var ben hamileyken 54 kiloya ulaşmıştım nefes almakta zorluk çekiyordum hemen yoruluyordum şu an 1.66 boyunda 48 kiloyum her arkadaşlarla görüştüğümde illa muhabbeti olur bana daha ileri derecede takılırlar tabi. gözümüz görmesin seni bi uzaklaş felan diyende olur ama hiç üzülmem aksine hoşumada gidiyor doğum yapmış bi bayan olarak zayıf olmak :34:

Çok zayıfsın denecek bir kilonuz ya da görüntünüz yok. Zaten 27 28 beden giydiğinize göre zayıf olamazsınız. Arkadaşınız muhtemelen çok kilolu, sizi kıskanmış ve kendini daha iyi hissetmek için böyle bir yorum yapmış.

Ne zayıfı ya hu. Kıskanmış bence. Tam kilondasın sayılır.
Ben 170 boyundayım ve 45 kiloyum zayıf diye nitelendirilebilecek biri varsa o da benim heralde :27:
Annem bana iskeletor der :27:

kilon tam yerinde ne zayıfı yahu..

ben 1,67 boy 45 kilo ve üzerime giyecek kıyafet bulamıyorum artık bol hepsi zayıflık böyledir işte....

arkadaşın saçmalamış bence takma kafana ideal kilodasın...

gayet hoşsun :) bunu diyen arkadaşın biraz tombul galıba kendıyle kıyaslıyor olabılır :) ben de 165ım 57 kıloyum 53tum daha hoştu 4 kılo vereyım dıyorum hatta göğsüm de senle aynı :)

Ne zayıfı ya hu. Kıskanmış bence. Tam kilondasın sayılır.
Ben 170 boyundayım ve 45 kiloyum zayıf diye nitelendirilebilecek biri varsa o da benim heralde :27:
Annem bana iskeletor der :27:

mrb kizlar ahh bu anneler hem kizdiricidirlar hem tatlidirlar bendede bir kiz var bende ona tombul tombul oturma kalk biraz sporunu bali yap biraz kilo ver diye kiziyorum

Back
X