• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu zayıfım

gayet iyisin ,hiç kendini üzme ,herkesin bir vücüt tipi var hem fazla kilonun kimseye bir yararı yok hastalık sebebi ....

Benimde bir iş arkadaşım gögüslerim yüzünden devamlı laf sokuyordu en sonunda silikon bile yaptırdı :))

Kilon gayet iyi ,ne güzel incecik kuğu gibiyim de bir daha laf söyledi mi

Çok zayıf değilsin kilon gayet iyi.1.65 e 51 kiloda benim hiçte zayıf görmem kendimi senin resminde de gördüm gayet iyisin.

bencede hic takmayin,sizin gibi olmak isteyen bürsürü insan var spor salonundan cikmayan,istedigini yiyemeyen vs...:40:

1.65 boy 46 kilo ve 11 aylık bebeğim var.hep böyleydim insanların amaaan ne zayıfsın nidalarıyla çınlar kulaklarım.hiç takmam.sağlığım iyi çok şükür zayıflığım beni rahatsız etmiyor.takma kafana...

sen çok iyisin...

ben 1.65 boy 40 kg yum ayol :9:

55 olma için ohooooo 40 fırın ekmek yemem lazım :1:

ama acaba ince kemiklimisin?

bende 45 kydum 2 ay önce 5 kg daha zayıfladım çok lazımmış gibi...

ama annem hiç anlamadı benim 5 kg zayıfladığımı...

Son düzenleme:
sen çok iyisin...

ben 1.65 boy 40 kg yum ayol :9:

55 olma için ohooooo 40 fırın ekmek yemem lazım :1:

ama acaba ince kemiklimisin?

bende 45 kydum 2 ay önce 5 kg daha zayıfladım çok lazımmış gibi...

ama annem hiç anlamadı benim 5 kg zayıfladığımı...

bana sorduysan evet canım ince kemikliyim hamileyken dalga geçerdi arkadaşlar boncuk yutmuş solucan gibisin derlerdi.dert etmiyorum ama ben eşim ve annem benim yerime dert ediniyorlar sağolsunlar.kızım da benim gibi zayıf.aman sağlığımız yerinde olsun da önemli olan o..

bana sorduysan evet canım ince kemikliyim hamileyken dalga geçerdi arkadaşlar boncuk yutmuş solucan gibisin derlerdi.dert etmiyorum ama ben eşim ve annem benim yerime dert ediniyorlar sağolsunlar.kızım da benim gibi zayıf.aman sağlığımız yerinde olsun da önemli olan o..

pardon ya bana değilmiş....

:) olsun canım...sonuçta tüm ince kemikli olan bayanların sorunu gereğinden zayıf görünmeleri...

ben 14 yaşındayken 50 kilo bişeydim gidiyordum öyle 50-52 arası...

arkadaşım da aynı şekildeydi ama sanırsın aramızda 10 kilo fark vardı :27:

Bunları size söyleyen kişinin kilosu nasıl? Bence sizi çekemiyor, kusur bulamadığı için böyle bir şey uyduruyor. Gülüp geçin bence

ben senden zayıfım.tabi hamilelikten öncesinden bahsediyorum.zayıf olmak güzel bence.gerçi ben 34 beden giyiyordum ve kotta 26.o yüzden 3-5 kilo almak istiyordum da neyse.aman o kişinin söylediklerini boşver bence.kilolu olmak çok daha kötü.

Zayiflik herzaman avantaj arkadasim onlar kıskançlıktan cildiriyor salla ben evlenmesen once 43kiloydum herkes laf sikistirirsiniz mutlaka lisedeyken arkadaslarim nasıl kızsin ya bi deri bi kemik derdi suan 48 kiloyum ve 5yaşında kızım var kimse benim dogurdugumada inanmıyor i
İni.öğrencisi zannediyorlar uzun zamandan sonra lise ark.buluştuk ne olmus sana dediler onlarin esi dogurduktan sonra salinca bana inanamadilar çirkin ördek yavrusu misali :)

söylediğin boy ve kiloya bakılırsa çok zayıf görünmemen lazım ama tabi kilonun duruşu değişebiliyor. ama giydiğin bedene de bakılırsa yok çok zayıf olman mümkün değil.

ama bacakların incedir belki o olabilir bilemicem kimi kişiler ne kadar kilolu olsalar bile bacakları ipincecik oluyor. ama muhtemel kıskançlıktan söylemiş bu kişi ben bu tip laflarda iyi niyet göremiyorum sanane yani.

keyfine bak zayıflık güzel ben 163 boyundayım bunda 2ay oncesıne kadar 46 kiloydum herkez ölü muamelesi yapıyordu bana gayet normal geliyordu kilom suan 8aylık hamıleyım ve 51 kiloyum kendımı balon gıbı hıssedıorum bebeğim saglıkla gelsın hemen eski formuma kavusmam lazım Smal Xsmal giyinmek gibisi varmı bea arada cocuk reyonuda fena olmuo hani :)) hiiç dertetme beni eşim bile begenmıo bazen zayıfım dıe ama önemli olan insanın kendını nasıl hıssettıği cok hafifim mutluyum mutlu ol ;)

boyum 1.65 kilom 55ken depresyona giriodum fazlalığım var diye
şimdi 51.5 kiloyum ve hala kendimi zayıf görmüyorum.. ama çok daha mutluyum böyle kendimi daha hafif daha güzel hissediyom valla :27:
yani demem o ki kesinlikle zayıf değilsiniz aksine gayet iyi kilonuz

Eki Görüntüle 721599

bahsettigi popo yok bacak yok hiç bişe yok dediği halim işte bu

gayet normal görünüyorsun :ssz: Arkadaşın mikroskopla mı geziyor,bu bacakları çalı gibi görmek için mikroskop lazım çünkü....

Bir daha sana 'çok güzel olmuşsun,çok yakışmış,...' gibi laflar ettiğinde sen de ; 'Eee insan zayıf ve fit olunca herşey yakışıyor canım' filan de gülerek...Kilondan laf açıldığında da 'Zayıf ve ince olmak için spor salonlarından çıkmayan ve diyet yapan o kadar insan varken benim zayıf olmamdan şikayetçi olmam çok komik değil mi sence' filan de...

Kuzum Seni KISKANIYOLARRRR :16:

Bak tatlım ben sana bilimsel yaklasayım, boyum 1,67 ve kilom 56-57 arasında, geçen sene 64 kiloydum ve kolestrolum vardı bu sebeple diyetisyene gittim ve ölçümleri sonucunda benim ince ve saglıklı olarak ideal kilomun 50-51 oldugunu söyledi. Sen gayet ideal bir kilodasın. Vucut tipini bilmiyorum ama ben bide iri kemikli bir insanım düşün bana 50-51 kilo dedi belki sen gitsen san daha düşük bile söyler :34:

Bana da zayıfladıgım zaman eski müdürüm şey demeye başlamıştı. Bıdık zayıfladın ama çok çirkinleştin, bak ben kilo aldım çok güzel oldum, bence biraz kilo almalısın, iki dirhem et bin ayıp kapatır derdi..

Hiiiç alınma bunlara sen demekki çok güzel bir hatunsun ki, afedersin bu karılar bunu sindiremiyor hepsi ondan:47:

Sen zayıf değilsin ki. Benim boyum 175 kilomda 56 57 arası değişiyor. Hiç zayıf olduğumu düşünmüyorum

Back
X