- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
kızlar benim sizin fikirlerinize itiyacım var. kaç senedir gitmeyi istediğim bir otel vardı yaz tatili için. ama hep pahalı diye erteleyip daha düşük fiyatlı otellerden alıyorduk tatilimizi. geçen akşam eşim gözünü karartıp hadi gel o otelden alalım 5 günlük tatil dedi ve almadan önce o tarihler için uçak biletlerine baktık. uçak biletleri her zaman aldığımızın 2-3 katı kadar fazla neden öyle onu da anlamadım ya zaten. öyle olunca eşim ortaya bir fikir attı. 'sen madem bu oteli çok istiyorsun, o zaman birşeylerden fedakarlık yapmalıyız' dedi ve otobüsle gitme fikrini attı ortaya. yol 12 saat sürüyor ben de bir hevesle nolcakki deyip atladım bu fikre ve tatili aldık. ama şimdi beni düşündüren şey otobüsle gidip geldikten sonra tatilin ne anlamı mı kalır acaba? uzun otobüs yolculuğuna 2 defa çıktım. gerçi onlar 17 saatti. çok kötü olmuştum. acaba otobüsle gittiğimiz için tatilden birşey anlamaz mıyız???? uçak bileti için eşimi ikna mı etmeliyim acaba?
(bu arada inşallah temmuza kadar hamile kalırım da oteli falan hiç gözüm görmez ve tatili iptal ettiririm.. aminnnn :)))
cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim...
(bu arada inşallah temmuza kadar hamile kalırım da oteli falan hiç gözüm görmez ve tatili iptal ettiririm.. aminnnn :)))
cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim...