• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mühim bi konu

miniqim_naz_bnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
379
322
103
merhaba arkadaşlar ben çalışan bi bayanım yaklaşık 1,5 yıldır çalışıyorum oturduğumuz yer mahalle içi bi kaç sefer okuldn ve eski ş yerimden erkek olmak suretiyle arkadşlarmla karşılaştım ve pazartesi sabahı da kuzenimin eşi ile karşılaşıp onun arabasına bindim bilmiyorum gören mi oldu ne oldu ama biri eşimi dün özel nodan arayıp yengeyi işe gönderme sonu kötü olacak benden uyarması kardeşim falan demiş eşimi tanıyo numaran rehberimde vardı arayıp uyarım dedim demiş eşimde savcılığa vermeyi düşünüyo numaranın kimin olduğunu bulmak amaçlı çok tedirginim nedir diye savcılıktan nasıl bi yol izlenir bilen varmı?

eşinin akrabalarından çalışmanı haz etmeyen birisi iyi düşün bakalım kim aklıma bu geldi:26:

merhaba arkadaşlar ben çalışan bi bayanım yaklaşık 1,5 yıldır çalışıyorum oturduğumuz yer mahalle içi bi kaç sefer okuldn ve eski ş yerimden erkek olmak suretiyle arkadşlarmla karşılaştım ve pazartesi sabahı da kuzenimin eşi ile karşılaşıp onun arabasına bindim bilmiyorum gören mi oldu ne oldu ama biri eşimi dün özel nodan arayıp yengeyi işe gönderme sonu kötü olacak benden uyarması kardeşim falan demiş eşimi tanıyo numaran rehberimde vardı arayıp uyarım dedim demiş eşimde savcılığa vermeyi düşünüyo numaranın kimin olduğunu bulmak amaçlı çok tedirginim nedir diye savcılıktan nasıl bi yol izlenir bilen varmı?

Siz neden tedirgin oldunuz ki:26::26:
Eşiniz haklı savcılığa vermekle.
Uyaran kişi kimmiş,derdi neymiş öğrenirsiniz.

bence tedirgin olmaniza gerek yok arabozmayi seven yada yanlis anlayan biri oldugu belli.fakat rahat olmaniz lazim cunku esiniz sizin boyle birsey yapmayacagnizi bilerek sizin yaninizda olmus ne guzel.savclk konularini bilmem sadece uzulmemenz gerektigini soylemek icin yorum yaptm

Bulabileceklerini sanmıyorum eşin mevzudan haberdarsa istedikleri kadar arasınlar. *253# yapınca özel noya kapanıyor tel, adamsa numarasını göstere göstere arasaydı, nefret ediyorum namus bekçilerinden ya. Eşin de sana mı kaldı g***t deseymiş.

cumhuriyet savcılığına gidince orada ifadenizi alacaklar ve süreç başlayacak. savcı talep ederse sizi arayan numaraların listesi çıkartılacak ve hangi numara olduğunu teşhis etmeniz için liste size gösterilecek. ilk ifadenizde o kişinin sizi ne zaman ve saat kaçta aradığını söylemeniz sizin faydanıza.

insanlar çok sever oldu namus bekçiliğini :47:

bende tamamen yanlış anlaşılan bi durum olduğunu düşünüyorum ama bi yandanda korkuyorum ama altından kimin çıkacagınıda çok merak ediyorum çok kötü bi durum eşim şuanda savcılıkta ifade vericekmiş ne kadar sürer acaba bu süreç

eşimle dün akşam konuştum bi kaç sefer arkadaşlarımla karşılaşmıştım konuşurken gören olmuş olabilir ya da arabaya bindiğimi gören biri olabilir dedim ne bilim ya kafam allak bullak oldu :(

eşiniz mantıklı olanı yapmış ....allah muhafaza sizden yana sıkıntı yoksa sonu iftiraya kadar gidebilirdi...

konuştum şimdi sacvcılıkta dosya çok uzun sürer demişler bide takipszlik kararı alınırsa düşermiş dava burdan hayır çıkacağını sanmıyorum

Tövbeeee :53: Allah akıl fikir versin durduk yere evliliğinizi huzursuz etmek isteyen biri bana kalırsa aynı zamanda yakınınız boşa dememişler düşmanını yakınında ara diye :19: Hey Allah ım bende merak ettim kim acaba bu arada bence eşiniz mantıklı bir iş yapmış son derece haklı size de güveniyorsa çok şanslısınız ne mutlu size :16: ama gerçekten çok can sıkıcı yerinizde olmak istemezdim zaman kötü insanlar art niyetli :19::47:

Tövbeeee :53: Allah akıl fikir versin durduk yere evliliğinizi huzursuz etmek isteyen biri bana kalırsa aynı zamanda yakınınız boşa dememişler düşmanını yakınında ara diye :19: Hey Allah ım bende merak ettim kim acaba bu arada bence eşiniz mantıklı bir iş yapmış son derece haklı size de güveniyorsa çok şanslısınız ne mutlu size :16: ama gerçekten çok can sıkıcı yerinizde olmak istemezdim zaman kötü insanlar art niyetli :19::47:[/QUOTE

gerçekten çok kötü tarifi yok kendimi darmadağın hissediyorum.. :(

Back
X