Cok mutlu olunca arkasından bir sıkıntı gelmesi

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.117
83
32
Boyle bir baslik acacagim hic aklima gelmezdi.Ama bugun yasadigim olaydan sonra acma geregi duydum ve danismak istedim sizlere.Kucuklugumden beri ne zman birseye cok mutlu olsam bir kac saat sonra veya ayni gunun aksaminda hep bir sikintiyla karşılaşıyorum.Ya babamla hararetli bir tartisma oluyor veya cok sevdiğim esyama veya birseye zarar geliyor.Bugun cok mutluydum guzel gelismeler olmustu.Şarkı acip eslik ediyordum o kadar iyiydim arkasina pat olur olmaz aile bireylerinden biriyle epey tartistim yetmedi dalgnligimdan hic olmayacak birşey yaptim.Sonradan farkettim ama cok geç oldu ve epy masraf çıkardım durduk yere.Bunlar tamamen benle mi alakali,yani dikkat etmediğimden mi yoksa bu kadar mutluluğa karsilik ders mi?

Alakası yok.
Siz birkaç kere tesadüfe denk gelince, artık kafanızda bunları eşleştirmissiniz. O yüzden çağırıyorsunuz. Hatta olmasa bile olmasını sağlıyorsunuz.

çünkü ayy çok güldük bişi olmasın diye büyüktüler bizi ,negatifi düşünmeyin .
Sevinçten dikkatiniz dağılıyordur birazda

Kendi kendime nazarim degiyor diye dusunuyordum
Ne zaman Allahim hayatim ne guzel desem tepetaklak oluyor hersey. 6 ay once ne guzel ailemizde buyuk problemler yok derken, aklimiza dahi gelmeyecek seyler başimiza geldi
Yalnız degilsin..

Ben de mutlu olmaktan, mutlu olduğumu söylemekten korktum hep. Ama şimdi bu inanışı kırmak istiyorum. Her mutlu olduğumuz da başımıza birşey mi geliyor? Gelmiyor aslında ama biz sadece olumsuza çok odaklanıyor ve anlamsız genellemelere kendimizi hapsediyoruz. Bunu yapmayalım

Hayir, bunun bilimsel adi, karamsarlik ve evham. Kotu birsey olacak hissi ile yasamak, kitaplari bile var bunun.

Benim uzun bir surenin ardindan cok mutlu oldugum bir anda kardesimi kaybettik. Bir gun oncesinde oyle mutlu iken ertesi gunu kardesimi kaybetmem ben de psikolojik yikima sebep oldu. Uzun yillar boyunca doya doya mutlu olamadim. Hala daha korkuyorum aslinda. Simdilerde daha cok kabuguma cekildim. Herseyi olcusunde yasiyorum. Boylelikle hayalkirikligi yasayacaksam da beni cok fazla etkilemiyor. Duygularini uclarda yasayan insanlara imrensem de bir yikimi daha kaldiramamaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…