- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Bagdastirmamak en dogrusu galiba.Alakası yok.
Siz birkaç kere tesadüfe denk gelince, artık kafanızda bunları eşleştirmissiniz. O yüzden çağırıyorsunuz. Hatta olmasa bile olmasını sağlıyorsunuz.
Gercekten oyle, resmen bana oynuyorBu hayatın "mutlu musun? Aha şimdi mıçtım keyfine" deme şekli.
Ya umarım öyledir.Artik boyle mutlu olsam arkasindna bisey arayacagim gibi hissediyorumçünkü ayy çok güldük bişi olmasın diye büyüktüler bizi ,negatifi düşünmeyin .
Sevinçten dikkatiniz dağılıyordur birazda
Hayir, bunun bilimsel adi, karamsarlik ve evham. Kotu birsey olacak hissi ile yasamak, kitaplari bile var bunun.Boyle bir baslik acacagim hic aklima gelmezdi.Ama bugun yasadigim olaydan sonra acma geregi duydum ve danismak istedim sizlere.Kucuklugumden beri ne zman birseye cok mutlu olsam bir kac saat sonra veya ayni gunun aksaminda hep bir sikintiyla karşılaşıyorum.Ya babamla hararetli bir tartisma oluyor veya cok sevdiğim esyama veya birseye zarar geliyor.Bugun cok mutluydum guzel gelismeler olmustu.Şarkı acip eslik ediyordum o kadar iyiydim arkasina pat olur olmaz aile bireylerinden biriyle epey tartistim yetmedi dalgnligimdan hic olmayacak birşey yaptim.Sonradan farkettim ama cok geç oldu ve epy masraf çıkardım durduk yere.Bunlar tamamen benle mi alakali,yani dikkat etmediğimden mi yoksa bu kadar mutluluğa karsilik ders mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?