- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Dede, amca, dayı, büyük dayılar falan hiç kimse yoksa evet annenden isticekler. Bırak onlar ailecek gelsin. Ne olmuş yani. Annen gururlansın tek başıma büyüttüm bu günlere getirdim kızımı diye. Baban böyle bir günü görmeyi haketmiyor bence..
Dede, amca, dayı, büyük dayılar falan hiç kimse yoksa evet annenden isticekler. Bırak onlar ailecek gelsin. Ne olmuş yani. Annen gururlansın tek başıma büyüttüm bu günlere getirdim kızımı diye. Baban böyle bir günü görmeyi haketmiyor bence..
Ve gercektende helal olsun annene..
hem anne hem baba olmus size..
heyecanini ve mutlulugunu baban yüzünden köreltme..
mutluluklar dilerim..
Bunda dert edecek ne var?
Tabi ki seni annenden ve anneannenden istiyecekler.
Baban zaten bunca yil babalık yapmamış simdi yapsin diye bekleme.
Emin ol karistirmaman daha iyi olur.
Ama yine de annen babana soylesin durumu.
Gelirse amenna, gelmezse kendi bilir.
babana neden güvenmiyorsun ? iyi bir adamsa belki o da çağrılmak ister..
ama yok olmamalı diyorsan ailenin sadece bayanlardan oluşması ayıp bir şey değil kafana bile takma...
Buraya yazmak her zaman iyi geliyor :) Teşekkür ederim:) Peki tanışmaya babasıda gelse annemin kuzeni var dayım sayılır olmadı onu çağırsam bilemiyorum ki nasıl olur
İki dedemde vefat etti ne çok isterdim baba diye sevdiğim dedemden istemelerini :) DAyım yok. Amcamlarla görüşmüyoruz. En basiti amcamın kendi işi var çevresi falan çok. Bana da iş bul dedim ben bulamam kendin ara bul dedi. GErçekten de beni annem büyüttü daha bebekken de bırakıp gitti babam bizi bu ilk değil..
sunu okuduktan sonra uzulerek soyluyorum ki baban gelmesin de annen gibi guclu bir kadınla muhatap olsunlar istedim.
babaya haber vermek usulunce yapılmalı bence ama gelsin diye sakın ısrar etme,
bir de evlat olarak dugununde haber verirsin o kadar.
bu bile fazla bence ona.
babam ılk tanıstıgı ınsandan bıle para ıster dıyosun, hala cagırmayımı dusunuyosun?
kuzen, dayı bılmem ne dıye ılla erkek kısmından bırı olacak dıyede cırpınma arkadasım ne gerek var?
zaten tamamen adet yerını bulsun dıye yapılan bişey. sızı sevecek olan ınsanlar boyle sevsın, babası yok gelmemiş diye ayıplayacaklarsada kendı ayıpları.
ewlendkten sonra aılecek gorusmelerınzde baban olmayacak nsılsa, istemede de olmasa olur.
öyle olmaz diye biliyorum evde illa erkek olması gerekmez büyük olarakta anneannen var ondan isteyebilir ama onun ailesinin babayla gelmesi daha iyi olur sonuçta babasına düşer istemek öbür türlü garip olur biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?