• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutluyum ama doğru kişi olmadığını söylüyorlar, kafam karıştı :(yardım..

kıslar onun bunun lafına bakıp sakın karanınızdan çaymayın...sonra çok pişman olursuınuz..
herşey gecer kalpteki gecmezzzzzzzzzzzz.

Başlığı okur okumaz "mutluysanız kimsenin sözüne bakmayın" yazma isteğim gelmişti ama şimdi kaçtı,

dışarıdayken neden sorun çıkartıyor ve buna rağmen bu durumdan nasıl mutlusunuz anlamadımCADIARZU

Başlığı okur okumaz "mutluysanız kimsenin sözüne bakmayın" yazma isteğim gelmişti ama şimdi kaçtı,

dışarıdayken neden sorun çıkartıyor ve buna rağmen bu durumdan nasıl mutlusunuz anlamadımCADIARZU

yani dışarıdayken sorun çıkartıyor derken kıskançlık konuusndaa ..çok kıskançç ama bu beni rahasz etmiyor ..hoşuma bile gdiyoo bazenkaydirigubbakcemile2 kıskanıyor aama beni sıkmıyor ,yani tartışsakta bu sebpten tartışıoruz .başka bi sorunumuz yok anlamında sölemiştim :Saruboceq:

tanıdığım bir erkek arkadaşım iş bulunca adıma çok sevindiğini söylemişti..."erkekler, kadın maaş sahibi olunca onu ezemiyor..bu gerçekten böyle.. o yüzden çok iyi oldu" demişti... durduk yere böyle bir konu açmıştı...demekki kendi de maaşı kendininkinden düşükse kız arkadaşını ezecek ya da kızınki yüksekse kendisi aşağılık kompleksine girecek diye düşünmüştüm ister istemez...annemler de hep kulağıma küpe eder bu konuyu...erkeklerin maaş konusunda çok hassas olduklarını...kendilerinden yüksek maaş alan bir kadını kolay kolay kaldıramayacaklarını söylemiştir...bazı şeyleri öğrenmek için yaşamak gerekmemeli..

sen sorun yapmayabilirsin... maddiyat önemli degil mutlu olman önemli olan. ama erkeklerde bi takıntı var eslerinin kendilerinden üstün olmasını yediremiyolar maaş kültür okul .. ve evlenince sorun yaratabilir gibi geliyo..evlendiginde sorun yaratabilir bunun kavgaları olabilir. kendini ezik hisseder sana yetemiyo gibi düsünür sen böyle hissettirmesende..

Peki ilerde düşük bir gelirle mutlu olabileceğine inanabiliyomusun. Çok para harcayan biriysen yapamazsın. Ailen sana araba almış büyük ihtimalle erkek tarafından da ev alınmasını bekleyeceklerdir.İş ciddiye binince bu durumlardan dolayı ailene mahcup kalma.
Bütün bunlara razıysan iyi de anlaşıyosanız neden ayrılasın ama acele etme derim ben çünkü bir insanın gerçek yüzünü 1 yıldan sonra daha da iyi anlarsın. Herşey gönlünce olsun :1hug:

Peki ilerde düşük bir gelirle mutlu olabileceğine inanabiliyomusun. Çok para harcayan biriysen yapamazsın. Ailen sana araba almış büyük ihtimalle erkek tarafından da ev alınmasını bekleyeceklerdir.İş ciddiye binince bu durumlardan dolayı ailene mahcup kalma.
Bütün bunlara razıysan iyi de anlaşıyosanız neden ayrılasın ama acele etme derim ben çünkü bir insanın gerçek yüzünü 1 yıldan sonra daha da iyi anlarsın. Herşey gönlünce olsun :1hug:

çok para harvayab biir deilim aslın da ..ii dileklerin için çok teşekür ederm :1hug:

kadının maddi durumunun daha iyi olması bence erkekler tarafından hazmedilmesi zor bir durum. ayrıca kıskançlıkta sizi bir süre sonra mutlaka yoracaktır.
e malum bir de laf var attan inip eşşeğe binilmez diye. bu durumda gördüm sizi. bence çok düşünün evlilik kararı almadan. yaşam standartlarınız düşerse çok sıkıntı çekersiniz.

esra'cım adamı sevdiğin belli, kim olumsuz bişey yazsa onlara adamı müdafa edici cevap yazmışsın hep, belli ki buradaki insanların etrafındakilerin aksine daha olumlu yaklaşmasını istiyorsun.
ama hayat böyle değil, bugün burun kıvıran yarın yine bunu yapar, hele bizimki gibi eleştirmeye, açık bulmaya yatkın bir toplumda bundan kaçamazsın. şunu bil ki; evlenseniz, çok mutlu olsanız, hiçbir sorununuz olmasa yine insanlar fısır fısır arkanızdan "ee tabi çocuk yoksul, kızın ekonomik olanaklarına muhtaç, ondan böyle iyi eş numaraları çekiyor" derler. yani bu durumdan kaçışın yok. herşey harika gitse bile bu gerçekle barışık yaşayacaksın

Lütfen saçmalamayın arkadaşlar
İnsanlar fısır fısır konuşurmuş neyini konuşacaklar Allah aşkına arkadaşım ya benim çevremde de böyle bir kaç örnek var kızın bi kaç evi arabası var evlendiği adamın hiç bi şeyi yoktu ama 15 senedir gül gibi geçiniyorlar kimsede fısır fısır konuşmuyor.

Esra madem seviyorsun madem kıskaçlığına razısın bırak herşeyi zamana para gibi konular yüzüne milletin ne dediğini önemseme eğer karşındaki insan gerçekten seni seviyorsa devam et derim ben :enbuyukkk:

Lütfen saçmalamayın arkadaşlar
İnsanlar fısır fısır konuşurmuş neyini konuşacaklar Allah aşkına arkadaşım ya benim çevremde de böyle bir kaç örnek var kızın bi kaç evi arabası var evlendiği adamın hiç bi şeyi yoktu ama 15 senedir gül gibi geçiniyorlar kimsede fısır fısır konuşmuyor.

Esra madem seviyorsun madem kıskaçlığına razısın bırak herşeyi zamana para gibi konular yüzüne milletin ne dediğini önemseme eğer karşındaki insan gerçekten seni seviyorsa devam et derim ben :enbuyukkk:

yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldii içimi rahatlattın diyebiliirm allah razı olsunn:1hug:evet kıksnaçlıına razıyım ya napıyım seviyorum dedigim gbi zengin biriyle birlikte oldumda noldu hastaneler ayılmalar bayılmalar sonuç ortadaa :bbo:amaa şimdii çok mutluyum 10ay olucak hergn dua ediorum allaha onu karşıma çıkardığı içinn:Saruboceq:ama iştee insanların olumsuz yöndeki tepkileride beni düşündürüo en iisi zamaa bırakmak :) tekrar teşekkr edrm a.s.

Back
X