- Konu Sahibi esra90version
esra'cım umarım sen de pek çok "bir derdim var" başlıkçısı gibi aslında sevgilini müdafaa etmek için açmamışsındır bu başlığı, hayır sen kendini ikna olmamak üzerinden koşullandırdıysan biz de zahmete girmeyelim...
eğer mutluysan ve herşeye rağmen ben bunu sonuna kadar sürdüreceğim ve yaşayarak öğreneceğim diyorsan ee bize ne gerek var.
yok, "kafamda soru işaretleri var, millet şimdiden sevgilime burun kıvırıyor, canım sıkılıyor, karamsarım gelecekle ilgilive bir de size danışayım" diyorsan yazalım yavrum.
evet aynen dediginiz gibi aslında karamsarım gelecekle ilgili ama beni bu karamsarlıga iten çevremdeki insanlr yoksa ben hiç olmadıgım kadar mutluyum bundan önce 4 yıllık bir ilişkim oldu çok da zengindi ama bana yapmadıgını bırakmadı neler yasadım neler en sonunda snir krizleri bayılmalar falan yaşamaya başladım en sonunda da zorda olsa bitti bu benim 2. ilşkim ve onun diger zenginin bana veremedigi mutlulugu bana o verdi beni pskologa gtmekten kurtardı diyebilirim şu an öl dese ölebilirim ama işte çevremm kafamı karıştırıo ..çevrem derken ailemden bahsetmiorum annem tanıdı ve çok sevdi ama işte ne biliyim kuzenler arkadaslar falan aklımı çok karıştırdı ..şimdi mutlulugu bulmuşken kaybetmekte istemiorum napıcam ben yaa