• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutluyum ama doğru kişi olmadığını söylüyorlar, kafam karıştı :(yardım..

esra'cım umarım sen de pek çok "bir derdim var" başlıkçısı gibi aslında sevgilini müdafaa etmek için açmamışsındır bu başlığı, hayır sen kendini ikna olmamak üzerinden koşullandırdıysan biz de zahmete girmeyelim...
eğer mutluysan ve herşeye rağmen ben bunu sonuna kadar sürdüreceğim ve yaşayarak öğreneceğim diyorsan ee bize ne gerek var.
yok, "kafamda soru işaretleri var, millet şimdiden sevgilime burun kıvırıyor, canım sıkılıyor, karamsarım gelecekle ilgilive bir de size danışayım" diyorsan yazalım yavrum.

evet aynen dediginiz gibi aslında karamsarım gelecekle ilgili ama beni bu karamsarlıga iten çevremdeki insanlr yoksa ben hiç olmadıgım kadar mutluyum bundan önce 4 yıllık bir ilişkim oldu çok da zengindi ama bana yapmadıgını bırakmadı neler yasadım neler en sonunda snir krizleri bayılmalar falan yaşamaya başladım en sonunda da zorda olsa bitti bu benim 2. ilşkim ve onun diger zenginin bana veremedigi mutlulugu bana o verdi beni pskologa gtmekten kurtardı diyebilirim şu an öl dese ölebilirim ama işte çevremm kafamı karıştırıo ..çevrem derken ailemden bahsetmiorum annem tanıdı ve çok sevdi ama işte ne biliyim kuzenler arkadaslar falan aklımı çok karıştırdı ..şimdi mutlulugu bulmuşken kaybetmekte istemiorum napıcam ben yaa

esra'cım adamı sevdiğin belli, kim olumsuz bişey yazsa onlara adamı müdafa edici cevap yazmışsın hep, belli ki buradaki insanların etrafındakilerin aksine daha olumlu yaklaşmasını istiyorsun.
ama hayat böyle değil, bugün burun kıvıran yarın yine bunu yapar, hele bizimki gibi eleştirmeye, açık bulmaya yatkın bir toplumda bundan kaçamazsın. şunu bil ki; evlenseniz, çok mutlu olsanız, hiçbir sorununuz olmasa yine insanlar fısır fısır arkanızdan "ee tabi çocuk yoksul, kızın ekonomik olanaklarına muhtaç, ondan böyle iyi eş numaraları çekiyor" derler. yani bu durumdan kaçışın yok. herşey harika gitse bile bu gerçekle barışık yaşayacaksın

haklısn sanırım ..ama evlendgmiz zaman hiçbir şeklde ailenden maddi yardım almanı istemiorum da diyor ben sana yeterim diyo bilmiorum ama dediklrinde dogru artık en yakınların bile kuyunu kazmak için fırsat kolluyor bu devirdee

haklısn sanırım ..ama evlendgmiz zaman hiçbir şeklde ailenden maddi yardım almanı istemiorum da diyor ben sana yeterim diyo bilmiorum ama dediklrinde dogru artık en yakınların bile kuyunu kazmak için fırsat kolluyor bu devirdee

alice harikalar diyarında
günümüz şartlarında geçinmek çok zor siz rahata alışmışsınız belli zaman sonra kısaknçlık maddi krizlere ilişkide soğukluğa dönecek
davul bile dengi dengine

alice harikalar diyarında
günümüz şartlarında geçinmek çok zor siz rahata alışmışsınız belli zaman sonra kısaknçlık maddi krizlere ilişkide soğukluğa dönecek
davul bile dengi dengine

yorum için tesekkür ederm haklıısn evet ama bende diorum ki dengimi buldumda noldu 4 senelik ilşkimdeki insan çok çok zengindi ama beni mahvetti 2 ay kadar hastanede yatmak zorunda kaldm çnkü ciddi anlamda pskolojmi bozmuştu sürekli ayılmar bayılmalarr ne biliim benm de bu sebeplerden dolayı kafam karıştııbilmiyorumkismile

ben başlığı okurken içeriği daha okumadan aklıma şu soru geldi acaba evleneceği kişi karaktersiz mi veya kötü davranışları mı var da çevresi uygun olmadığını düşünüyor
anlaşıyorsanız hiç de sorun değil senin arabanın olup onun olmaması
insan olsun ekmeği taştan çıkaracak olsun yeter
ayrıca milletin agzı torba değil ki büzesin
sana göre güzel değildir derler ki amaan kocası da çirkin
ya da işi yoktur daha işi bile yokmuş
kayınpederi yarıdm ediyordur
derler de derler
bizim burada bir laf vardır el agzına bakan sel ağzına varır

Son düzenleme:
esra'Cım biliyorum çok yazdım, çok meşgul ettim ama şunu da yazayım beni psikoloğa gitmekten kurtardı yazmışsın; bu bence iyi bir bakış değil. bir kere psikoloğa gitmek kötü bişey değil aksine çok gerekli ve senin durumunda (yani eski arkadaşınla yaşadığın travmayı kastediyorum) kesinlikle yeni bir ilişki yaşamaktan çok senin bir uzmana ihtiyacın varmış.
ukalalık etmek istemem ama bence sorun eski ilişkinle alakalı...senin o ilişkide maruz kaldıkların ve başarısızlık duygun seni biraz bu adama itmiş araya ciddi bir uzman desteği de girmeyince...eskisinde eksik kalan ilgi,sadakat,tutku bu sefer üzerine boca edilince kendini iyi hissetmişsin ama bence kendini kandırma. ben senin şuan ki arkadaşına çok da sağlıklı bir ruh halinde tutulduğunu sanmıyorum. canın yanmadan annenle konuş, randevu alın psikologdan,bize değil ona anlat tüm yaşadıklarını. üst üste iki yıkım yaşarsan yerden kalkman zor olur.
sevgilerimle

yorum için tesekkür ederm haklıısn evet ama bende diorum ki dengimi buldumda noldu 4 senelik ilşkimdeki insan çok çok zengindi ama beni mahvetti 2 ay kadar hastanede yatmak zorunda kaldm çnkü ciddi anlamda pskolojmi bozmuştu sürekli ayılmar bayılmalarr ne biliim benm de bu sebeplerden dolayı kafam karıştııbilmiyorumkismile

mesele sadece para değil yaşam tarzlarınızda farklı
benim çok yakın tanıdığımın başına geldi kız kolej mezunu rahat altında arabası kafası estiği gibi hareket eden kızdı
tanıdığım çocuk 2 ünv bitirmesine rağmen aylak aylak geziyordu önce kızın konumu sorun yaratmaya sonra kendi ayakların üzerinde durması problem oldu o sorunlar ciddi kıskaçlığa dönüştü çok büyük kavgalar başladı aralarında
sonra küfürler hakaretler başladı
şimdi ayrılar bizde başında uyarmıştık

esra'Cım biliyorum çok yazdım, çok meşgul ettim ama şunu da yazayım beni psikoloğa gitmekten kurtardı yazmışsın; bu bence iyi bir bakış değil. bir kere psikoloğa gitmek kötü bişey değil aksine çok gerekli ve senin durumunda (yani eski arkadaşınla yaşadığın travmayı kastediyorum) kesinlikle yeni bir ilişki yaşamaktan çok senin bir uzmana ihtiyacın varmış.
ukalalık etmek istemem ama bence sorun eski ilişkinle alakalı...senin o ilişkide maruz kaldıkların ve başarısızlık duygun seni biraz bu adama itmiş araya ciddi bir uzman desteği de girmeyince...eskisinde eksik kalan ilgi,sadakat,tutku bu sefer üzerine boca edilince kendini iyi hissetmişsin ama bence kendini kandırma. ben senin şuan ki arkadaşına çok da sağlıklı bir ruh halinde tutulduğunu sanmıyorum. canın yanmadan annenle konuş, randevu alın psikologdan,bize değil ona anlat tüm yaşadıklarını. üst üste iki yıkım yaşarsan yerden kalkman zor olur.
sevgilerimle

hayır o anlamda sölemedim pskologa gtmek tabiki kötü birşey deil bunu biliorumm.bu durumu pskloglada konustumm ..hatta benmle birliktee oda geldi yanielinden ne geliosa yaptı benim için bu anlattıklarımı pskologada anlattım ve maddi konular dısında baska bir sorun yoksa mutluysan devam et tabiki dedi ve degişimime pskolog bile şaşırdı çnkü gerçektn çok kötü durumdaydım ve yaklaşık 9 10 aydır hiç olmadıgım kadadr mutluyum o kötü dönemlerimde 38 kiloya kadar düşmüştüm şimdi 53 kiloyumkaydirigubbakcemile3 yani ne biliim işte çok çok iyiyim bunu ona borçluyumm ..ondan ayrılırsam yine kötü olucamı biliorum çnkü çok seviorum oda sevio eminim ama kafam karışıkk

mesele sadece para değil yaşam tarzlarınızda farklı
benim çok yakın tanıdığımın başına geldi kız kolej mezunu rahat altında arabası kafası estiği gibi hareket eden kızdı
tanıdığım çocuk 2 ünv bitirmesine rağmen aylak aylak geziyordu önce kızın konumu sorun yaratmaya sonra kendi ayakların üzerinde durması problem oldu o sorunlar ciddi kıskaçlığa dönüştü çok büyük kavgalar başladı aralarında
sonra küfürler hakaretler başladı
şimdi ayrılar bizde başında uyarmıştık

ama ben kafam estigi gbi hareket edebilen yada orda burda gezebilen bi kız deilim ailem aşırı tutucu yani çok uçlarda bi yaşam tarzım yok benm normal bi ev kzııyım denebilir..yorumların için çok tesekkr edrm gerçektn brazda olsa kafmdaki sorular gttia.s.a.s.

bak canim, bende cok severek evlendim.. onun o geri kalmis ailesiyle benim ailem hic uymuyordu.. banada cok dediler sana her konuda yakismiyorlar diye.. 4 aylik evliyim.. mutlumuyum diye sor.. hayir degilim.. herkesin dedigine kulak asma sadece kendi ailenin dediklerini cok fazla dikkata al hatta uygula.. cünkü inan bana sevgi gelip gecici hemde sandigindan daha fazla.. bir bakmissin sevdigin adam bi canavara dönmüs... bence iyi düsün derim..

arkadşlar 9 aylık bir ilişkim var şimdiye kadar ufak tefek tartışmalarımız oldu ama hepsi de önemsiz şeylerrdi çok mutluyuz ondan ayrılmayı aklımdan bile geçiremiyorum:1no2: ..fakat benim ailemin durumu onun ailesine göre çok iyi ..benim arabam var onun yoku ,bunlar benim için kesinlikle sorun deil ama çevremdeki insanların verdiği ilk örnek bu..ben bu zenginlikle istedgim herşeye sahip oldum düşünüyorum neyim olsa mutlu olurdum die hiçbirşey bulamıorum çünkü böyle şeyler beni hiç mutlu etmedi .ve şimdi hayatımda ilk defa mutluyum ..ben özel bir üniversiteden bu sene mezun oldum o şu anda bir otelde çalışıyor ve yaklaşık bir milyar geliri var..birde aşırı derecede kıskanç ve dolaşırken sürekli sorun çıkaryor yani sürekli onu sakinleştirmek zorunda kalıorum ama bundan şikayetçi deilim çok mutluyum hemde hiç olmadgım kadar çok sevioruz biz birbirimizi ve evlenmeyi düşünüyoruz:1hug: .fakat çevrendeki insanlar bana uygun olmadıgını söyleyerek kafamı karıştırıyorlar ne yapmalıyım.:1no2:

kirmizi yaptigim yerde bir uyumsuzluk soz konusu...
ailen bundan bahsediyor olmasin canim?

Benimde erkek arkadaşım zengindi ben değilim.Başta bunu söyledim anlaşamayız dedim sorun değil dedi önemli olan aşk sevgi vs..Bir gün bi anda özleşme yapmak istediğini ve ölüm yada boşanma durumunda hiç bir hak talep etmemem şartıyla evleneceğini söyledi.Ben ondan bir tek talebim olmadı oysa ne ev istedim ne para ne başka bişey.Beni servet avcısı olarak algıladı.Hani zengin koca bulda hemen yapış ve hayatını yaşa geyiklerindeki gibi.

O masallarda oluyormuş sadece gerçek hayatta değilmiş.

Son düzenleme:
Canim bnce birbirinizi gercekten seviosaniz para fln hic onemli deil.. Ha nolur, sen simdiki hayatina bakarak biraz dha tutumlu bi hayat yasarsin, ama sevdign adam yaninda olur.. Hem para dedgn ne ki kimsenin bi garantisi yok hayatta ne olacagina dair.. Ama ne istedigini kendin once iyice bi dusun tasin ondn snra adim at..

Açıkçası bu işin sonu iki gönül bir olunca olayı değil :olmaz:
Olmayacak duaya amin demek gibi, sizin yaşantınız denk değil...
Bugün önemsemediğin o maddi mevzular ileride evlenmek istediğin adamın başına kakacağın davalar olacak...
Maddiyat olmadan maalesef eşlerin birbirine ne saygısı ne sevgisi kalıyor...
Bence ciddi ciddi düşünmelisin...
Her şey duygular ve yaşatılanlar değil...
Mantık da önemli... a.s

siz birbirinizi sevdikten sonra mutlu olduktan sonra bunlar sorun değil bence ama sorun çıkarıyo diosun bazı konularda ilerde senin için problem olmasın :uhm: şimdi cicim ayları hoş karşılıyo olabilirsin ama ileride sorun olur diye düşünüyorum

canım anlıyorum seni ama hiç bu maddiyat konusunu konuştuğunuz mu erkek arkadaşınızla
benim erkek arkadaşımın durumuda çok iyi benimde durumum iyi onun benden kat be kat iyi
ben kız olduğum halde kendimce sorun yaşadım erkek arkadaşım asla böyle bir şey hissettirmedi ama ilk zamanlar çok takılıyordum bu duruma ki ben onu tanıdığımda asla maddi durumunun bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum kankasına sormuştum sadece maddi durumları nasıl diye iyi demişti ama sonradan öğrendim ki baya iyiymiş kısacası ben kız olduğum halde sorun yapıyordum kendimce gururuma yediremiyordum ki sen tamam mutlusun ama gerçekten bu kadar rahata alışmışken altında araban var ilerde 1 milyarla nasıl geçinmeyi düşünüyorsun tamam çok seviyor olabiliirsin ama mantıklıda düşünmeye çalış bence...

ben farklı bısey sormak ıstıyorum
erkek arkadasının egıtım durumu ne?
sımdı otelde calsııyordur ama meslegı vardır guzel oda ılerde sıze ıı donecektır
ozamn durum degısır
sende ev kızıyım dıosun yanı calımıyacakmsıın?
mesela nerde oturacaksınız oyle planlarınız paylassanız daha yardımcı oluruz

ben farklı bısey sormak ıstıyorum
erkek arkadasının egıtım durumu ne?
sımdı otelde calsııyordur ama meslegı vardır guzel oda ılerde sıze ıı donecektır
ozamn durum degısır
sende ev kızıyım dıosun yanı calımıyacakmsıın?
mesela nerde oturacaksınız oyle planlarınız paylassanız daha yardımcı oluruz

açıkögretim turizm ve ıtelcilik ve mezunu çalıştıgı otelde ii bi otel aslında ..ben ev kızıyım derken arkadas ortamın yok yani genelde evdeyim çıkıcaksamda annemle kardeşimle çıkarım anlamnda söyledim canım ilerdede çalışmayı kesinlikle düşüüyorum.. kirada oturup otrmayacamızı sordugumda hayır demişti ama nerde oturucamız konusunu konusmadık şu an senağlama

okadarda kotu dıılmıs acıkogretım turızım otelcılık varmıs bak bılmıyodum
pekı ılerdekı hayalerı n eneler yapmak ıstıyo annesınınbabasının yaptıgı ısler nasıl yanı senın aılene uygunmu
kardeslerı neyapar ne eder ııce bı gozden gecır evlılık ıcın daha cok var mademkı maddı durumun ıı ozamn senın 2 kez ıı dusunmen gerekır cunku gelenın nıcın geldıgını bılemeyız
yanlıs anlama aklını kullan
bı ıse gır bakalım neler degısecek ılıskınızde
yanı senın ortamını kaldırabılcekmı yoksa kendıne guvensızlıkmı yapacak
bıran once calsıkı daha ıı tanı
ıse gırınce senınde hayata bakıs acıların degısecek cunku okul hayatı gercek hayata benzemıyo
sevgılıne caktıremadan as sorunlarını
ve sana bısey daha elalemın fıkırlerını onemseme onlar her sartta bı hata kusur bulurlar
ama anne babanı cok cok ıı dınle
sevgıler..

okadarda kotu dıılmıs acıkogretım turızım otelcılık varmıs bak bılmıyodum
pekı ılerdekı hayalerı n eneler yapmak ıstıyo annesınınbabasının yaptıgı ısler nasıl yanı senın aılene uygunmu
kardeslerı neyapar ne eder ııce bı gozden gecır evlılık ıcın daha cok var mademkı maddı durumun ıı ozamn senın 2 kez ıı dusunmen gerekır cunku gelenın nıcın geldıgını bılemeyız
yanlıs anlama aklını kullan
bı ıse gır bakalım neler degısecek ılıskınızde
yanı senın ortamını kaldırabılcekmı yoksa kendıne guvensızlıkmı yapacak
bıran once calsıkı daha ıı tanı
ıse gırınce senınde hayata bakıs acıların degısecek cunku okul hayatı gercek hayata benzemıyo
sevgılıne caktıremadan as sorunlarını
ve sana bısey daha elalemın fıkırlerını onemseme onlar her sartta bı hata kusur bulurlar
ama anne babanı cok cok ıı dınle
sevgıler..

babası esnaf ..kardeşide yok tek çocuk ..bende ie girince birlikte çalışır bşyler yaprız die düşünmekteyim ama dedigin gbi millet ne sölesem bi kusur buluo yani çevremdekiler en iiisi kulak asmamakk sanırım bilmiyorumkismile

Back
X